مرسی بابت راهنماییتون اما مشکل اینه که من هنرم افتضاحه واسه ی همین نمیتونم اصلا به معماری فکر هم بکنم اگه پیشنهاد دیگه ای باشه خوشحال میشم
مرسی بابت راهنماییتون اما مشکل اینه که من هنرم افتضاحه واسه ی همین نمیتونم اصلا به معماری فکر هم بکنم اگه پیشنهاد دیگه ای باشه خوشحال میشم
خب عزیز دل میگفتی رتبه منطقه یک هست یا کل کشور؟
و اینکه اصفهان یا صنعتی اصفهان ؟؟
چون برق تو تهران حداکثر تا 800 جا داره (( بطور متوسط البته )) و شاید بشه رو اصفهان یه حسابی باز کرد
حرفم رو اصلاح میکنم
شما به احتمال خیلی زیاد مهندسی برق قبولی![]()
عزیز دل من با 7000 منطقه یک مکانیک دورگوز آباد هم قبول نشدم و الان دارم آزاد تهران جنوب درس میخونم اونقوت چجوری اون اقا یا خانم با 9600 که از رتبه کشوری منهم بیشتره مکانیک اردبیل یا سمنان قبول شده ؟؟؟؟
من قشنگ یادمه مکانیک سمنان رو زده بودم و قبول نشدم.
یه سوال
این پذیرش تو نوبت دوم سال تحصیلی یعنی اگه قبول شدیم باید از ترم بهمن بریم ثبت نام کنیم ؟؟
ممنون . من حدود 156 سهمیه شدم. به نظرت شانسی هست؟چون قطعا یک عده هم دندون یا بهشتی میزن.
دوستان سلام
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !دوستان بنده وقتی میام می بینم توی سازمان نظام مهندسی فقط عمران شهر خودمون حول و حوش 400 نفر ثبت نام کردن و حق امضا دارن خوب مشخصه که چه قدر اشباع هست یا نیستواقعا درسته
وقتی پروانه نظام مهندسی بگیری حق امضا داری دیگه، هر رشته ای هم که حق امضا داره توپه مثل عمران و معماری..
از اون طرف توی معماری به 25 تا نمیرسن. اینجا با وجود اینکه فارغ التحصیلش هست ولی طرف که میخواد ساختمون بسازه نقشه رو هم میده همون عمرانیه واسش میزنه که معمولا هم درست نمی زنن
در ضمن بستگی به این نداره که به شما حق امضا بدن
به اینه حق امضای شما به چند طبقه میرسه
زیادن که تا 4-5 طبقه حق امضا دارن
باید پایه شما بره بالا که بتونی ساختمون با تعداد طبقات بالا حق امضا داشته باشی
اون وقت پول پارو کردن شما یا هر کس دیگه کاملا درسته
این اطلاعاتی هست که بنده دارم حالا هر کی دوست داره این رشته رو بخونه که بخونه دوست هم نداره نخونه
ربطی به من نداره
فقط بنده به اون دوستمون گفتم که بهتره به جای عمران با این رتبه خوب به رشته های بهتر فکر کنن
همین
اردبیل و تبریز و ... که اگه زدید و قبول نشدید بخاطر بومی گزینی بوده
میکانیک سمنان هم کلیه ی گرایش هاش نهایتا تا 5000 روازنه گرفته اما اینطور که توی مقدمه ی یادگارماندگار اومده رتبه هایی که پذیرش شدند ولی با عقل جور در نمیاد دارای شرایط خاص بودند وگرنه پارسال یکی اتفاقا از تهران با رتبه ی 8444 جامدات سمنان قبول شده
یکی به من بگه با 1537 منطقه دو و بومی فارس میشه برق و مکانیک صنعتی اصفهان دانشگاه اصفهان و داشنگاه شیراز رو اورد؟![]()
چه سهمیه ای داری؟!؟!ممنون . من حدود 156 سهمیه شدم. به نظرت شانسی هست؟چون قطعا یک عده هم دندون یا بهشتی میزن.
تا وقتی تهران باشه هیشکی بهشتی نمیره...معمولاً رتبه های خوب اولین انتخابشونو تهران میزن بعد میرن سراغ بهشتی و ایران پس همچین امکانشم نیست...چون پر میشه همون اول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)