تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 199 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته،بازی های XGD 3 روی ال تی 2 اجرا میشن ولی اکثر آپلودر ها بازی هارو قبل از آپلود پچ میکنن،فروشنده ها هم همون بازی پچ شده رو دانلود و رایت میکنن که باعث میشه اکثر بازی های جدید بازار روی ال تی 2 اجرا نشن......
    بازی های پچ شده LT+ 3.0 هم روی LT+ 2.0 اجرا میشن... من خودم اسکایریم رو پچ کرده بودم و با پاک کردن کش راحت روی LT+ 2.0 و 14699 بدون مشکل بازی کردم... و الان هم روی LT+ 3.0 و 14699 بدون مشکل دارم بازی میکنم
    منظورم ریختن استوک و داشبرد وlt+هست.
    تعویض فرمویر درایو کمکی به مشکل گیر کردن آپدیت نمیکنه... این موضوع رو خودم تست کردم... اینقدر باید فلش بزنی تا جونت بالا بیاد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه توضیح بدی یه کم؟؟؟ چه فرمویر هایی؟؟؟

هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشن حالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
    بازی رو روی هارد کنسول هم نصب نکن...
    دست بر قضا 2 روز پیش اولین بازی که شما رو مجبور می کنه ال تی 3 بریزی اومد:
    Darkness II
    بازی شامل فایل هایی هست که به صورت آفلاین با اپدیت داشبورد dea رو تغییر می ده و باعث میشه xgd3 های قبلی رو هم نتونی اجرا کنی البته با پاک کردن کش می تونی قبلی ها رو باز دوباره بازی کنی ولی از این به بعد بازی های xgd3 همینجوری خواهند بود حتی بدتر از فورزا 4
    استفاده از ال تی 3 دیگه اجباریه برای بازی های از این به بعد
    Last edited by Spaniuly; 14-02-2012 at 09:11.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

تعویض فرمویر درایو کمکی به مشکل گیر کردن آپدیت نمیکنه... این موضوع رو خودم تست کردم... اینقدر باید فلش بزنی تا جونت بالا بیاد
    معمولا این قضیه داشبرد به خاطر شناسایی lt+پیش میومد برای همین فریم ویر استوک کار سازه
    ولی به قول خودتون از اون کار ساز تر اینه که با فلش انقدر بخورونی بهش که قبول کنه

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

دست بر قضا 2 روز پیش اولین بازی که شما رو مجبور می کنه ال تی 3 بریزی اومد:
    Darkness II
    بازی شامل فایل هایی هست که به صورت آفلاین با اپدیت داشبورد dea رو تغییر می ده و باعث میشه xgd3 های قبلی رو هم نتونی اجرا کنی البته با پاک کردن کش می تونی قبلی ها رو باز دوباره بازی کنی ولی از این به بعد بازی های xgd3 همینجوری خواهند بود حتی بدتر از فورزا 4
    استفاده از ال تی 3 دیگه اجرباریه برای بازی های از این به بعد
    جالبه یعنی بدون آبدیت داشبرد؟
    خودتون تست کردین؟
    خبر مطمینید صحیحه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

حرفتون درست ولی روشی ارایه شده که این مشکل رو حل میکنه
    ولی این روش به نظرم ارزش نداره!
    اگه فروشنده خودش topologyـه LT 2 رو روی ایمیج بازی بریزه خوبه(که اکثرا این کار رو نمیکن) ولی اگه کسی ال تی 3 نداشته باشه باید بازی رو بگیره،از بازی ایمیج بگیره-topolgy data رو به ایمیج اضافه کنه و بعد بازی رو دوباره رایت کنه!
    روی ال تی 3 مشکلی بوجود نمیاد.
    الان من داشبورد 14699 و LT 3 دارم.دارکنس 2 رو هم تموم کردم و مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم.....
    +
    یه سوال بی ربط!:
    الان من بازی های 100% رایت شده رو هر دیسکی 5هزار تومن میخرم،خودم رایتر بگیرم به صرفه تره یا نه؟
    Last edited by Leon-117; 10-02-2012 at 13:28.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان من بازی های 100% رایت شده رو هر دیسکی 5هزار تومن میخرم،خودم رایتر بگیرم به صرفه تره یا نه؟
    فقط با یه رایتر گرفتن کارت راه نمیافته ، باید یه نت نامحدودم بگیری
    Darkness II
    استفاده از ال تی 3 دیگه اجرباریه برای بازی های از این به بعد
    ببینید بازدهی که بازی های 97% روی LT+ 2.0 و 3.0 میدن با هم برابره...
    اما اگه LT+ 3.0 بریزین ، بازی های با برنرمکس رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنین...
    البته این نکته رو مطمئنم میدونستین اما در قالب یه مقدمه برای ادامه حرفام گفتم...
    من خودم اصلا وسع (؟؟؟ ) ــم نمیرسه که بخوام 4-5 تومن بدم واسه بازی های برنرمکس...
    پس همون 97% میخرم با قیمت 1800 هزار تومان (البته معمولا دانلود میکنم بازی هامو)
    تا به حال هم مشکلی نداشتم (بازی های اعصاب خورد کن مثل فورزا رو هنوز امتحان نکردم)...
    نهایت مشکلی هم که ممکنه پیش بیاد اینه که رو هارد نصب نکنم و بعد یه مدت پدر لنزم در بیاد که اونم مهم نیست
    خودم هم چون اصولا کرمم بالاست الان LT+ 3.0 هستم
    به هر حال استیبلیتی بازی ها روی LT+ 3.0 و با برنرمکس 100% ــه ، اما من ، ترجیح میدم بازی هامو بدون برنرمکس بگیرم بقیه پولشو آدامس خرسی بخرم و LT+ 2.0 و LT+ 3.0 هم تا وقتی پای برنرمکس و پچ در کار نباشه فرق نداره...

جالبه یعنی بدون آبدیت داشبرد؟
    خودتون تست کردین؟
    خبر مطمینید صحیحه؟
    نه ساجد مث Final Fantasy آپدیت داشبورد داره ، دوباره پستشونو بخون...

این نکته رو هم بگم که بازی های پچ شده برای LT+ 3.0 ، با تایتل آپدیت و پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم اجرا میشن... پس هنوزم که هنوزه اگه مثل من نیازی به حتما بدون اشکال بازی کردن ندارین ، میتونین روی LT+ 2.0 بمونین...

6. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ( برو بچ کنسول )

حال همگی خوبه ؟

عزیزان من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید .... !

------------------------------

1. روش ساده ی وجود داره که از تمام حجم هارد ( هارد اکسترنال که با usb وصل شده ) بهره ببریم ؟؟

2. من چندتا بازی گرفتم که بین این بازی ها soualCalibur V و MGS:HD بود و این دوتا باید با LT3.0 اجرا بشن و بقیه سازگار با LT2.0 اما سوال اینجاست که اگر اومدیم وو LT3.1 اومد امکان داره این دوتا بازی من دیگه روی LTجدیدتر از 3 اجرا نشن و من این وسط فقط همنشین ضرر بشم ؟؟؟

3. Forza4 من 2تا دیسک داره و سازگار با LT2.0 هست ، حالا سوال اینجاست که : قضیه این دیسک دوم چیه و بهترین روش برای ریختن روی هارد چه جوری هست ؟ و اینکه امکان داره این دیسک کرش کنه ؟؟

--------------------------------------

ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام پوریا جان.....
    1.بصوزت عادی نمیشه،ولی میشه وقتی هارد رو با X360 فرمت کردیم به PC وصل کنیم،توی هارد یه فولدر به اسم Xbox یا Xbox 360(اگه اشتباه نکنم)بوجود اومده که Hidden هست.میشه اسم این فولدر رو تغییر داد(مثلا اگه اسمش Xbox بوده اسمشو به Xbox 1 تغییر داد.)بعد دوباره هارد رو به X360 وصل کنیم و از 16 گیگ دیگه استفاده کنیم.(این کار رو میشه تا اونجایی ادامه داد که هارد پر بشه).حالا هروقت خواستی از 16 گیگ مورد نظرت(مثلا شما اسم 5 تا فولدر رو تغییر دادی و توی فولدر ذوم یه بازی هست که میخوای اونو اجرا کنی)استفاده کنی کافیه هارد رو به پی سی وصل کنی و اسم اون فولدر رو به اسم اصلیش تغییر بدی.(مثلا اگه اسم فولدر مورد نظرت رو Xbox 2 گذاشتی باید اسمشو به همون اسم اولیه که Xbox هست تغییر بدی.)

2.والا پارسا میگه بازی های پچ شده برای ال تی 3 روی ال تی 2 هم اجرا میشن(با پاک کردن کش و تایتل آپدیت)پس تا وقتی که بازی برای ال تی 2 داری،بازی ها رو بهتره تموم کنی بعد ال تی 3 بزنی.
    فکر کنم C4eva گفته بود LT 3 آخرین کاستوم فرم ویری هست که برای X360 منتشر میکنه.یعنی کار X360 دیگه تمومه.(اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنید.)اگرم ال تی 3.1 بیاد خیلی بعیده که برای اجرا بازی ها نیاز به دوباره رایت کردن باشه.

3.توی دیسک دوم یه سری ماشن و پیست جدید هست.دیسک دوم مشکلی نداره و اگه 97% باشه هم میشه روی هارد نصبش کرد،مشکل اصلی دیسک اول هست که اگه 97% باشه وسط بازی ممکنه ارور بده و از بازی بپره بیرون،تنها راه حل هم بازی ای هست که 100% رایت شده باشه.(البته بعضی ها اصلا این ارور رو ندیدن،بعضی ها بعد 7-8 ساعت بازی با این ارور مواجه شدن و بعضی های دیگه مثل من توی همون 10 دقیقه اول بازیشون کرش کرده!)

9. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقای لیون

چطوری عزیز ؟

پس ما فعلا LT2 ها رو تموم میکنیم بعد میریم LT3 میریزیم ... !!

سر اون دوتا بازی که سازگار با 3 هستن هم فکر نکنم ضرر کنم
    ------------

ممنون

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ایکس باکس هارد نداره (ارکید هست) لنزش اخرای عمرشه هارد بگیرم بهتره یا به لنزم تیر خلاص بزنم (روزی 25ساعت با dvdخش دار بازی کنم )و بعد لنزو عوض کنم
    اخه لنز خیلی به صرفه تره (50هزار تومان )حساب کردم میشه 25باکس ادامس موزی خرید که اگه تو هر باکس 20تا باشه میشه چیزی حدوده 500بسته ادامس !!!که تو هر کدوم 5 تا هست و 2500تا ادامس میزنم به جیبم !!!
    علاوه بر اون من خوده کنسولو 300خریدم حالا 1/3کلا قیمتشو بدم به هارد
    حالا می گید چی کار کنم هارد بخرو یا واستم لنزم بازنشسته شه عوضش کنم ؟
    اگه اکستزنال بخرم و ازش استفاده کنم چی
    (اگه میشه تو جوابتون الویت رو بنویسد که چی کار کنم بهتره
    ممنون

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من ایکس باکس هارد نداره (ارکید هست) لنزش اخرای عمرشه هارد بگیرم بهتره یا به لنزم تیر خلاص بزنم (روزی 25ساعت با dvdخش دار بازی کنم )و بعد لنزو عوض کنم
    اخه لنز خیلی به صرفه تره (50هزار تومان )حساب کردم میشه 25باکس ادامس موزی خرید که اگه تو هر باکس 20تا باشه میشه چیزی حدوده 500بسته ادامس !!!که تو هر کدوم 5 تا هست و 2500تا ادامس میزنم به جیبم !!!
    علاوه بر اون من خوده کنسولو 300خریدم حالا 1/3کلا قیمتشو بدم به هارد
    حالا می گید چی کار کنم هارد بخرو یا واستم لنزم بازنشسته شه عوضش کنم ؟
    اگه اکستزنال بخرم و ازش استفاده کنم چی
    (اگه میشه تو جوابتون الویت رو بنویسد که چی کار کنم بهتره
    ممنون
    به نظرم لنز رو عوض کن و برای اینکه لنزت عمر کنه یه هارد هم بخر
    اکسترنال هم نمیتونی از کل حجم استفاده کنی.
    راستی مرد مومن چرا اینجا سوالتو پرسیدی تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومی باید میپرسیدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •