اصلا نمیشه
انگار قفل کرده
همینجا موندم که موندم...
اگه کسی رفته بگه چند هزار نفر رو باید کشت تا تموم بشه بره پی کارش؟!!!
اصلا میشه لوئیس زنده بمونه؟
من که فکر نمیکنم
اصلا نمیشه
انگار قفل کرده
همینجا موندم که موندم...
اگه کسی رفته بگه چند هزار نفر رو باید کشت تا تموم بشه بره پی کارش؟!!!
اصلا میشه لوئیس زنده بمونه؟
من که فکر نمیکنم
خب من چند تا طرفند يادتون ميدم تا راحت اين مرحلرو رد كنيد
البته اين مرحله خيلي سخته مخصوصا قسمته ماشيناش ولي با تمرين ميشه ردش كرد
- قبل از شروع مرحله يه زنگي به اون يارو (اسمش يادم نيست :دي ) كه اسلحه واستون جور ميكنه بزنيد و ازش جليقه ضد گلوله و از اون بمب هايي كه به ديوار ميچسبه بخريد 25 تا كافيه
- بعد بريد رو شاتگان تخصصي لوييس و مهمات حرفه اي واسش بخريد با كليد B تو pc شو نميدونم
- مرحله كه شروع شد سريع از كاور بياييد بيرون و شاتگانو مسلح كنيد حدودا 20 تا تير بايد داشته باشه الان دقيق يادم نيست يعني اگه دقيق باشيد با يه خشاب 20 نفرو كشتيد
- بعد كه مهمات تموم كرديد و لوييس خاست خشابو پركنه بهتره بي خياله شاتگان شيد چون همين كه نشونرو ورداريد آبكشتون ميكنن بهتره چند قدم دور تر از توني وايستيد تا تير به شما نخوره بعد بمبارو بكشيد بيرون و به سمتشون پرت كنيد بعدشم بمبارو منفجر كنيدو تموم البته بعدش بايد ماشين هاي دم كلاپ رو بتركونيد كه توصيه من اينه كه RPG تون فول باشه
![]()
اقایون فرق این با iv چیه؟ ممنون میشم سریعا بهم پچ و کرک رو بدید .
من همون سه شنبه تموم کردم بعد از 2-3ساعت رفتم دوباره بازی کردم همون دفعه اول ردش کردم آخرای بازی بود.
اینم بگم بازی واقعا باحال بود هر دو شخصیت بخصوص لوییس که مراحل آخرش خیلی قشنگ بود.![]()
کسی میتونه save بازی برای اون مرحله ای که ردش کرده رو بهم بده؟
اصلا میخوام بیخیالش بشم
شما save ش رو میتونی آپ کنی همینجا؟
IV خود بازی هست این ها هم بسته های الحاقی هستند که برای کنسول ها اومدن به نوبت راک استار هم دید بازار گرفت جفتشو یه جا پورت شده داد واسه PC اونم در قالب یک گیم مجزا به طوری که به خود IV نیاز نیست کرک و پچ هم توی تاپیک هست دیگه. البته بشین بازی کن پچو می خوای چیکار
من نمیدونم این سیو کجاست
همین Rockstar Gamesتوی Documentsهست؟
نه تو این مسیری هست که بهت میگم
اگه بتونی اینجا آپ کنی که خیلی خوب میشه
C:/Users/your account name/AppData/Local/Rockstar Games
کل پوشه Rockstar Games رو آپ کن
جای اینی که قرمز کردم اسم اکانتت هست
البته دوستان باید تایید کنن این کار درست هست یا نه
یه وقت کل بازی نپره
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی این بازیو نصب کردم خیلی کند اجرا میشه
گرافیکمم GT320 agig و رم 4GIG DDR3 هستش !!!
چی کار کنم درست شه؟؟؟
مرسی...
يه كارش اينه برو توي تنظيمات بايوس مادربورد كارت كرافيكت رو از روي نرمال بذار روي فست يا بهتر از اون بذارش روي توربو و نتيجش رو ببين كه ملاحظه ميكني سرعتت رفته بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)