من... اممم....منظورتو نفهمیدم
من... اممم....منظورتو نفهمیدم
سرما مشدی گری بر نمیداره![]()
ولی من در کل به رامبد تبریک می گم.....
برای اولین تجربه سریال روتین شاهکار بود.......
آفرین به رامبد و تیم مسافران........
این مسافران بعضی قسمتهاش خیلی عالی بود اما بعضی قسمتهاشم افتضاح میشد...اما برای اولین یا دومین بار کارگردانی خوب بود اما خیلی مونده به کارهای مدیری برسه مدیری فیلمهاش خیلی بهتر هست به نظر من...
ولی با اجازتون من با نظر شما مخالفم.. به نظرم معنی واقعی طنز یعنی همین مسافران .. طنز
انتقادی .. نه صرفا فقط خنده دار .. درسته سریال های مدیری بعضی قستماش واقعا آدم از خنده
کف و خوب قاطی میکردولی من سبک رامبد رو بیشتر میپسندم .. به نظرم کارای مدیری دیگه داشت
تکراری میشد .. البته این مرد های چند هزار چهره کمی انتقاد و .. هم بود
ولی کلا من مسافران رو ترجیح میدماز بعضی بازیگرای گروه مدیری چندشم میشه مثل فلانک جنیدی
اما با سیامک انصاری خیلی حال میکنم
-
البته کار عالی رامبد اینه که با یه سری بازیگر کم نام و نشون یه کار عالی رو تولید کرده
بجز خودش فکر کنم فقط نیلوفر دهقان و حمید لولایی سابقه آنچنانی داشتن ...
-
بگذریم .. اینجا تاپیک مسافرانهوقتی قهوه تلخ رفت رو آنتن اونجا دربارش صحبت میکنیم
![]()
بله نظرها متفاوته باید زمانی که فیلم مدیری پخش شد با این مقایسه کنیم...![]()
رامبد كه تركوند
مثلا از كسايي مثل بهرام ، ناهيد ، فربد و ... داره بهترين استفاده رو ميبره
به اين ميگن كارگردان واقعي
حتي حميد لولايي هم در اين سريال بسيار درخشيد و نقشش واقعا با بازيش جور در مياد
انشاءالله منظورتون شقایق دهقانه دیگه!؟نیلوفر دهقان
عجیبه... تو این تاپیک هروقت حرف و موضوع کم میاد، گیر میدیم به مقایسه مدیری و جوان!! (جسارتی به کسی نمیکنم)
فکر کنم قبلا هم تو این تاپیک نظرم رو گفته بودم که طنزهای پخش شده (با کارگردانی عطاران و مدیری و جوان...) یه چیزی آنی و متعلق به زمان خاصه خودشه... شک نکنید، زمستون امسال اگه قهوه تلخ پخش بشه و یه خورده بگیره...، همگی به اتفاق میگم که قهوه تلخ عالیه و مسافران چرت!!! البته حق هم داریم ها...، چون این مشکل طنز هامونه که خیلی زود کهنه میشن....
یاعلی![]()
گل گله دیگه،چه شقایق چه کاکتوس فرقی نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)