فریم ویر رو هم آپدیت کردید؟
اگه روش ریستور فریم ویر و آپدیت فریم ویر براتون جواب نداد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و با نرم افزار hdat2 هم که آموزشش تو فروم هست تست کنید
فریم ویر رو هم آپدیت کردید؟
اگه روش ریستور فریم ویر و آپدیت فریم ویر براتون جواب نداد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و با نرم افزار hdat2 هم که آموزشش تو فروم هست تست کنید
سلام دوست عزیز فریمور رو دانلود کردم اما آپدیت نشد از طریق داس هر هرکاری کردم آیا روش بهتری برای آپدیت فریمور وجود داره؟
برای چی آپدیت نشد؟ پیغامی چیزی میاد؟
سلام
من یه هارد سیگیت 1 ترا اکسترنال دارم که به طور ناگهانی از کار افتاده و صدای تق تق و بوق ازش میاد. یکی دوبار شانسی بالا اومد ولی دیگه کلا بالا نمیاد و هیچ سیستمی و بایوسی نمیشناستش . موتورش کار میکنه. بردشم داغ میکنه. مدلش ST1000LM010-9YH146 CC9F Z100HWDR و گارانتیشم تموم شده یه آپدیت براش گرفتم اما پسوند فایلش pcr هستش. حالا چه کنم![]()
اون صدایی که میده با فاصله یک ثانیه است یا سه ثانیه ؟ روی یک سیستم دیگه هم تست کردینش؟
به نظرم بیشتر از یک ثانیست و روی سیستم دیگه هم تستش کردم همون طوریه. چند باری کلیک کلیک صدا میده بعدش شروع میکنه به صدای خر خر ریز و پی در پی. قسمت اتصال یو اس بی سیستم هم به اسم seagate usb 3 cable میشناسش. علائم خرابی برد هارد چیه؟
Last edited by PAIAMK; 16-10-2014 at 19:23.
اگه بیشتر از یک ثانیه باشه بیشتر میتونه از فریم ویر و درایور هد باشه اگر یک ثانیه است بیشتر از هد و پارکینگ هد است
هارد ضربه ای نخورده؟
به هرحال باید اول از همه کابل دیتا هارد تست بشه درست نشد مشکل سخت افزاری دارد و به یک تعمیرکار باید نشون بدید
نمیدونم هارد ضربه خورده یا نه. هر چی میگردم فریم ویرشو پیدا نکردم حتی تو سایت سیگیت برای این مدل فریمور نبود. از سایت زیر یه فایلیرو پیدا کردم اما پسوندش pcr هستش نه iso
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا فریمرشو پیدا کنم؟
تو این سایت گشتم با سریال نامبر هارد گشتم برای این مدل فریم ویر نداره
توی درایو دیتکت هم اسم هاردو این شکلی مینویسه ( خط اول) (که حتی برای این سریالم فریم ویر نداشت)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در صورتی که سریالش چیزه دیگه ای z100q1e6
Last edited by PAIAMK; 17-10-2014 at 07:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)