یه چیز تو همین مایه ها
شایدم ارزون قیمت میخرن تو ماموریت ها ...
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یه چیز تو همین مایه ها
شایدم ارزون قیمت میخرن تو ماموریت ها ...
ببينيد براي اينكه هر ساختماني ساخته بشه يعني لول يك بشه
به حداقل 1000 دلار احتياجه . هر نيم ساعت كار در بهترين حالت 6 درصد رشد داره و قيمتشم 60 دلاره
در لولهاي بعد اين مبلغ دوبرابر ميشه . يعني ما كه الان داريم تعداد اتاقو دوبرابر ميكنيم در هر نيم ساعت همون مقدار پولو ميگيره يعني 60 دلار اما در اين نيم ساعت حد اكثر 3 درصد رشد داره .
اينم فقطز در صورتيه كه انگيزه نيرو ها بالا باشه
انگيزه همون كادر زرد رنگيه كه تو همه كارها هست و معمولا صد در صده
حالا خودتون حساب كنيد يه شهر كه فقط همه ساختموناش لول يك باشن فكر كنم به 5000 دلار احتياج داره و به همين ترتيب زياد ميشه
راستي مژده خيلي زود تعداد اتاقامون به 10 تا ميرسه و گمونم بتونيم 5 نفر جديد بياريم . قول به هيچكي نمي دم ولي گفتم يه خبر خوشي داده باشم
جالبه الاغ اگه بفروشی 125$ میگیری اگه بخری 1000$
نمیشد به جای الاغ اسب بذارن ؟
این الاغ خیلی ضایع هستش.کلاس بازی رو اورده پایین.
شما ها اول تصمیمتون رو بگیرید.
البته نگران نباشيد اگه كارهاي خوبي رو باز كرده باشيد ميتونيد در روز نزديكه 200 دلار در بياريد
مثلا در دو روز 350 تا در ميارم و ميرم تو شهر و يه اپ ميزنم ميام بيرون . فقط بايد كارهاي مناسب رو باز كرده باشيد
لطفا کمک:
Waupee (White Hawk): The next ingredient is the feather of a raven. Ravens are birds of honor. They are smart and can talk to my ancestors. Try to find a feather on a field. But don't try to pull a feather from a bird, that would be very bad luck.
Target: Find the feather of a raven.
Requires:
Raven feather 0/1
خوبه اقا یه شهر جدید بزنیم به زودی ولی عجله نکنید بعد زدن شهر 5 نفر داخل شهر جون بکنن 5 نفر کار کنن که من همیشه کار میکنم میریزم تو شیکم شهر![]()
پر كلاغ گمونم باشه كه تو مترسك ميتوني پيداش كني
چند بار تو واحدهاي يه ساعته بزن مشكلت حله
عزیز اسب هم هست
در اینده دور اسب خواهند بود و بسیار پرسرعتر از خر میدون
---
راستی یه چیزی دیگه هم میدونم که نمیگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)