تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 323 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

گیگ در کامیپتر یعنی 1024K
    هر کیلو در کامپیوتر1024B

کاملا درسته! ولی موضوع اینه که سازنده بر اساس علم کامپیوتر توضیحاتش رو نمینویسه! بر اساس دنیای واقعی نوشته میشه!
    عکس زیر رو نگاه کن یک مموری 4 گیگ تازه فورمت شده هست! فقط و فقط 4 کیلوبایت اشغال شده و توتال کاپاسیتی هم بیشتر از 4 میلیارد بایت هست!

درضمن توجه کن که عدد 4,011,823,104 برابر با 3.73GB گرفته!

درکل همه جا گیگ یعنی 1 میلیارد! دقیقا 1 میلیارد! بجز کامپیوتر که فرق داره!

شما 1 منبع درستو حسابی معرفی کنید که بگه در هر مموری و حافظه حدود 7% توسط خود سیستم و fat یا هر چیز دیگه ای اشغال میشه و ما نمیتونیم ازش استفاده کنیم!

درضمن با این اوضاع شما توی کدوم دانشگاه تدریس میکنید؟چی تدریس میکنید؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

تبریک می گم بابت ثبت بازار تبریز. انشالله شهر تبریز هم ثبت جهانی بشه. و انشالله که مث قضیه مقبره کوروش بنده خدا نشه که یه سد بسازن و ذره ذره نابودش کنن
    درضمن... یاشاسین تراکتور ( ما که نفهمیدیم چرا تبریزی ها می گن تراختور!!! )
    فقط تبریزی ها نمی گن تراختور , همه ترک ها می گن تراختور واسه اینکه تراختور ترکی هست و تراکتور فارسی!!!
    یه سوال از دوستان x6 یی:
    در موزیک پلیر در قسمت Artist بعضی از آهنگ ها با وجود اینکه فایلش تو Received Files هست ولی وقتی نام خواننده رو میزنم توش هیچ فایلی نیست و نوشته no album . در ضمن به هیچ وجه نمیشه پاک کرد .
    شما هم همچین مشکلی داشتین؟ چیکار میشه کرد؟
    ورژن گوشی هم 21 هست و این مشکل رو دوستم هم داره!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من تو ویترین مغازه ها دیدم از نمای جلوش اون نوار فلزی که کنار Lcd هست رنگش نقره ای هست ولی پشتشو ندیدم که چه رنگیه
    تفاوت هاشو تو پست های قبلیم بطور کامل نوشته بودم مثلا هندزفری هاش از 16gb ضعیف ترن و با usb شارژ میشه و بلوتوثش 2.1 هست و... و از همه مهمتر 8gb هست!!!
    چون تازه وارد بازار شده قیمتش بالاست حتما میاد پایین...
    بله بازار تبریز به عنوان اولین بازار تاریخی جهان در یونسکو ثبت شد
    در مورد تراختور هم بگم کسانی که امکان دریافت شبکه سهند (تبریز) رو دارن اولین بازی تراختور در حضور تماشاگران رو از دست ندن چون بیش از 150000 نفر به ورزشگاه خواهند رفت و ...
    ببخشید که خارج از موضوع بحث بود

خیلی ازت ممنون که اطلاعاتی مفید درمورد 8 گیگ بهم دادی.
    مگه هندزفری هاش چه جورین ها؟
    والا من اهل توپهای کوچولو هستم نه توپ بزرگی به اسم فوتبال که 22+1 نفر دنبالش اینور اونور میدوون تا قبل مسئله ای که تو یکی از روزنامه ها رخ بده نه کسی میدونست ترختور چیه و طرفداری اون چیه! ولی حالا جوونا مشااله به تق و توقی بندند. از خودشونن بپرسین نمی دونی چرا اینجاست که باید کتاب جوانان چرا؟! مطالعه بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تبریک می گم بابت ثبت بازار تبریز. انشالله شهر تبریز هم ثبت جهانی بشه. و انشالله که مث قضیه مقبره کوروش بنده خدا نشه که یه سد بسازن و ذره ذره نابودش کنن
    درضمن... یاشاسین تراکتور ( ما که نفهمیدیم چرا تبریزی ها می گن تراختور!!! )

برای این که بی ربط نباشه : X6 گوشی بسیار خوبیه! به ویژه 8 گیگش!!!

هوم اسکرین ها رو می شه مانند تم ریخت؛ اما خود نوکیا هوم اسکرین بیرون نداده که بشه نصبش کرد. هوم اسکرین اپراتورهای آرنج و ودافون هستن که می شینن هوم اسکرین می سازن و سپس یه عده می شینن با کلی بساط اون رو از روی اون گوشی ها استخراج می کنن و در قالب فایل نصبی روی سایت ها قرار می دن. البته مشکلاتی از جلمه عدم پشتیبانی از زبان فارسی رو هم دارن متاسفانه

شاد و خندون باشین
    اولا بهم بگو هوم اسکرین منظورتون چیه توضیحات بیشتری بدین . و به چه دردی میخوره؟

دومی اینکه مثل ان8 و شبیه اون میشه ویجت هایی واسه صفحه نمایش قرار داد و اینکه میشه ساعت ایکس 6 رو اونجوری مستطیلی کرد؟

سوم اینکه عبارت تراختور یا همون تراکتور چون تو ترکی آذری از X به جای خ استفاده می شه و بحث همین ترک و فارسه و کلا بیخوده! آدم باید انسانیت داشته باشه حالا میخواد در هر زبان و اسم و رسمی باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فقط تبریزی ها نمی گن تراختور , همه ترک ها می گن تراختور واسه اینکه تراختور ترکی هست و تراکتور فارسی!!!
    یه سوال از دوستان x6 یی:
    در موزیک پلیر در قسمت Artist بعضی از آهنگ ها با وجود اینکه فایلش تو Received Files هست ولی وقتی نام خواننده رو میزنم توش هیچ فایلی نیست و نوشته no album . در ضمن به هیچ وجه نمیشه پاک کرد .
    شما هم همچین مشکلی داشتین؟ چیکار میشه کرد؟
    ورژن گوشی هم 21 هست و این مشکل رو دوستم هم داره!!!
    اولا یادت نره که فایلی که تو اینباکست رسیده رو حتما سیو کنی تا قابل استفاده باشه درثانی بعد این کار و بعد اضافه کردن فایل صوتی باید از منوی آپشن گزینه refresh یا Update libary رو بزنی چون این کارو نکنی فایلهای جدید شناسایی نخواهند شد. البته در هر بار روشن خاموش کردن گوشی انگار این کار انجام میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

يك سؤال يا بهتره بگم مشكل كوچولو دارم كه شايد بعضي از دوستان هم داشته باشند:

خودتون مي بينيد كه گوشي كه من دارم و ظاهرا روش نوشته ساخت مجارستانه روي پلاستيك شفافي كه روي صفحه‌اش چسبيده يك راهنما چاپ شده كه كمي ايجاد مزاحمت مي‌كنه
    حالا دوست ندارم اون پلاستيك رو بكنم و اين سفيدي هم گاهي اوقات اذيت مي كنه
    آيا راهي است كه بتونم اين رنگ سفيد رو پاك كنم؟ با مواد شيميايي چيزي كه به پلاستيك صدمه نزنه. يا بعد از مدتي خود به خود پاك ميشه؟
    ظاهرا هم اين راهنما از بيرون چاپ شده. منظورم اينه كه در زير قسمت چسب دار نيست.
    آيا اصلا گوشي هاي شما اينو داره يا نه؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

خیلی ازت ممنون که اطلاعاتی مفید درمورد 8 گیگ بهم دادی.
    مگه هندزفری هاش چه جورین ها؟
    والا من اهل توپهای کوچولو هستم نه توپ بزرگی به اسم فوتبال که 22+1 نفر دنبالش اینور اونور میدوون تا قبل مسئله ای که تو یکی از روزنامه ها رخ بده نه کسی میدونست ترختور چیه و طرفداری اون چیه! ولی حالا جوونا مشااله به تق و توقی بندند. از خودشونن بپرسین نمی دونی چرا اینجاست که باید کتاب جوانان چرا؟! مطالعه بشه
    هندزفری مدل 8 گیگ = wh - 205
    هندزفری مدل 16 گیگ = wh - 701
    هندزفری مدل 32 گیگ = wh - 500

بیش از این نمیخوام وارد بحث بشم.چون داره ... میشه!!!

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

اولا یادت نره که فایلی که تو اینباکست رسیده رو حتما سیو کنی تا قابل استفاده باشه درثانی بعد این کار و بعد اضافه کردن فایل صوتی باید از منوی آپشن گزینه refresh یا Update libary رو بزنی چون این کارو نکنی فایلهای جدید شناسایی نخواهند شد. البته در هر بار روشن خاموش کردن گوشی انگار این کار انجام میشه!
    همه این کار ها رو کردم.حتی نام خواننده در قسمت آرتیست میاد ولی توش خالی هست و نمیشه پاک کرد
    و مجبورم برم از فایل منیجر آهنگو باز کنم
    از دوستان دیگه همچین مشکلی ندارن؟!!!

داره خودمونی میشه miladt6838's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چندتا سوال
    1.گوشیمو به روز کردم زبان فارسیش رفت چکار کنم؟
    2.gps مال همه داخل ایران فقط یه نقطس بدون راه؟

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

يك سؤال يا بهتره بگم مشكل كوچولو دارم كه شايد بعضي از دوستان هم داشته باشند:

خودتون مي بينيد كه گوشي كه من دارم و ظاهرا روش نوشته ساخت مجارستانه روي پلاستيك شفافي كه روي صفحه‌اش چسبيده يك راهنما چاپ شده كه كمي ايجاد مزاحمت مي‌كنه
    حالا دوست ندارم اون پلاستيك رو بكنم و اين سفيدي هم گاهي اوقات اذيت مي كنه
    آيا راهي است كه بتونم اين رنگ سفيد رو پاك كنم؟ با مواد شيميايي چيزي كه به پلاستيك صدمه نزنه. يا بعد از مدتي خود به خود پاك ميشه؟
    ظاهرا هم اين راهنما از بيرون چاپ شده. منظورم اينه كه در زير قسمت چسب دار نيست.
    آيا اصلا گوشي هاي شما اينو داره يا نه؟
    من دو تا ایکس 6 خریدم که هر دو ساخت مجارستان بودن.

اولیش که برای خودم بود،به راحتی اون راهنما رو با ناخن پاک کردم،ولی دومی گوشی ایکس 6 که گرفتم،به هیچ وجه پاک نمیشد و جزو برچسب بودش!!!

به نظر بنده یه تفاوتی باید باشه که اینگونه هستش.شاید این نوع برچسب نشان دهنده مجاری بودن گوشی رو به ما می رسونه(چینی یا مجاری بودن).از دوستان اگه کسی اطلاع دقیق تری داره لطفآ در جریان بزاره.

10. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .:DJ HADI:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    State Of Trance

پيش فرض

همگی سلام

این X6 قیمت 32 و 16 دقیقا چنده؟
    از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه؟
    دوستانی هستن که این گوشی رو داشته باشن (آیا راضین؟ مزایا و معایبش چیه؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •