تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 1211 اولاول ... 651151551611621631641651661671681691752152656651165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

s
    هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشی
    شما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدین
    حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

s

شما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدین
    حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟
    توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!

3. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soltanmasoud007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

pes هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشین
    باید هم بشه همه رو دریبل کرد چون 90 دقیقه که وقت نداری که تو واقعی تیم 90 دقیقه وقت داره زوری 1 گل میزنه ولی تو بازی معمولا رو 10 دقیقهای بازی میکنن پس باید بشه گل بزنی زود.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!

مگه ویدیو از گیم پلی منتشر شده .....

کدوم ویدیو ....!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

مگه ویدیو از گیم پلی منتشر شده .....

کدوم ویدیو ....!؟
    بابا منظورم همون ویدیویی که داشت نحوه ی تاکتیک بندی و... رو نشون میداد، همون 5 دقیقه ایه ، باز هم میکرد، شاید اون موقع کامل نبوده، ولی اونجوری که دیده می شد ، راه رفتنشون و کلآ استایلشون متاسفانه تغییر نکرده بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

باید هم بشه همه رو دریبل کرد چون 90 دقیقه که وقت نداری که تو واقعی تیم 90 دقیقه وقت داره زوری 1 گل میزنه ولی تو بازی معمولا رو 10 دقیقهای بازی میکنن پس باید بشه گل بزنی زود.
    ددددددد نشد دیگه!!! اگه قراره اینجوری باشه که بازی مزه نمیده!! کی گفته بدون دریبل نمیشه بازی کرد؟؟؟ همین PES رو جوری میشه تاکتیکی بازی کرد که تو 5 دقیقه ای راحت بشه برد! (رو درجه ی آخر) . فیفا رو هم که نگو!
    البته PES امسال ارزش خرید داره، چون تریکیب چینی و درست کردن تاکیتیک خیلی حال میده!! اولین سالیه که دوست دارم PES رو زودتر از FIFA بگیرم. دی:

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دیشب توی WENB جلسه پرسش و پاسخ بود .نکات مهم اون جلسه رو بصورت خلاصه اینها هستن :

وضعیت توی درجه TOP PLAYER چطوریه ؟
    جواب : SUPER HARD .
    سوال :وضعیت سیستم دفاعی توی این شماره بازی به چه نحویه ؟
    جواب :دفاع حریف بسیار محکم و نفوذ ناپذیره .من تا الان توی هیچ نسخه بازی این درجه سرسختی و نفوذ ناپذیری از مدافعین ندیده بودم .بخصوص مدافعین بزرگ که در زمان روبرو شدن با اونا مجبور میشدم بلافاصله پاس بدم .
    سوال : وضعیت لایسنس ها به چه شکلیه ؟
    جواب : من فعلا اجازه ندارم چیزی در موردشون بگم . امروز توی نمایشگاه یک سری خبر جدید ازشون منتشر میشه .
    سوال : ما توی این شماره دایوینگو ( فریب داور)هنوز داریم ؟
    جواب : بله
    سوال :تاریخ انتشار بازی کیه ؟
    جواب : این هفته مشخص مشه .احتمالا وی نمایشگاه .
    سوال :آیا امروز توی نمایشگاه گیم پلی از بازی منتشر میشه ؟
    جواب : بله
    سوال :امسال روی کدوم مد و بخش بیشتر سرمایه گذاری شده و توجه بیشتری بهش شده ؟
    جواب : بخش آنلاین بازی
    سوال : عملکرد داور و کمکاش در موردآفسایدها چطوره ؟
    جواب : عملکرد داور توی این قسمت هم بهتر شده .
    سوال :آیا توی این نسخه به مساله کات و انحناء دادن توپ ( در زمان شوت زدن ) توجه شده ؟
    جواب :بله بهتر شده بخصوص توی کاشته ها و ضربات ایستگاهی .
    سوال :آیا پلی میکرها یا همون بازی سازها توانایی های بیشتری نسبت به بقیه بازیکنان دارن ؟
    جواب :در زمینه کنترل , حفظ توپ و دقت در پاسها نسبت به بقیه بازیکنان یک مقداری برتری دارند .
    سوال :نسبت به 2009 وضعیت چنت ها ( تشویق و هیاهوی تماشاگران) چطوره ؟
    جواب :خیلی متفاوت شده خیلی .
    سوال :تا چه حد انیمیشن ها بازیو تحت تاثیر قرار داده ؟در مقایسه با یوفوریا که خلق حرکت میکنه و یا فیفا ؟
    جواب :انیمیشن های متنوعی به بازی اضافه شده .اما هنوز نمیشه اونو با فیفا یا یوفوریا مقایسه کرد .

اون ویدئو از کد 50 درصدیه بازی بود . توی اون کد کلا گیم پلی و انیمیشن ها مال 2009 بود اما توی کد جدید خیلی فرق کرده .

9. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عجب!اول که این ویدیو رسمی از گیم پلی نمیتوانه باشه و صرفا فقط نشان دادن تاکتیکها است!و قدمت ویدیو هم بر میگرده به خیلی قبل تر 1 یا 1 ماه و نیم قبل از ینکه ویدیو رو واسه دانلود قرار بدن عکسهای این ویدیو به صورت مختصر 2 یا 3 تا بیرون اومد که نشان میده این ویدیو قدیمی هست!
    بعد تو ویدیو من ندیدم مسی همه را بتونه جا بگذاه!یا صحنه های گیم پلی اونقدر کوتاه هست که ادم نمیتوانه گیم پلی را تشریح کنه!
    راستی شما کریس رونالدو را هم میگه تو اون ویدیو دیدی؟من که دانلود کردم کریس رونالدویی ندیدم فقط بازی بارسا با لیورپول بود اگه غیر این بوده خوشحال میشم منو روشن کنید!

11. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

عجب!اول که این ویدیو رسمی از گیم پلی نمیتوانه باشه و صرفا فقط نشان دادن تاکتیکها است!و قدمت ویدیو هم بر میگرده به خیلی قبل تر 1 یا 1 ماه و نیم قبل از ینکه ویدیو رو واسه دانلود قرار بدن عکسهای این ویدیو به صورت مختصر 2 یا 3 تا بیرون اومد که نشان میده این ویدیو قدیمی هست!
    بعد تو ویدیو من ندیدم مسی همه را بتونه جا بگذاه!یا صحنه های گیم پلی اونقدر کوتاه هست که ادم نمیتوانه گیم پلی را تشریح کنه!
    راستی شما کریس رونالدو را هم میگه تو اون ویدیو دیدی؟من که دانلود کردم کریس رونالدویی ندیدم فقط بازی بارسا با لیورپول بود اگه غیر این بوده خوشحال میشم منو روشن کنید!
    بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟

اون ویدئو از کد 50 درصدیه بازی بود . توی اون کد کلا گیم پلی و انیمیشن ها مال 2009 بود اما توی کد جدید خیلی فرق کرده .
    آره این حرف منطقیه.به احتمال ماله اون موقع هست که هنوز تغییرش نداه بودن.
    Last edited by Elendil1; 19-08-2009 at 11:33.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟
    بابا چرا اخه فکر میکنید همه دعوا دارند من با هیچ کس دعوا ندارم فقط داریم بحث میکنیم!به همین راحتی
    بعد از این همه Pes بازی من تفاوت را تو همون کد 50 درصدی تشخیص دادم........................صحبتهای ما سر این هست که اون ویدیو قدیمی بود و امروز وقتی از بازی گیم پلی دیدیم اون موقع میشه نظر نسبتا قطعی داد!پس صبر کنید!

14. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •