تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 165 از 469 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هرجا كه شد! ترجيحا كنج ديفال!!!

پيش فرض

من یه بار یه سوتی دادم تا عمر دارم یادم نمیره
    قضیه از این قرار بود که من تازه یه گوشی موبایل خریده بودم (حدود 2 هفته)
    یه زنگی واسش گذاشته بودم که هیچکس نداشت و من با اون زنگ هارمونی پیدا کرده بودم
    یه روز که تو سرویس نشسته بودم یه دختره اومد نشست صندلی هم ردیف من اونطرف بعد که دید من دارم با موبایلم ور میرم گفت آقا ببخشید من شارژم تموم شده و منتظر یه تماس هستم میشه سیمکارت منو بزارید تو گوشیتون من زنگ بزنم؟
    من گفتم خواهش میکنم بفرمایید با همین زنگ بزنید
    دختره گفت نه اگر اشکال نداره این سیمکارتو بزارید توش و من سیمکارتو گرفتم و عوض کردم و گوشی رو دادم دستش
    همون لحظه گوشی زنگ زد و دختره گفت کدوم بزنم؟ من هم همونطور که گفتم خیلی با زنگ گوشیم هارمونی پیدا کرده بودم گفتم یه لحظه بدید و گوشی رو گرفتم دکمه رو زدم و گفتم بفرمایید
    یه آقای بود گفت ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم و من هم با خنده گفتم بله اشتباه گرفتید و گوشی رو دادم دختره
    بلافاصله دوباره زنگ خورد و اینبار دکمه رو خود دختره زد و شروع به صحبت کرد (امیدوارم خودتون متوجه شده باشید)
    در آخر هم دختره تشکر کرد و خودش سیمکارت رو در آورد و داد به من
    من هم بعد یکم فکر کردن تازه فهمیدم چه سوتی دادم وتا آخر مسیر سرم رو از سمت پنجره تکون ندادم
    از اون به بعد هم هر وقت اون دختره رو میدم سوار سرویس نمیشدم
    هه هه! ما كه نفهميديم! بيزحمت يه زيرنويس فارسي بزن زيرش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

داشتم از بیرون میومدم با صدای بلند آواز میخوندم. همینجوری تو حس بودم چشمامو بستمو رفتم تو پذیرایی آخه دختر دایی بابای من در کل طول زندگی من قراره 5 بار منو ببینه باید همین امسال همین ماه همین روز همین ساعت همین دقیقه همین ثانیه نشسته باشه رو کاناپه؟
    خلاصه یه چندتا رنگ عوض کردیمو قضیه تموم شد.

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

یه بار عروسی دعوت شده بودم ، منم داشتم با گوشی حرف می زدم . سرم رو انداخته بودم پایین و رفتم تو سالن . وسط سالن که رسیدم سرم رو بلند کردم ودیدم ای دل غافل ، این جا سالن زنانه ست . حالا همه هم دارن سراشون رو می پوشن و بر وبر منو نگاه می کنن
    هیچی دیگه . مثل منگل ها دوباره سرم رو انداختم و پایین و جیم شدم ...

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه بار داشتم با مترو ميومدم توي ايستگاه امام خميني که بايد خط عوض ميکردم ديدم قطار وايساده سريع دويدوم تا بهش برسم بالاخره رسيدم و رفتم تو و سريع در بسته شد. يه لحظه سرمو بالا آوردم ديدم توي واگن خانمها هستم. خلاصه يه ايستگاه رنگ به رنگ شديم ولي خيلي خوش گذشت :دي

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    دمتون گرم حداقل یکم حال و حوامونو بهتر کردین

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی از دوستام تعریف میکرد که وقتی n95 خریده بود یکی از دوستاش خیلی خوشش اومده بوده و مدام میگفته عجب گوشی خریدی.
    بعد این رفیق ما هم برگشته بهش گفته حالا هر وقت مهمونی یا جایی خواستی بری بیا با خودت ببرش از نظر من اشکالی نداره (البته حواسش نبوده چی گفته)
    بیچاره یارو رفته بوده دیگه پیداش نشده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOOSHIN_29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه بار یه سوتی دادم تا عمر دارم یادم نمیره
    قضیه از این قرار بود که من تازه یه گوشی موبایل خریده بودم (حدود 2 هفته)
    یه زنگی واسش گذاشته بودم که هیچکس نداشت و من با اون زنگ هارمونی پیدا کرده بودم
    یه روز که تو سرویس نشسته بودم یه دختره اومد نشست صندلی هم ردیف من اونطرف بعد که دید من دارم با موبایلم ور میرم گفت آقا ببخشید من شارژم تموم شده و منتظر یه تماس هستم میشه سیمکارت منو بزارید تو گوشیتون من زنگ بزنم؟
    من گفتم خواهش میکنم بفرمایید با همین زنگ بزنید
    دختره گفت نه اگر اشکال نداره این سیمکارتو بزارید توش و من سیمکارتو گرفتم و عوض کردم و گوشی رو دادم دستش
    همون لحظه گوشی زنگ زد و دختره گفت کدوم بزنم؟ من هم همونطور که گفتم خیلی با زنگ گوشیم هارمونی پیدا کرده بودم گفتم یه لحظه بدید و گوشی رو گرفتم دکمه رو زدم و گفتم بفرمایید
    یه آقای بود گفت ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم و من هم با خنده گفتم بله اشتباه گرفتید و گوشی رو دادم دختره
    بلافاصله دوباره زنگ خورد و اینبار دکمه رو خود دختره زد و شروع به صحبت کرد (امیدوارم خودتون متوجه شده باشید)
    در آخر هم دختره تشکر کرد و خودش سیمکارت رو در آورد و داد به من
    من هم بعد یکم فکر کردن تازه فهمیدم چه سوتی دادم وتا آخر مسیر سرم رو از سمت پنجره تکون ندادم
    از اون به بعد هم هر وقت اون دختره رو میدم سوار سرویس نمیشدم
    می شه توضیح بدی؟
    یعنی چی که با زنگ گوشیت هارمونی!!! پیدا کرده بودی؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می شه توضیح بدی؟
    یعنی چی که با زنگ گوشیت هارمونی!!! پیدا کرده بودی؟
    ای بابا یعنی اینکه بدجوری همخونی پیدا کرده بودم یعنی شاید حتی اگر تو تلویزیون هم اون آهنگ پخش میشد من گوشیمو جواب میدادم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سر کلاس شیمی یکی از بچه ها داوطلب شد بره سوالارو حل کنه.مام که می دونستیم این بچه ی تنبله کلاسه گفتیم چه عجب بالاخره درس خون شد.
    هیچی آقا , اولین سوالی رو که خواست بخونه توش " اَسِتیک اسید" داشت اونم اشتباهی خوند esteyke asid !!!!

همون لحظه کلاس رفت رو هوا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی از رفقا تعریف میکرد میگفت توی یه مهمونی نشسته بودیم و فامیل همه جمع بودن که یکدفعه دیدیم بچه یکی از فامیل هامون از توی اتاق دراومد و یه چیزی دستشه
    وقتی اومد جلوتر دیدیم رفته لباس زیر میزبان رو برداشته و داره داد میزنه مامان مامان ببین شرت خاله تورتوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •