اقا قضیه این ovi store که تو منوی اصلی گوشیه چیه . من هر وقت می رم توش پیغام unable to conect server می ده .کسی می دونه دلیلش چیه؟
اقا قضیه این ovi store که تو منوی اصلی گوشیه چیه . من هر وقت می رم توش پیغام unable to conect server می ده .کسی می دونه دلیلش چیه؟
دلیلش نبود ارتباط اینترنت هست!
سلام.
من دارم یه فرمور کوک میکنم واسه گوشیم.
3 تا سوال دارم.
در n97
1- درایو Z چند مگه؟
2- اجرای برنامه ها از روی Z مشکل ساز نیست؟ گوشی رو کند نمیکنه؟
3- بهتره برنامه ها رو Z باشن یا E یا C ؟
4- یه سری برنامه پیش فرض تو فرمور نصب هست که میخوام پاکشون کنم. اگه اسم برنامه هارو تو فرمور اکسترکت شده با نوکیا ادیتور سرچ کنم و هر چی فایل به این اسم بود پاک کنم کافیه؟ یا جای دیگه اثری از برنامه ها هست که نیاز به پاک کردن داشته باشه.
برنامه ها اینا هستن.
- auto installer
- brightlight
-convention
- ramblow
-nokia file browser
- photo viewer
سلام دوستان
من در نظر دارم يه 97 بگيرم
الان مي خوام بدونم اونايي كه 97 دارن آيا از گوشي رازي هسن يا نه ....
و معايب و نكات مثبت ش چيه ؟
در ضمن مقابل اين همه پول كه پرداخت مي كنيم ارزش خريد داره يا نه ؟
ممنونم.
خوب شما باید بگید از گوشی که میخرید چه انتظاری دارید!؟
من طبق انتظاري كه از گوشي دارم 86 و 97 رو انتخاب كردم
بين اين دو تا هم 97 رو ولي اونطور كه شنيدم ميگن 97 ارزش خريد نداره و هر كي كه خريده پشيمون شده..
الان مي خوام بدونم راست هست يا نه اگه آره برم 86 رو بگيرم ... به همين خاطر 86 رو نگفتم چون جاي بحث توي اين تاپيك نيست.
وقتی می ری تو برنامه یه سوال می کنه در مورد کانکت شدن به اینترنت منم با ایرانسل کانکت می شم برنامه هم یه چند ثانیه ای یه چیزی از رو صفحه رد می کنه بعد همون اروری که گفتمو می ده.خواهشا کمک کنین ظاهرا این ovi store خیلی چیز جالبیه. می گن کلی برنامه داره واسه دانلود.
سلام من یه تم دانلود کردم واسه ان ۹۷ هست الان میخوام بریزم تو گوشیم نمیدونم کجا باید بریزم و چجوری فعالش کنم کسی چیزی میدونه؟
خوب 86 و 97 زمین تا آسمان با هم فرق دارند!
اگه کیفیت عکاسی برات مهم هست 86 بهتره! عکسهاش حرف نداره!
n97 امکانات خیلی تکمیلی داره ولی نباید ازش انتظار داشته باشی بجای psp ازش استفاده کنی!
من که راضی هستم!
رابط کاربرری کاملا متفاوتی داره در مقایسه با گوشی هایی مثل X6 ,5800 و این رابط کاربری خیلی شیک تره
کیفیت پخش موزیک با هدفون عالی هست، مخصوصا اگه یه هدفون دیگه مثلا از برند سونی بخری براش دیگه غوغا میکنه! ولی اسپیکر های خود گوشی بیس کمی دارند!
صفحه نمایش کیفیت خوبی داره + حساسیت بالا
در کل اگه گوشی غیر لمسی + دوربین بهتر میخوای 86 رو بخر و اگه نه 97 رو بخر!
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
خوب باید مثل نرمافزار معمولی نسب کنی بعد از طریق
منو>ستینگ>تم>جنرال
اینجا لیست تمها رو برات نشون میده!
سلام ماله منم همینطوره ارور میده آره برنامه هیه توپی داره متاسفانه باز نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)