تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 379 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض روی xbox چجوری بازی کینم ؟

سلام دوستان میگم روی xbox چطور این بازی رو انجام بدیم ؟ چون از طرفی باید هارد رو در بیاریم و از یه طرف هم save نمیشه پس به چه درد می خوره ؟ در ضمن تا آخرین بار یادم بود باید دیسک activate استفاده می کردیم ( مثل Taken6) یعنی بازی های جدید با اکتیویت کار نمی کنند یا این بازی استثنائا باید هارد رو در بیاریم ؟

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه بابا نسخه xbox هم دارم اونم نداره ! گیر دادین به این اینترو ها !
    ممنون

از بچه هایی که هم pc بازی کردن هم کنسول لطفا یکی بگه کدم نسخه بهتره و کلا بگه pc چی کم داره از کنسولا که میانگین امتیاز منتقدین به بازی تو کنسول 9.5 شده و تو pc بد بخت 8.8 !!!
    خیلی نامردیه خوب ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستانی که با این ارور مواجه هستن ، در مرحله سقوط قایق به داخل آبشار :
    Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
    برای عبور از این مرحله به این صورت عمل کنید :
    پس از اینکه بازی گیر کرد ، بازی رو روی safe mode اجرا کنید.
    تنظیمات گرافیکی رو روی حداقل بگذارید.
    sync everyframe و antialiasing رو off کنید ...
    سپس مرحله رو رد کنید ، بعد سیو کنید و مجدد تنظیمات دلخواه خودتون رو برگردونید
    آخرین ورژن دایرکت ایکس و درایور گرافیک نصب کنید
    Last edited by SIMON137; 14-11-2009 at 22:48.

4. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

من هنوز تو كف اون مرحله برفيم !!!

عجب بازيه واقعا فوق العادس ! بايد آفرين گفت !! من Act 1 رو تموم كردم رفتم رو 2

مرحله برزيل !!! دومين مرحله Act 2 !

بايد بگم هيچ چيزي كم نداره انقد تنوع سلاح زياده كه نگو ... ! محيط ها واقعا عاليه ! موسيقي كه نگو !!! واقعا صحنه ها با موسيقي بازي هماهنگي بسيار زيادي داره !

حتما پيشنهاد ميشه من كه هنوز تو فاز جنگم جلو نيان ميزنم ميكشمتونا

خودم ميگم BoysTeam نخريد !! ولي Boys team گيرم افتاد ! بچه شما كه با boysteam تموم كردين مشكلي داشت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام اقا رفتم من بازی رو خریدم بعد که می خواهم نصب کنم ارور می ده که i/o نمی تونه پیدا کنه مشکل رایت داره دی وی دی یا مشکل نرو افزاری اگه بشه مثل gta iv که صفحه اولش مر بوط بود به ارور ها . کرکها و پچها اکه برای این هم درست کنید ممنون میشم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بریم تو نخ جریانات آنلاین.
    کسی تونسته با Garena آنلاین بازی کنه یا نه؟
    واسه من میره توی روم. اما لیست سرورها نمیاد. واسه شما چی؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من از اول بازی کردن در زندگیم همیشه از بازی هایی بیشتر لذت می برم که هدف کشتن من انسان نباشد .
    ...در بسیاری از بازیها از اینکه حتی با یک نارنجک چند انسان رو میکشم لتو پار میشن ناراحت میشم واقعا ناراحت میشم.
    شده مدتی برای اسایش روانم بازی نمی کنم. این مرحله فرودگاه خیلی منو تحت تاثیر قرار داد.
    درسته نباید ایراد گرفت ولی ...تاثیر گذار بود.
    در مورد مرحله

از بچه هایی که هم pc بازی کردن هم کنسول لطفا یکی بگه کدم نسخه بهتره و کلا بگه pc چی کم داره از کنسولا که میانگین امتیاز منتقدین به بازی تو کنسول 9.5 شده و تو pc بد بخت 8.8 !!!
    خیلی نامردیه خوب ...
    فک میکنم این روزهاکمپانی ها در حق pc بازها خیلی نامردی می کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی نامردیه خوب ...
    > گرافیک در PC در تنظیمات High بهتر از کنسوله که یک امر متداول و عادیه در بازیهای Multi platform.
    > اما بیشتر ایراد به نسخه ی PC مربوط میشه به بخش Multiplayer و online که بر خلاف انتظار کاربران PC بسیار شبیه به بخش multiplayer کنسول ها شده. PC بازها پول بیشتری نسبت به شوترهای دیگه به این بازی میدند، ولی امکانات کمتری نسبت به بازی های ارزون تر دریافت می کنند.

10. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

...
    تو افغانستان سوپ میخواد برسه به ماشین پرایس طرف های درگیر چه کسان هستن ؟

چرا شفرد اون کارو کرد ؟

سرانجام ماکاروف چی شد ؟
      محتوای مخفی: داستان 
    - عنوان کردم. نیروهای ماکارور و شفرد...
    - اینم عنوان کرده بودم. برای اینکه خودشو به عنوان قهرمان این جنگ و پایان دهنده اون معرفی کنه. خودش حتی عنوان میکنه که 30 هزار نفر از افرادش رو 5 سال پیش از دست داد و دنیا فقط نظاره گر بود که نشون میده از اون موقع تا به حال کینه داشته.
    - نشون داده نمیشه که چه به سر ماکارو میاد. فقط در آخر تماس رادیویی پرایس با ماکارو, ماکارو به پرایس میگه که در جهنم می بینمت.

> گرافیک در PC در تنظیمات High بهتر از کنسوله که یک امر متداول و عادیه در بازیهای Multi platform.
    > اما بیشتر ایراد به نسخه ی PC مربوط میشه به بخش Multiplayer و online که بر خلاف انتظار کاربران PC بسیار شبیه به بخش multiplayer کنسول ها شده. PC بازها پول بیشتری نسبت به شوترهای دیگه به این بازی میدند، ولی امکانات کمتری نسبت به بازی های ارزون تر دریافت می کنند.
    + برای نسخه پی سی, نبود ماد هم یک ایرادیه که تعداد کمی از سایتها به اون اشاره کردن. ایراداتی هم که مشترکا به نسخه کنسول و پی سی داده شده; کم بودن مدت زمان بازی, داستان بازی باید بیشتر کار می شد.

12. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

+ برای نسخه پی سی, نبود ماد هم یک ایرادیه که تعداد کمی از سایتها به اون اشاره کردن. ایراداتی هم که مشترکا به نسخه کنسول و پی سی داده شده; کم بودن مدت زمان بازی, داستان بازی باید بیشتر کار می شد.
    همینطوره واقعا زود تموم شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •