هر دو گارانتی معتبری هستند. و هر کس به نوبه ی خودش تجربه های خوب و بدی ازشون داشته.
هر دو گارانتی معتبری هستند. و هر کس به نوبه ی خودش تجربه های خوب و بدی ازشون داشته.
شمااز قسمت About phone>Hardware information میبینید که RAM=448MB اما درقسمت SD card&phone storage نوشته (نسبت به رام ) حدود330 که حدود(نه قطعی) 128mb از RAM صرف گرافیکش میشه همونطور که درPRO2=64MB Graphics صرف می شد.(فکر کنم فهمیده باشین چه گرافیک خفنگی داره این غول برره)![]()
سلام
دوستان یه سوال داشتم .اگه این گوشی رو از مثلا دبی یا کیش و... بخریم(که اینقده پول بابت گارانتی ندیم)از نظر رجیستری یا چیز دیگه ای مشکلی نداره؟
اگه باید رجیستر بشه چجوری باید این کاروبکنم؟
اصلا شما میگید به صلاح هست این گوشی رو بدون گارانتی بخرم اگه گیرم اومد؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدید
من پرشین خریدم ولی فکر کنم از نظر گارانتی یاس بهتره.پرشین دفترش فقط 3 خط تلفن داره.ولی یاس یه شرکت خیلی بزرگه بازرگانیه.اول از همه دفترش رو بگیری شماره امور مشتریان رو میده .اونجا هم جای بزرگیه ظاهرا و فقط یه بخشش مربوط به گارانتیه. تازه هر مسئله ای یه بخش مخصوص داره مثلا من فقط راجع به برنامه جی پی اس سئوال داشتم، منو وصل کرد به شرکت سازنده برنامه روی جی پی اس و اون آقا یه ربع کامل برای من راجع به برنامه توضیح داد .
البته من 740 با یه برنامه جی پی اس مجانی از پرشین خریدم که برای یاس با خرید برنامه نصف قیمتش ،قیمت گوشی به علاوه برنامه می شه حداقل 750 +14 یعنی 764 یعنی 24 تومن گرونتر!
آقا گوشی من جدیدا روزی دو سه بار هنگ می کنه.
کسی رام 1.48 رو که فکر کنم صفحه 122 معرفی شده بود تست کرده؟
اگه کسی تست کرده بگه.به خدا خسته شدم
سلام.
حالا چرا 1.48 ؟؟؟
رام 1.66 رو بریز...مشکل وارونه بودن مسیجها هم حل شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
السلام والعلیکم یا ایها الدوستان !!!
لقد نصب شدا لرام العربی و کل شی من جمله المسجها الدرست شد گرچه فبلاً هم فیکسر درستش کرده بود اما این دیگه اروجیناله
عربها اعتراض کردند ، یه رام عربی براشون زدند . تو ایران هم یه 400 - 500 نفر جمع بشن پیام بفرستن ، یه رام هم واسه ما میزنند
================================================== ==
خب حالا علمیات اکتشاف تو این رام جدید شروع شده
دوستانی که نصب کردند خواهشاً کشفیاتتون رو اینجا درج کنین تا بقیه هم مطلع بشن
====================================
کشفیات من از رام عربی تا حالا :
1 - بالاخره دوزاریِ مهندسهایِ اچ تی سی هم افتاد که صفحۀ گوشی از رو لباس عمل میکنه ممکن مشکل افرین بشه و استفاده از قفل اجباری هست .
این رامِ عربی خودش اتوماتیک قفل میشه حتی اگر از آپشن قفل استفاده نکنین . هر بار که با دکمۀ قطعِ ارسال صفحه رو خاموش کنین گوشی هم قفل میشه .
2 - بالاخره اهمیتِ تاسک مانیجر رو درک کردند و گذاشتنش تو لیستِ quick links . حالا دیگه فقط با یه سوت میشه رفت تو تاسک مانیجر
قبلاً دو سوته بود ( start > task manager )
حالا دیگه راحت تر از قبل میشه رفت تو تاسک مانیجر برای بستنِ برنامه ها یا منتقل شدن از یک برنامه به برنامۀ دیگه .
با این حساب کسانی که مثل من عقیده دارند که استفاده از امکاناتِ خودِ گوشی بهتر هست از نصب برنامه های اضافه ، دیگه نیازی به برنامه ای به جایِ تاسک مانیجر ندارند .
به برنامه سافت ریست هم نیازی نیست ( به نظر من ) چون با دکمۀ قطعِ ارسال خیلی راحت میشه گوشی رو خاموش کرد و بعد با فشار همون دکمه در جا گوشی رو روشن کرد . تفاوتش با برنامۀ سافت ریست فقط 5 ثانیه هست ( حداکثر ) که این مقدار زمان ارزشِ نصبِ برنامۀ اضافه رو نداره . البته به نظر کسانی که هم عقیده هستند با من .
در ضمن اگر گوشی هنگ کنه که دیگه هیچکدوم به درد نمیخوره و راهی جز اون دکمه قرمزه نیست .
البته بعضیها دوست دارند برنامه جاتِ زیاد نصب کنند که البته گوشیِ خودشونه و آزادند که هر بلایی خواستند سرش بیارند .
3 - اون پرانتز و خطِ فاصله که با شماره تلفونها ظاهر میشد هم دیگه وجود نداره
قبلا : (123)456-78
حالا : 12345678
در ضمن در سایت اچ تی سی قسمت نصب رام نوشته که برایِ پیدا کردن شماره سریالِ گوشی باید در پوش رو باز کرد و باتری رو در آورد تا شماره سریال رو دید !!!!!!
مگه خبر ندارند که شماره سریال به صورت زیر میشه پیدا کرد بدون خاموش کردن و باز کردن درپوش باتری و برداشتن باتری ؟؟؟؟؟
setting > device information > phone identity
در ضمن جواب اون دوستِ عزیز رو هم که به نوشته های مخلص ایراد گرفتند رو به زودی میفرستم .
با تشکر از مطالبشون البته
یا حق
آقا یه سوال :
این رامها رو اگه بریزیم گوشی از گارانتی خارج نمیشه ؟
انگار یه جایی خوندم اگه رام عوض کنیم دیگه جزو گارانتی نیست گوشی ؟
آقا منم اين رام 1.66 رو نصبوندمش
اول يه سوال :
توي setting/sd card & ghone storage y يكي از قسمتها اسمش total storage هست . آيا اين هم قسمتي از همون 448mb ram يا 512mb rom دستگاه هستش ؟
و يه چيزي بگم ولي اگه اشتباه ميكنم بهم نخندين !!!
الان كه رام 1.66رو نصبيدم total storage رو مينويسه 141.50 ولي فك كنم قبل از نصب رام مينوشت 181 !!!
اگه من درست فك ميكنم و 181 بوده و لان شده 141 علتش چيه و آيا ميشه ظرفيت total storage رو بالا برد ؟ اگه هم كه حافظه
من مشكل پيدا كرده و دچار توهم شدم كه شما به بزرگي خودتون ببخشين !!!
يه سوال ديگه هم داشتم :
من الان 77mb از total storagam و 180mb از free program خاليه و اگه بخوام يه بازي مثل call of duty رو نصب كنم نصب
نشدش 115mb هستش وسط نصب هن ميكنه و ميگه مموري فول حتي وقتي ميخوام رو memory CARD دشصب كنم هم اين
اتفاق ميوفته !!!
آقا كمك كنين !!!
دوستان ببخشید برا منی که تا حالا با سیمبین کار کردم , بفرمایید سرعت گوشی چطوره؟ و دیگه اینکه برا حمل گوشی چه کار میکنید؟ یعنی تو جیب که حا نمیشه و همش هم که نمیشه تو دست گرفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)