تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 370 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی چرا شما و وایومن در جایی بحث تخصصی نمیکنید که دیگران هم از سردرگمی در بیان؟؟؟

چون وایومن طرفدار سرسخت ایسوز(N61) هست و شما هم به نوعی حامی سری F هستید

اینجور که وایومن میگه همه چیز ایسوز سرتر هست؟ هم از لحاظ صفحه نمایش و ...
    این سوال یکی از کاربران سایت از من بود، در جوابشون باید بگم من تعصبی به مارک و نام ها ندارم چون اعتقادم بر اینه که تعصب آدم رو گمراه می کنه. من هنوز هم طرفدار سرسخت سری f سونی هستم ولی با توجه به اینکه فعلا دسترسی به Asus N61JQ ندارم نظر قطعی درباره این لبتاب ندارم ، تنها چیزی که به من ثابت شده برتری 10% کارت گرافیک این لبتاب هست و تا این لحظه پیشنهاد من به دوستان این بوده:

اگه لبتاب رو 100 % برای بازی می خواهی Asus N61JQ
    اگه بازی در مراحل بعدی نیازت قرار داره حتما از سری f با گرافیک 330 انتخاب کن
    البته بجز وایومن عزیز که از دوستان صمیمی خودم هست تا حالا کسی طرفداری آنچنانی از این مدل نکرده و یا اونو سرتر از سری f ندونسته ، به هر حال این موضوع واقعا نیاز به بررسی عمیقی داره که سعی می کنم با همکاری وایومن در هفته جاری مقایسه کاملی از f115 و N61JQ تهیه کنم تا کاربران زیادی بین این دومدل گیر کردن بتونن با آگاهی بیشتری خرید کنند.

یک مقایسه بین دومدل f115 , N61Jq آماده کردم هنوز پاکنویسش نکردم سعی می کنم تا شب آمادش کنم.
    مقایسه سطحی Sony F115 و ASUS N61Jq:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من شنیدم که F113 سونی بیش ازحد داغ میشه.

درسته؟
    بله .
    البته برای این کانفیگ طبیعی هست .
    در ضمن دما هم حداکثر به 40 میرسه اونم فقط در بالای سمت چپ که فن قرار داره .
    موفق باشید .

4. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله .
    البته برای این کانفیگ طبیعی هست .
    در ضمن دما هم حداکثر به 40 میرسه اونم فقط در بالای سمت چپ که فن قرار داره .
    موفق باشید .

خیلی ممنون که جواب دادید.

HP2300 هم کونفیک بالایی داره؟ اونم مشکل گرما را داره؟

تا چه حد داغ میشه این F113 . جوری که دستتو نمیشه بش بزنی؟ بعد از چند ساعت کار؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادید.

HP2300 هم کونفیک بالایی داره؟ اونم مشکل گرما را داره؟

تا چه حد داغ میشه این F113 . جوری که دستتو نمیشه بش بزنی؟ بعد از چند ساعت کار؟؟
    خواهش می کنم .
    اچ پی کلا مثل سشوار هست مخصوصا مدل های جدید .
    این سونی بهتره و کم تر داغ میشه .
    در حالت عادی تا 70 درصد لود هیچ گرمایی احساس نمی کنید ولی لود که بره بالا تر از 70 دمای بدنه تا 38 درجه میره ولی بازم قابل تحمله .
    تا 12 ساعت هم که ازش کار بکشید ولی 50 درصد لود باشه از 32 تا 35 بالا تر نمیره .
    موفق باشید .

7. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یک لبتاب با قیمت 1.5 تا 1600 برای بازی و گرافیک و میکس و .... برای کسی میخوام.قابلیت حمل کردنش هم خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک لبتاب با قیمت 1.5 تا 1600 برای بازی و گرافیک و میکس و .... برای کسی میخوام.قابلیت حمل کردنش هم خوب باشه
    بازی و گرافیک و میکس در نقطه مقابل پرتابل بودن قرار داره، اگه بخواهین همه اینارو باهم داشته باشید بهتره یه پی سی ببندید یا 2 3 میلیون بودجه کنار بگذارین
    این دومدل رو بهتون پیشنهاد می دم ولی هیچکدوم بدرد حمل و جابجایی نمی خوره ، وزن و حجم زیاد+ باتری ضعیف
    Sony f115
    Asus n61jq

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بين اين دوتا كدوم پردازش قوي تري داره و براي كار گرافيكي مناسبه؟
    قبلي رو فروختم و فقط زيمنس ميخوام

Lifebook E-780 - Fujitsu

Fujitsu Siemens AMILO XI 3670

كدوم بهتر جواب ميده به نظرتون؟
    يكيشون 4 هسته اي هست ديگه؟
    ولي گرافيكش آنبرده درسته؟

اگر برند ايسوز يا سوني مخصوصا ايسوز در اين حدود قيمت يعني زير 1800 سراغ داريد معرفي كنيد
    دو چيز مهمه برام بتونم با برنامه هاي گرافيمكي مثل مكس و مايا خوب كار كنم و خوب رندر بگيرم
    فن خوبي هم داشته باشه
    جاي پيسي ميخوام با پردازنده core i7 انتظار ندارم اون كيفيت رو بگيرم ولي خيلي تفاوت هم نباشه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بين اين دوتا كدوم پردازش قوي تري داره و براي كار گرافيكي مناسبه؟
    قبلي رو فروختم و فقط زيمنس ميخوام

Lifebook E-780 - Fujitsu

Fujitsu Siemens AMILO XI 3670

كدوم بهتر جواب ميده به نظرتون؟
    يكيشون 4 هسته اي هست ديگه؟
    ولي گرافيكش آنبرده درسته؟

اگر برند ايسوز يا سوني مخصوصا ايسوز در اين حدود قيمت يعني زير 1800 سراغ داريد معرفي كنيد
    دو چيز مهمه برام بتونم با برنامه هاي گرافيمكي مثل مكس و مايا خوب كار كنم و خوب رندر بگيرم
    فن خوبي هم داشته باشه
    جاي پيسي ميخوام با پردازنده core i7 انتظار ندارم اون كيفيت رو بگيرم ولي خيلي تفاوت هم نباشه
    دو مدل بهتون پیشنهاد می کنم .
    ایسوز مدل N61JQ و سونی F115FM .
    سونی گرافیک پایین تر ولی نه خیلی اما صفحه نمایش عالی و کیفیت ساخت عالی و فن خوب اما یکم صدا میده .
    ایسوز فقط گرافیک بهتر و عمر باتری در حالت معمولی بیشتر اما عمر باتری سونی در حالت لود حدود 20 دقیقه از ایسوز بیشتره .
    پردازش سونی ایسوز رو درسته قورت میده ولی گرافیکی تقریبا 10 تا 15 درصد ضعیف تر داره .
    قیمت سونی 1.590.000 هست و ایسوز 1.500.000 .
    موفق باشید .

12. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قراره لپ تاپ بخرم اما تقریبا چیزی از لپ تاپ نمیدونم.و یه سری اطلاعات میخواستم داشته باشم
    اطلاعات من:
    سقف قیمت :دو ملیون و دویست هزار
    یه مدلی باشه که باطری زیاد نگه داره-داغ نکنه-و از نظر سخت افزاری بالا باشه
    و چند تا سوال:
    شنیدم که وایو و اپل از بقیه بهترن درسته؟بین وایو و اپل چه تفاوت هایی هست؟از نظر سخت افزاری کدوم سطحشون بالاتره؟لپ تاپ هم مثل موبایل تقلبی داره و هرکسی یه قیمتی میده؟از کجا باید بخرم؟موقع خرید باید چه کارایی بکنم؟لوازم جانبی چی باید بخرم؟فروشنده محترم از چه راهایی میتونه سرم کلاه بزاره؟و سایر نکته های دیگه که دوستان به ذهنشون میرسه

و یه سوال انحرافی:این لپ تاپی که معرفی میکنید تا سوکر چند رو روون اجرا میکنه؟اصلا روون اجرا میکنه؟
    Last edited by salazarsnape; 18-06-2010 at 12:11.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قراره لپ تاپ بخرم اما تقریبا چیزی از لپ تاپ نمیدونم.و یه سری اطلاعات میخواستم داشته باشم
    اطلاعات من:
    سقف قیمت :دو ملیون و دویست هزار
    یه مدلی باشه که باطری زیاد نگه داره-داغ نکنه-و از نظر سخت افزاری بالا باشه
    و چند تا سوال:
    شنیدم که وایو و اپل از بقیه بهترن درسته؟بین وایو و اپل چه تفاوت هایی هست؟از نظر سخت افزاری کدوم سطحشون بالاتره؟لپ تاپ هم مثل موبایل تقلبی داره و هرکسی یه قیمتی میده؟از کجا باید بخرم؟موقع خرید باید چه کارایی بکنم؟لوازم جانبی چی باید بخرم؟فروشنده محترم از چه راهایی میتونه سرم کلاه بزاره؟و سایر نکته های دیگه که دوستان به ذهنشون میرسه

و یه سوال انحرافی:این لپ تاپی که معرفی میکنید تا سوکر چند رو روون اجرا میکنه؟اصلا روون اجرا میکنه؟
    سلام دوست عزیز .
    اول باید نیازتون رو مشخص کنید .
    اگر که باتری براتون مهم باشه دیگه روی کانفیگ بالا نمیشه حساب کرد با کانفیگ بالا قطعا گرما هم خواهید داشت البته نه خیلی زیاد در حد 35 تا 40 درجه .
    در حال حاضر وایو و ایسوس از همه بهترند و لی اپل هم خوبه اما فقط پول کلاس و بدنش رو میگیره که ارزشی نداره .
    توی وایو سری F و مدل های F115FM و F116FG از همه بهتر هستند و قیمت هم حدود 1.600.000 هست .
    در ایسوس هم مدل N61JQ هست که فقط گرافیک بهتری از F115FM سونی داره و در بقیه موارد ضعیف تر از F115FM هست و قیمتش هم 1.500.000 هست .
    مدل دیگری که می تونید تهیه کنید Asus G73JH-RBBX05 هست که فقط کارت گرافیکش از سونی خیلی قوی تره و هاردش سریع تره اما در پردازش در حد 5 درصد از سونی F115FM ضعیف تره در حالی که سی پی یو و رم هر دو یکی هست و این اختلاف به خاطر چیپست مادربورد ضعیف تره ایسوس هست ولی توی گرافیک تقریبا 3 برابر سونی قدرت داره و مخصوص بازی هست و وزنش هم تقریبا 4 کیلو و عمر باتریش هم از سونی کمتره و در حالت فول لود فکر کنم 45 دقیقه هم دوم نیاره .
    قیمتش هم حدود 2.000.000 تا 2.500.000 هست البته اگر که تو ایران پیدا کنید .
    اگر که گرافیک برتون خیلی مهم نیست F115FM سونی عالیه البته نه که فکر کنید گرافیک خوبی نداره .
    گرافیکش تقریبا تمام بازی های روز رو در حالت حداکثر اجرا می کنه و توی چند تا بازی مثل کرایسیس فقط کم میاره که البته اونا رو هم در حالت بین حداکثر و مدیوم به خوبی اجرا می کنه .
    لپ تاپ هم تقلبی داره ولی خیلی کم و اگر که از نمیاندگی کعتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
    سونی : ایران رهجو ( فقط F116FG داره ) و امرتات
    ایسوس : سازگار و ویستا و دیجیتال و امرتات
    موقع خرید دقت کنید حتما جعبه نوت بوک سالم و پلمپ باشه و جلو خودتون باز شه .
    اگر که نوت بوک بار اول باشه که روشن میشه مثل وقتی که ویندوز عوض کردین ازتون یوزر نیم و پسورد می پرسه .
    در ضمن زیر نوت بوک و در زیر هارد یه هلوگرام هست که تقریبا 5 دقیقه که نوت بوک روشن بمونه رنگش عوض میشه و حواستون باشه که رنگش عوض نشده باشه .
    اگر که از گارانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمی یاد .
    فروشنده ها از راه های مختلفی کلاه میزارند و سعی کنید دو نفره برین خرید که اگر که کلاه گذاشت یه دعوایی هم بکنید ( شوخی کردم ) . .
    لوازم جانبی موس خیلی مهم که بیسیم بخرید حتما و اگر که می خواین بازی بکنید حتما یه کیبورد بیسیم هم بخرید که کیبورد نوت بوک خراب نشه .
    کیف لازمه که فعلا تارگوس و بلکین و پیر کاردین از هم بهتره و قیمت هم 50 به بالا هستند .
    اگر که بتونید کیف مخصوص وایو هم گیر بیارید خیلی خوبه ولی قیمتش فکر کنم 150 باشه و یکم گرونه .
    کول پد هم لازمه و کولر مستر از هم مناسبه و قیمت هم 30 به بالا هست .
    سوکر نمی دونم چیه . .
    ولی اگر که بگید چیه می تونم راهنماییتون کنم .
    موفق باشید .

15. 3 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •