من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
یادم نبود ماه رمضون هم شهریوره اشکال نداره از اول مرداد شروع می کنم شهریورو استراحت می کنم![]()
تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
علوی از نظر علمی خیلی عالیه ! فقط باید بتونی خودت رو کنترل کنی !! اخه مثل مدرسه نیس که بهت فشار بیارن درس بخونی ! اموزشگاهه !من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
راستی کودوم علوی می خوای بری !
مگه چند تا علوی داریم ( تو اصفهان که یکی بیشتر نیست !) .
من هم به خاطره سطح علمی و آزمون های فشرده و برنامه ریزیه خوبشون می خوام برم به شما هم پیشنهاد می کنم علوی برید ...
معلومه که خوبه! 2 میلیون تومان میگیره میخواید بد باشه ؟!من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
من و دوستم هم رفتیم برا ثبت نام مبلغ رو دیدیم خندیدیم اومدیم بیرون!! مایه داریه دیگه!
آقا تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
اهان ! :دي من اخه تهرانو گفتم ! :ديمگه چند تا علوی داریم ( تو اصفهان که یکی بیشتر نیست !) .
من هم به خاطره سطح علمی و آزمون های فشرده و برنامه ریزیه خوبشون می خوام برم به شما هم پیشنهاد می کنم علوی برید ...
بله ایناش خیلی عالین ! منم می خواستم برم ! ولی چیزایی شنیدم که منصرف شدم ! اونا به دانش اموزا فشار نمی ارن ! اگه یکی مث من بره اونجا 200 در صد افت می کنه ! من خودمو می شناسم می دونم اگه فشار نیارن نمی خونم ( اگه فشار بیارن یه ذره می خونم !! :دي ) مثلا ( توی تهرانو می گم ) می گن ادمای خلاف توشون زیاده ( البته اینو من از یکی از بچه سوسول شنیدم ولی برای من اهمیتی نداره !:دي و این یعنی رفقای بیشتر ! :دي ) ...
2 میلیون که خیلی خوبه برادر ! مدرسه ی ما 5 میلیون می گیره !معلومه که خوبه! 2 میلیون تومان میگیره میخواید بد باشه ؟!
من و دوستم هم رفتیم برا ثبت نام مبلغ رو دیدیم خندیدیم اومدیم بیرون!! مایه داریه دیگه!
آقا تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
منم می خوام این کارنامه واسه تهرانو !
البته که اونا خیر و صلاح ما رو نمی خوان ولی آدم باید خودشم یه ذره خود جوش باشه ...( منم نیستم یعنی مثله خودتم)
کدوم مدرسه میری ؟؟؟؟ بازم به این اصفهانیا یه ذره مروت دارن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)