چی زدی شما؟
چه مدلیو انتخاب کردی؟
چی زدی شما؟
چه مدلیو انتخاب کردی؟
پس شتاب سنج این گوشی به چه درد میخوره؟!!!!!!!!!!!
راهش اینه که پول خرج کنی یه هندزفری دو سه چند تیکه بخری![]()
من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه دوست عزیز.
inbox رو میشه گذاشت ولی sentbox رو نمیشه
سلام عزیز
بیا 3 تا لینک از Crazy Taxi 3D میزارم هرکردوم تونستی دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by forexet; 29-12-2009 at 22:40.
سلام
دوستان لطف میکنید این چند تا گزینه رو برام توضیح بدید:
کیوورتی ؟
فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان ؟
حالت gesture lock ؟
اینترفیس ؟
مرسی![]()
سلام
کیورتی یا QWERTY به حالت کیبوردی کامل گفته میشه که هر حرف یک دکمه برای خوش داره مثل کیبورد کامپیوترت یا لپ تاپ که همه حرفها جداگانه کلید مخصوص دارند ، ولی غیر کیورتی مثل موبایل های معمولی باید مثلا 3 بار شماره 4 رو بزنی تا I تایپ بشه
مالتی تاچ یعنی بتونی همزمان 2 نقطه رو در صفحه لمسی لمس کنی و این 2 نقطه شناخته بشه ، مثلا در این سامسونگ استار این ممکن نیست ، یعنی اگه هم زمان 2 نقطه رو فشار بدی هیچ عکس العملی نشون نمیده و در واقع هیچ کدوم از نقاط رو نمیشناسه ، ولی مثلا در ایفون میتونید در برخی جاها مثلا در تصاویر 2 انگشتتون رو در صفحه لمسی بگذاید هم زمان و مثلا با دور کردن 2 انگشت روی عکس بزرگنمایی انجام بدید
در حال حاضر برخی گوشیهای صفحه لمسی خازنی این قابلیت رو دارند و تا الان گوشی مقاومتی(استار هم مقاومتیه) نبوده که این قابلیت رو داشته باشه
Gesture Unlock یا Smart Unlock در این گوشی یعنی وقتی گوشی در حالت قفل هست شما اگر حرف مثلا S رو روی صفحه لمسی بکشید گوشی بعد از آنلاک شدن مستقیم به صفحه SMS ها میره البته قابل تنظیم هست که چه حرفی به کجا بره و...
اینترفیس هم تا جایی که من میدونم لایه ای نرم افزاری هست که با کاربر در ارتباطه و رابط کاربری حساب میشه ، یه جورایی به نظر من سیستم عامل رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست و اینترفیس رابط بین نرم افزارها و کاربر و خوب هرچه این اینترفیس بهتر و کاربر پسند تر ساخته شده باشه ، یه کاربر راحت تر میتونه با گوشی کار کنه و از همه امکانات گوشی راحت استفاده کنه
موفق باشی
Last edited by forexet; 29-12-2009 at 22:29.
اگه اشتباه نکنم تاچ مقاومتی اصلا نمیتونه مولتی تاچ باشه و مولتی تاچ مختص تاچ خازنی هست . درسته ؟
بازم سلام...
من کاربر جدید هستم و فعلا مدیر داره پیغام هامو تایید می کنه...برا همون نتونستم سوال هامو بپرسم و بعد چند روز الان دیدم تایید شدن
یکی میخواستم ببینم این گوشی زنگ اس ام اس ش عوض نمیشه؟؟
اگه میشه از کجاس؟؟؟
بقیه سوالامم یادم رفت بس که دیر تایید شد...
اینو جواب بدین میام بازم می پرسم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)