با سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی رو با وایرلس آپدیت می کنیم .. خودش فرمت میشه ؟ من یه عالمه برنامه نصب کردم که بعضی از اونا روی درایو c نصب شدن .. اونا پاک میشن ؟
با سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی رو با وایرلس آپدیت می کنیم .. خودش فرمت میشه ؟ من یه عالمه برنامه نصب کردم که بعضی از اونا روی درایو c نصب شدن .. اونا پاک میشن ؟
نه چیزی پاک نمیشه ...با سلام
قویترین کمرا فون نوکیا
بهمراه صفحه amoled
نمیدونم منظورت از شفافیت چیه
اخه هر جور حساب کنی کیفیت عالیه ....
به غیر از عکسهای ماکیرو در بقیه موارد اگه بزاری اتوماتیک خوب عکس میگیره
فقط عکسهای ماکرو را باید تنظیم کنی و بزاری کلوزاپ ...
حداقل فاصله فوکاس تو آپدیت جدید چقدره؟(من هنوز ورژن 11 دارم و آپدیت نکردم پس با 20 مقایسه نکنین.)
من که 11 نداشتم
ولی فوکوس بهتر شده همین
من يه مدت گوشي سوني اريكسون داشتم و الان چند وقتيه كه اين گوشي رو خريدم ولي چندتا مشكل باهاش دارم اولي اينكه زماني كه دارم صحبت ميكنم طول تماس رو نشون نميده، دوم اينكه توي inbox زمان اومدن sms رو نشون نميده و بايد برم تو جزيياتش تا زمان رو ببينم. لطفا منو راهنمايي كنيد. مرسي
سلام
این باتریش داره منو دیوونه میکنه
دیروز عصر زدم تو شارژ 20 تا 30 تا اس ام اس فرستادم و 2 تا 3 ساعت هم موزیک گوش دادم شب ساعت 2:30 شارژخالی شد و رفت رو پاور سیوینگ
مشکل از باتری گوشی منه یا همه همینجورین؟
گوشی رو 1 هفته هست خریدم
شرمنده تو پست قبلیم اشتباهی جواب دادم
فکر کردم فاصله زمانی منظورته ....
این فاصله فکر نمیکنم تغییر کنه
همون قبلی نمیدونم چند سانتی بود فکر کنم 10 سانتی بود درسته ؟
کمی زود شارژ شده
هنوز تا فردا باید میموند شارژش
یما کمی هم صبر کنید
تا شاید باطری بهتر بشه
شما برو تو تنظیمات این گزینه رو فعال کن-->sumarry after call
آخه زمانی که آپدیت 20 اومده بود گفتن حالت ماکرو بهتر شده.
داداش شما اگر مثلا از ساعت 3 بعد از ظهر شارژ گوشیت پر شده باشه و تا 2 ساعت داشتی با گوشی کار میکردی باید تمام میشد.چون وقتی میگن یه گوشی مثلا 24 ساعت پخش کامل داره یعنی اینکه با کیفیتی که خودشون مقایسه کردن و از طریق خروجی (بدون اسپیکر) پخش بشه.پس وقتی شما داری موزیک با کیفیت بالا گوش میدی و به احتمال زیاد با صدای بالای 60 الی 70 درصد باید تمام شدن باتری معقول باشه.من که تا حالا گوشی رو ندیدم که با کلا سیخ دادنش یه روز کامل دووم بیاره(البته جز 1100)
یه سوال هم از دوستان دارم اینکه میشه فوکاس رو دستی کرد؟
با سلام به همه N86 دارهای عزیز
لطفا بفرمایید با توجه به روشهاس مختلفی که برای هک گوشیها وجود داره از قبیل
Hello OX-Hello Carbide-Quick ---- Kit
بهترین روش برای هک گوشی N86 کدوم روش هستش و خوب جواب داده؟
آیا فریمور جدید این گوشی هم قابل هک شدن هست ؟
ممنون...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)