تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 326 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان گل من
    یه سوال داشتم کسی می تونه کمک کنه؟
    آیا راهی هست که بعد از نصب رام رو گوشی بعضی از برنامه های دیفالت اونو حذف کنیم مثلا برنامه پادکست رو ؟
    من گوشیم با گارانتی هستش نمی خوام رام کوک شده روش بریزم / نتیجه اینکه رام رسمی یه سری برنامه اضافی داره. حالا باید اینا رو حذف کنم را گوشیم سبک تر شه. باید یه نرم افزاری چیزی برای این کار باشه نظر شما چیه

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان گل من
    آیا راهی هست که بعد از نصب رام رو گوشی بعضی از برنامه های دیفالت اونو حذف کنیم مثلا برنامه پادکست رو ؟
    من گوشیم با گارانتی هستش نمی خوام رام کوک شده روش بریزم / نتیجه اینکه رام رسمی یه سری برنامه اضافی داره. حالا باید اینا رو حذف کنم را گوشیم سبک تر شه. باید یه نرم افزاری چیزی برای این کار باشه نظر شما چیه

نه تنها راه اینه که رام خودتو رو خودتون کوک کنید و یه سری از برنامه ها رو حذف کنید و دوباره رام رو نصب کنید. که خودمم تا مرحله ای پیش رفتم و یه کمی مشکل دارم. پس از فکرش بیرون بیای بهتره

3. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

اقا سعيد گل كارتون درسته من ازتون عذر ميخوام اگه منظورتون انجمن صوت وتصوير هست ميتونيد بريد وبازهم پستها رو بخونيد
    در مورد سرعت من تست كردم ونظر خودم رو گفتم دوست دارم دوستان ديگه هم نصب كنند وبيان بگن چطور بوده
    من به كار شما احترام ميگزارم اميدوارم بتونيم دوستانمون رو راهنمايي كنيم
    باز هم ازتون عذر ميخوام و ممنونم بابت پستهاي ميفدتون
    دوست داريم سالار

میبخشمت به شرطی که بری امام رضا برام دعا کنی . دو هفته دیگه جواب کنکورم میاد .خیلی امیدوارم

شوخی کردم . باور کن نمیدونستم تنهایی تو این فروم چیکار کنم!! به خدا انقدر خوشحالم که شما جواب دوستا ر میدی. من خودم کلی از گفته هاتون استفاده میکنم. فقط به این رام اچ تی سی حساسیت دارم هرکی ازش بد بگه حالم بد میشه

5. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان گل من
    فكر ميكنم مطمئن نيستم
    نرم افزاري به اسم EXEcutor_ اينكار وانجام ميده منتهي كمي متفاوت تر در واقع اجزاه رام رو بهتون تحويل ميده و بخشهاي مختلفي رو كه مربوط به رام هست pda phone csc رو ميتونه بصورت مجزا تمام اجزاش رو بهتون بده وبا حذف چيزهايي كه نميخواين و دوباره منيج كردن با پسوندهاي قابل شناسايي با octan زام رو سبك كنيد
    منتها اصلا كار منطقي نيست و درد سر هايي داره از SDK TOOLS ‌هم بايد استفاده كنيد

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

میبخشمت به شرطی که بری امام رضا برام دعا کنی . دو هفته دیگه جواب کنکورم میاد .خیلی امیدوارم

شوخی کردم . باور کن نمیدونستم تنهایی تو این فروم چیکار کنم!! به خدا انقدر خوشحالم که شما جواب دوستا ر میدی. من خودم کلی از گفته هاتون استفاده میکنم. فقط به این رام اچ تی سی حساسیت دارم هرکی ازش بد بگه حالم بد میشه
    ممنون سعيد جان ما عذر ميخوايم ديگه از SENCE ‌بد نميگيم
    سروري حتما دعا ميكنم انشالاه قبول ميشي فوق شما هم دعا مون كن

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام
    دوستان چی کار کنم گوشی با usb شارژ نشه ( منظورم وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله )؟

داره خودمونی میشه mahyar_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    یه نرمافزار باحال پیدا کردم نمیدونم به درد دوستان میخوره یا نه
    خودم امتحان کردم 100% جواب داد
    داستان از این قراره که این نرم افزار فلش مموری های سوخته رو دوباره دوروست میکنه
    حالا نمیدونم رمهایه پریده گوشی های دوستانو میتونه بهشون برگردونه یا نه.....................
    خودم یه فلش مموری سوخته خونه داشتم تست کردم جواب داد که خیلی حال کردم
    جالبیش اینجاست که اطلاعات روشم هنوز بود و قابل استفاده

توضیح خود سایت

نرم افزار JetFlash Online Recovery مخصوص تعمیر و بازیابی فلش های سوخته می باشد. همانطور که گفته شد در این نرم افزار 90درصد احتمال بازیابی فلش معیوب وجود دارد. عملیات بازیابی به صورت آنلاین و با اتصال به اینترنت صورت میگیرد. کار با این نرم افزاربسیار آسان است کافیست که فلش مموری سوخته را به پورت یو اس بی رایانه وصل کنید و سپس به اینترنت متصل شوید در این هنگام با اجرای[نرم افزار]خواهید دید که عملیات بازیابی و تعمیر فلش در حال انجام است. این[نرم افزارمخصوص فلش های Transcend ساخته شده و در تست های بسیار زیادی که از این نرم افزارUگرفته شد توانایی بازیابی این نوع فلش ها را دارا بوده است. البته دوستانی هم که به غیر از فلش های Transcend را دارند میتوانند شانس خود را امتحان کنند شاید ایننرم افزارتوانست فلش سوخته آنها را تعمیر کند.

فلش خودم یه مارک دیگه بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخلسیم
    Last edited by mahyar_b; 04-05-2010 at 20:55.

10. 2 کاربر از mahyar_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها یه باگ دیگه
    تو اپرا 10 وقتی با وایرلس چیزی دانلود میکنم اگه صفحه خاموش بشه دانلود متوفق میشه و باید صفحه روشن بمونه تا دانلود ادامه پیدا کنه !
    یه سوال دیگه : چجوری میشه اولویت استفاده از منبع اینترنتو از gprs به وایرلس تغییر داد ؟
    همین الان حواسم نبود یه آهنگ به جای اینکه با وایرلس دانلود کنم با gprs کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

بچه ها یه باگ دیگه
    تو اپرا 10 وقتی با وایرلس چیزی دانلود میکنم اگه صفحه خاموش بشه دانلود متوفق میشه و باید صفحه روشن بمونه تا دانلود ادامه پیدا کنه !
    یه سوال دیگه : چجوری میشه اولویت استفاده از منبع اینترنتو از gprs به وایرلس تغییر داد ؟
    شما درست میگید وقتی صفحه خاموش میشه همه چیز متوقف میشه من خودم هم امتحان کردم چون گوشی به حالات standby میره. میتونید بک لایت رو خاموش کنید فقط! من نتونستم راه دیگه ای پیدا کنم! !

به نظر من gprs یه چیز بی خودیه که اصلا حساب کتاب نداره! من اگه جای شما بودن تو منوی کانکشن میرفتم و کلا grps رو حذف میکردم و خودم رو برای همیشه از شرش خلاص میکردم!.
    وقتی که من این گوشی رو خریدم خوشحال شدم با خودم گفتم که شبا به جای اینکه با لب تاپ دانلود کنم با گوشی این کارو میکنم تا لپ تاپم بی خودی روشن نمونه! ولی به اینجا فکر نکرده بودم که چرا لب تاپ رو که تعمیرش خیلی راحته و گارانتی سازگار هم داره و احتمال خراب شدنش هم کمه رو خاموش کنم و گوشی 500 هزار تومنیه بدون گارانتیه فوق پیشرفته که تکنولوژیش فقط دست چند تا کشور هست رو روشن بزارم؟؟؟؟؟؟ با عقل جور در نمیاد! برای همین ترجیح میدم شبا لپ تاپم شب زنده داری بکشه تا گوشیه عزیزم!!!

شماها هم که PC دارید که دیگه حتما با PC دانلود کنید و بیخیاله گوشی بشید!

13. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما درست میگید وقتی صفحه خاموش میشه همه چیز متوقف میشه من خودم هم امتحان کردم چون گوشی به حالات standby میره. میتونید بک لایت رو خاموش کنید فقط! من نتونستم راه دیگه ای پیدا کنم! !

به نظر من gprs یه چیز بی خودیه که اصلا حساب کتاب نداره! من اگه جای شما بودن تو منوی کانکشن میرفتم و کلا grps رو حذف میکردم و خودم رو برای همیشه از شرش خلاص میکردم!.
    وقتی که من این گوشی رو خریدم خوشحال شدم با خودم گفتم که شبا به جای اینکه با لب تاپ دانلود کنم با گوشی این کارو میکنم تا لپ تاپم بی خودی روشن نمونه! ولی به اینجا فکر نکرده بودم که چرا لب تاپ رو که تعمیرش خیلی راحته و گارانتی سازگار هم داره و احتمال خراب شدنش هم کمه رو خاموش کنم و گوشی 500 هزار تومنیه بدون گارانتیه فوق پیشرفته که تکنولوژیش فقط دست چند تا کشور هست رو روشن بزارم؟؟؟؟؟؟ با عقل جور در نمیاد! برای همین ترجیح میدم شبا لپ تاپم شب زنده داری بکشه تا گوشیه عزیزم!!!

شماها هم که PC دارید که دیگه حتما با PC دانلود کنید و بیخیاله گوشی بشید!
    من turn off device و گزاشتم رو always turn on دیگه صفحه خاموش نشد ینی نورش کم میشه ولی خاموش نمیشه !
    ینی این مشکل تو رامای جدید حل نشده ؟!

منم اگه بخام خونه چیزی دانلود کنم خب 100% با pc میکنم ولی مثلاً میرم دانشگاه اونجا وایرلس هست با گوشی دانلود میکنم که البته باید lcd ش همینطور روشن بمونه !

راهی نیست که اتوماتیک لاک نشه ولی صفحش کامل خاموش بشه ؟

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها یه باگ دیگه
    راه حل داره
    برو تو منو
    setting --network setting -wifi -
    از پایین صفحه رو منو بزن و برو برو تو کانفیگوریشن
    power save mod رو خاموش کن

16. 3 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •