منم امروز تموش کردم...خیلی خیلی قشنگتر از نسخه پیشیش بود..
منم امروز تموش کردم...خیلی خیلی قشنگتر از نسخه پیشیش بود..
مرحله ای که باید برای ماسک مسابقه بدی چجوریه؟
من میخوام روبان از زن ها بدزدم میرم کنارشون SPACE میزنم پولشون را میدزده اونا هم میفهمن منو میزنن
چجوری وبان بدزدم از کیا همونایی که میرقصن؟
باید بین زن ها سریع حرکت کنید و ازشون دزدی کنید (لابه لای روبان پول هم میدزده!)
اون بالا عددشونو مینویسه فکر کنم باید به 25 تا برسه
+
زیاد پیششون نمونید که متوجه بشن تا دزدیدین از اونجا جیم شید![]()
فقط بگم من ؛ بقیه رو نمیدونم ، من هیچی از این بازی نمیدونستم...
هیچی...
و شاید بعضی ها هم انیطوری باشن...
من برای بار دوم بازی رو نصب کردم و رفتم با دقت بازی رو ادامه دادم.
1- کسانی که بازی رو تموم کردن کلیپ های حقیقت اساسنها رو گرفتن؟ که داستان آدم حوا هست؟؟
2- کسانی که بازی رو تموم کردن آیا همه ی View Point ها رو گرفتن؟؟؟؟
اینجا چجوری اون میله را بگیرم؟
هر کار میکنم میپره تو اپ نوشته از دیوار برو بالا
منظورش کدوم دیواره؟روبرو یا کناری؟>
تمام سایت های اپلود عکس فیلتره اینجوری میگذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش منم بار اول اینطوری بود.بلد نبودم.
ببین.
برو سمت دیوا رو به روت وقتی پاش رو زد به دیوار رفت بالا Space رو نگه در و سمت رو بگیرم. منم خیلی گیر کردم. البته اگه اینو هنوز نرفتی پس بعضی از معموریت های دیگه ی اساسین ها هم نرفتی...
اگه زود نزنی ممکنه پاشو که میزنه به دیوار و میره بالا بپره پشتش. باید زود سمت رو بزنی وقتی رسید به بالا ( که دیگه میخواد بیفته)
سلام من بار اول که تموم کردم از کل ویدئوهای تروث 4تای اخریش رو پیدا نکردم.یعنی دیگه بازی تموم شده بود و برنگشتم دنبالشون.آره آدم و حوا بودن توی بهشت.اخرشو که ندیدم ولی فکرکنم اخرش به همون apple یا piece of edan میرسن.البته حدس میزنم فقط.
اما زره الطایر رو گرفتم. وییو پوینت ها هم فکرکنم 69 تا شد.توی فلورانس چندتا جا موند.
Last edited by .SA33D.; 26-07-2010 at 12:00.
اگه کل ماموریتهایی که لورنزو با کبوتر میفرسته و تمام پرها رو به انضمام چیزیای دیگه ای که کل رنجیر DNA رو کامل میکنن بگیری چه اتفاقی میفته؟
هوس کردم بازی دوباره از اول برم.................![]()
من نمیدونم دید شما از بازی چیه. فقط بگم این بازی موی منو به تنم راست کرد.
هم حرفاش
هم آدمهاش
هم فیلمهاش
البته توی خود بازی میشه گفت یه جورایی پینهان بود.
حرفهای پسره
فکر کن!!!
بازی به حدی حرفه ای طراحی شده که اگه تو توی ویلا بقل معدن ( یا هرجای دیگه) خنجر یکی از سربازا رو که دستت هست رو بندازی اونجا و بری بازی رو تموم کنی برگردی خنجر اونجاست هنوز!!!
به این میگن بازی و طراحی حرفه ای.
و اینکه دختره که داره تورو ارتباط میده به دنیای اساسین( اسمش یادم رفت) میگه تو ایتالیایی بلد نیستی. من یه حرفهاشون رو برات ترجمه کردم. حرفهاشون همون زیر نویس بازی هست که وقتی آن میکنی حرفاشون رو ترجمه میکنه
و جالبه
که شاید دیده باشین فقط بعضی حرفاش رو ترجمه میکنه و خود دختره میگه اینا فقط ( اون پسره) این ترجمه ها رو داره. اگه حرفی ترجمه نشد بلد نبوده. خیلی اشتباها هم از نفهمیدن حرف اونا که ایتالیایی میزنن بدست میاد!!!
و خیلی چیزهایی دیگه
فاصله ی قتل های خیلی جالبه.
یک سال. و فاصله قتل بعضی ها حتی عقب تر از کشتن فرد قبلیه!!!!
چیزایی عجیی تو بازی دیدم که با دونستن یه دونه ی دیگه اش به عضمت بازی پی میبرم!!!
شاید بی ربط باشه ولی کلیپ های جالبی از نسخه ی بعدی اومده هم اسکرین شات. از این سایت میتونین ببینین
اگه هم با دانلود کلیپ های اینطروی مشکل دارین با برنامه ی ساده و راحت IDM مشکلتون حل خواهد شد...
ارزش دیدن داره
توصیه میکنم اینو دانلود کنین. یه فیلم قشنگ از نسخه ی جدید این بازی که من بسی حال کردم باهاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز : 53 مگابایت
فرمت : FLV
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)