یکی لطف کنه نام دو مرحله اخر بازی رو برامون پست بزنه حیاتی هست جانان![]()
یکی لطف کنه نام دو مرحله اخر بازی رو برامون پست بزنه حیاتی هست جانان![]()
Out of the ashes
A walk in the park
وقتی h رو توی بازی میزنی
کف دست آلکاتراز رو نشون میده!
برای چی هست؟؟
ربطی ه افزایش قدرت یا قابلیتاش داره؟
چه طوری؟
شما با توجه به ایتم ها و امتیازاتی که در بازی میگیرد می تونید اپگرید هایی رو انجام بدید این اپگرید
تو این نسخه روی دست و بهتر روی انگشتان شما انجام میگیره هر انگشت یک نوع قابلیت داره که هر کدام از قابلیت ها خودشون به 3 قسمت تقسیم شدند
برای مثال من یک نمونه توضیح بدم...انگشت شصت رو توجه کنید اپدیت اولی وقتی روشن باشه شما میتونی مسیر تیرهای ئشن رو ببینی ..این یک مثال..
البته در قسمت منو به قسمت نانو سوئیت برید کاملا توضیحاتی د رموردشون داده شده
![]()
خود به خود و با توجه به پیشرفت مراحل انجام شده این قابلیتها بدست میاد یا نه؟؟
اگر آیتیم آپگرید شد باید اول h رو بزنم بعد buy mode رو؟
نه عزیز . . . هر کدوم از فضایی ها رو که بکشی و بری بالای سرش یه چیز براقی هست که کسب میکنی (که بسته به اندازه ی فضایی از 100 و 500 و 2000 هست) . . . این هارو که گرفتی میتونی h رو بزنی و هرکدوم از این ایتم هارو که میخوای بخری . ..
سلام یک مرحله قبل از آخر باید 3 قسمت از پاهای موجود فضائی مادر از کار بندازی که کلی موجود ازشون محافظت می کنه و بعد از موفقیت از این مرحله می بایست داخل یکی پاهای موجود فضائی مادر بشی و پس از بیرون امدن از ان به جائی می رسی که مرکز خود موجود فضائی انجا 5 تا موجود میان که نامرئی هستند وکشتنشون سخته و بعد قبل از رسیدن به مرکز خود موجود مادر 2 موجود قرمز سمج هستن که باید بکشی یا نامرئی بشوی و بعد باید بری داخل موجود که کلی گرما و حرارت در آنجا هست وپایان بازی.
دوستان یه سئوال !
این بازی آخر داره ؟!
تو این 3 روز تعطیلی کل وقتمو گذاشتم بازی کردم هنوز تموم نشده !
الان رسیدم به اون قسمت که روی پل هستیم و یه دفعه پل میریزه .
بعدش با تارا و گولد سوار تانک های نظامی میشیم و دوباره فضایی ها پیداشون میشه !
دیشب تا 2:30 بازی کردم تازه رسیدم به اینجا !
خیلی مونده تا آخر بازی ؟!
خب دیگه حدود 1.5-2 ساعت گیم پلی داره البته روی آسون ترین درجه....من خودم از اینجا تا آخر بازی حدود 7-6 ساعت طول کشید چون خیلی وسواس داشتم و روی Hardcore رود....
من روی درجه سختی متوسط رفتم .
الانم رسیدم اون قسمت که سوار هلیکوپتر هستیم و یه تیکه از زمین میره رو هوا و معلق میشه .
ولی عجب بازی خفنی شده . واقعا دمشون گرم . خیلی وقت بود بازی درست حسابی بازی نکرده بودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)