تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 165 از 262 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قطبی: سپاهان باید پنج گل می‌خورد !!

مدافعان سپاهان آنقدر بد کار کردند که الشباب اگر از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده می‌کرد می‌توانست 5 گل به نماینده ایران بزند.
    تفسیر شوت!:

-رحمان رضایی و محمد نصرتی به ترکیب اصلی خوش آمدید!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ديدارهاي دوستانه تيم ملي فوتبال ايران مشخص شد
    سوريه، ويتنام و چين حريفان تداركاتي پيش از بازي با كره شمالي

بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي ايران پيش از ديدار سرنوشت‌ساز برابر كره شمالي مشخص شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس اعلام فدراسيون جهاني فوتبال FIFA تيم ملي فوتبال ايران پيش از ديدار شانزدهم خرداد برابر كره شمالي رودرروي تيم‌هاي سوريه، ويتنام و چين قرار مي‌گيرد.
    ديدار ايران برابر سوريه دوم خرداد در تهران برگزار مي‌شود و شش روز بعد تيم ملي در جريان اردوي خود در ويتنام به مصاف تيم ملي ويتنام مي‌رود.
    در حالي اين ديدار برگزار مي‌شود كه رييس كميته‌ي بين‌الملل فدراسيون فوتبال چندي پيش در گفت‌وگو با ايسنا برگزاري اين ديدار را ناممكن دانسته بود.
    يازدهم خرداد و يك روز پيش از سفر تيم ملي از پكن به پيونگ يانگ تيم ملي ايران رودرروي تيم ملي چين قرار خواهد گرفت.
    اردوي تيم ملي براي ديدار برابر كره شمالي از فردا (شنبه) با حضور ملي‌پوشان دعوت شده آغاز مي‌شود

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آخرین نشانه دایی هم از تیم ملی رفت!

دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی از صبح شنبه آغاز شد که مسئولان آکادمی فوتبال اجازه ورود به خبرنگاران و عکاسان را ندادند.

به گزارش مهر، براساس اعلام قبلی مسئولان فدراسیون فوتبال و تیم ملی ، قرار بود از صبح امروز دور جدید تمرینات این تیم برای سه دیدار باقی مانده در مرحله مقدماتی جام جهانی با مراسم معارفه افشین قطبی و سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی برگزار شود.

به همین دلیل خبرنگاران و عکاسان رسانه های مختلف خبری امروز در محل آکادمی فوتبال حاضر شدند اما مسئولان آکادمی با این توجیه که افشین قطبی و منصورپورحیدری خواهان راه ندادن خبرنگاران به محل تمرینات شده اند، از ورود نمایندگان رسانه های گروهی به آکادمی فوتبال جلوگیری کردند.

این در حالی بود که مدیر برنامه های افشین قطبی به خبرنگاران حاضر اطمینان خاطر داد که قطبی چنین درخواستی از مسئولان آکادمی نداشته اند.

یکی دیگر از نکات مورد توجه دیگر صبح امروز در محل آکادمی فوتبال به تغییر تولیدی پوشاک ملی پوشان مربوط می شد. در حالی که قبل از این البسه تیم ملی با آرم تولیدی دایی در اختیار ملی پوشان قرار می گرفت، پس از برکناری وی از امروز لباس های تیم ملی با آرم تولیدی مجید در اختیار بازیکنان و کادر فنی قرار گرفته بود تا آخرین نشانه دایی از تیم ملی هم حذف شود!

قرار است نخستین تمرین تاکتیکی ملی پوشان کشورمان عصر امروز( شنبه ) زیر نظر افشین قطبی در محل کمپ تیم های ملی برگزار شود.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

خدایا شکرت که آرزوم برآورده شد و این تولیدی مسخره ی دایی هم شرش از سر تیم ملی کم شد!
    تولیدی مجید واقعا شیک ترین تولیدی توی ایران هست! حتی خیلی از ابتکارهای تولیدی مجید رو همین دایی بود که تقلید می کرد ولی به یه شکل مزخرف!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ابراز رضایت قطبی از وضع تیم ملی

افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از آمادگی بازیكنان دعوت شده به تیم ملی و نحوه تمرینات آنها در اردو ابراز رضایت كرد.
    به گزارش شبکه خبر به نقل از پایگاه اینترنتی گل، افشین قطبی که به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران معرفی شده است در اولین جلسه تمرین كه از اوایل هفته جاری آغاز شده است وضع بازیكنان دعوت شده را مطلوب ورضایت بخش توصیف كرد.

با آنكه بیشتر كارشناسان ورزشی بخت راهیابی تیم ملی فوتبال ایران را به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ضعیف می دانند اما افشین قطبی قویا اعلام كرده است كه تیم ملی فوتبال ایران با اتحاد و حمایت هفتاد میلیون نفر از مردم این كشور به سرزمین شیرهای آفریقای جنوبی صعود خواهد كرد
    .

پس از بازي با تيم اميد تعداي از بازيكنان خط مي‌خورند
    پورحيدري:
    فدراسيون فوتبال با دقت سفر به چين را بررسي مي‌كند

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: بي ترديد قبل از سفر به چين تمامي شرايط اين كشور بررسي مي‌شود.
    منصور پورحيدري درباره‌ي مشاهده شدن نمونه‌اي از آنفولانزاي خوكي در كشور چين و احتمال لغو سفر تيم ملي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: هيچ ترديدي وجود ندارد كه فدراسيون فوتبال و مجموعه‌ي تيم ملي تمامي شرايط را قبل از سفر به چين بررسي مي‌كنند و با در نظر گرفتن تمامي جوانب اين سفر آن را تاييد يا رد خواهند كرد. اما تاكنون هيچ خبري مبني بر لغو اين سفر به تيم ملي داده نشده است.
    وي افزود: مي‌دانيم كه تيم ملي آلمان چند روز قبل از ايران به چين مي‌رود و اگر مشكلي وجود داشته باشد حتما آنها اين سفر را لغو خواهند كرد كه آن وقت شرايط ما هم مشخص است. با اين حال فدراسيون فوتبال هم صد در صد شرايط را بررسي مي‌كند و درباره‌ي اين سفر تصميم گيري مي‌كند اما تا اين لحظه سفر به چين انجام خواهد شد.
    پورحيدري درباره‌ي حضور بازيكنان پرسپوليس در اردوي تيم ملي نيز گفت: از صبح امروز هر 7 بازيكن دعوت شده از تيم پرسپوليس در اردوي تيم ملي حاضر شدند و در كنار ساير بازيكنان تمرين مي‌كنند البته كريم باقري و محسن خليلي كمي مصدوم هستند.
    سرپرست تيم ملي فوتبال با ابراز رضايت از روند اردوي تيم ملي گفت: در طول اين هفته شرايط اردو بسيار خوب و منظم پيش رفت. دور اول اردوي تيم ملي فوتبال تا آخر هفته ادامه پيدا مي‌كند تا پس از آن در روز جمعه يك ديدار دوستانه براي تيم ملي در نظر گرفته شده است و يكي دو روز پس از آن اسامي بازيكنان خط خورده و نفراتي كه در اردو مي‌مانند مشخص مي‌شود.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض «تمام تجربیاتم را در اختیار افشین قطبی گذاشتم» گپی با مهدی مهدوی‌کیا

مهدوی‌کیا: “سرنوشت چهارسال آینده‌ی فوتبال ایران بستگی به این دارد که ما به جام جهانی صعود کنیم“
    مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان تیم ملی فوتبال در پایان فصل جاری بوندس‌لیگا، به ترکیب اصلی تیم اینتراخت فرانکفورت بازگشته است. او در گفت‌وگو با دویچه وله از وضعیت خود، دیدار با قطبی در فرانکفورت و بخت صعود تیم ملی سخن می‌گوید.

دویچه وله: آقای مهدوی‌کیا، در انتهای این فصل بوندس‌لیگا قرار داریم. فصلی که پرفراز و نشیب بود، هم برای باشگاه شما، اینتراخت فرانکفورت و هم برای شخص خودتان. شما در چند بازی اخیر تیم اینتراخت فرانکفورت بعداز مدتها مجددا به ترکیب اصلی تیم‌تان برگشتید و به نظر می‌رسد که این فصل پایان رضایت‌بخشی برای شما دارد.
    مهدی مهدوی‌کیا: همان طور که شما گفتید، فصل زیاد خوبی برای ما نبود و الان هم در رده‌ی سیزدهم جدول هستیم. ولی خب با توجه به تمام مشکلاتی که داشتیم، بازیکنان مصدوم و آن مشکلاتی که در نیم فصل اول برای ما پیش آمد، هدف ما این بود که تیم در بوندس‌لیگا بماند و فکر می‌کنم خیلی به این هدفمان نزدیک شدیم. البته هنوز قطعیت پیدا نکرده است و ما سه بازی در پیش داریم. امیدوارم که بتوانیم در این سه بازی چند امتیاز دیگر بگیریم تا وضعیت‌مان برای ماندن در بوندس‌لیگا صددرصد بشود. ولی خب برای خود من هم تقریبا فصل خیلی بدی بود. چون من به آن صورت شانسی پیدا نکردم که در تیم فرانکفورت بازی کنم و از آنجایی که از نظر بدنی هم در شرایط خوبی بودم، نظر مربی تیم چیز دیگری بود و من هم به این نظر احترام گذاشتم. من به‌عنوان بازیکن فقط تمرین کردم و خب طی دو هفته‌ی گذشته این شانس را پیدا کردم که در تیم فرانکفورت بازی کنم. امیدوارم که در سه بازی آخر فصل هم بازی کنم و این فصل را با تمام خوبی‌ها و بدی‌هایش به پایان ببرم.
    چه عاملی باعث شد که آقای فونکل سرمربی اینتراخت فرانکفورت مجددا از وجود شما استفاده کند، با توجه به این که سایر بازیکنان فرانکفورت دچار مصدومیت نشدند و ایشان بازیکنان زیادی را دارد که می‌تواند از میان‌شان انتخاب کند؟
    خب طبق صحبتی که خود ایشان کرده بودند، دلیلش تمرین‌های خیلی خوبی بود که من انجام داده بودم. من بهعنوان بازیکن حرفه‌ای تنها راه چاره را هم در تمرین خوب می‌دیدم. چون من چندین بار هم در تیم هامبورگ با این مشکل مواجه شده بودم و بازیکنی نیستم که عادت داشته باشم زیاد حرف بزنم. معمولا تمرین خوب می‌کنم تا مربی از من استفاده کند و خیلی هم خوشحالم که باز این زحماتم نتیجه داد و بعد از مدت‌های طولانی که بازی نکردم، مربی مجددا این شانس را به من داد. امیدوارم که این سه بازی هم به همین صورت باشد.
    شما هنوز یکسال دیگر، یعنی تا تابستان سال ۲۰۱۰، با باشگاه اینتراخت فرانکفورت قرارداد دارید. آیا به این قرارداد پایبند خواهید بود، یا این که در تابستان سال جاری احتمال جدایی‌تان از این باشگاه هم هست؟
    همان طور که شما گفتید، من تا سال ۲۰۱۰ با این تیم قرارداد دارم. پیش‌بینی‌ها و بحث‌های خیلی زیادی در مورد این مسئله هست. ولی من هنوز هیچ تصمیمی نگرفته‌ام و تمام فکرم روی این است که ما این سه بازی را تمام کنیم. قطعا بعداز آن در مورد آینده صحبت خواهیم کرد. ولی تا این لحظه در فکر این هستم که یکسال دیگر در تیم فرانکفورت بمانم.
    این که شما مجددا به فرم‌تان بازگشتید و در ترکیب اصلی فرانکفورت نیز جا دارید، شاید نویدی باشد برای تیم ملی فوتبال ایران که در آستانه‌ی سه دیدار سخت و سرنوشت‌ساز در پیکارهای مقدماتی جام جهانی است. آقای افشین قطبی که سرمربی‌گری تیم ملی را برعهده گرفته، در اوایل ماه مه در فرانکفورت حضور داشتند و بازی اینتراخت فرانکفورت مقابل بوروسیا دورتموند را از نزدیک دیدند که شما هم در این بازی فیکس در ترکیب تیم‌تان قرار داشتید. وضعیت جدید و ملاقات‌تان با افشین قطبی در فرانکفورت را چطور ارزیابی می‌کنید؟

من خیلی خوشحال شدم که بعد از سال‌ها، مربی تیم ملی به اینجا آمد و من بعد از ماه‌ها در ترکیب تیم فرانکفورت قرار گرفتم. تقریبا بازی خیلی خوبی هم بود که متاسفانه با شکست ما به پایان رسید. من امیدوارم این تغییر و تحولات کمک کند تا ما بتوانیم از این سه بازی سختی که پیش رو داریم، سربلند بیرون بیاییم. می‌دانید که بازی کردن در کره شمالی بسیار سخت است و همچنین در کره جنوبی؛ البته ما از امارات هم نباید غافل بشویم. چون این تیم همه چیز را از دست داده و با خیال راحت جلوی ما بازی می‌کند. کار سختی پیش رو داریم، ولی من امیدوارم با شرایطی که پیش آمده، حمایتی که مردم می‌کنند، مطبوعات کشور و انگیزه‌ای که بازیکنان برای رفتن به جام جهانی دارند، همه‌ی اینها دست به دست هم بدهد و ما بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم. من فکر می‌کنم که آرزوی تمام فوتبال‌دوستان ایرانی و همچنین بازیکنان است که در جام جهانی حضور پیدا کنیم. چون این جام خیلی می‌تواند به فوتبال ما کمک کند. به نظر من سرنوشت چهارسال آینده‌ی فوتبال ایران بستگی به این دارد که ما به جام جهانی صعود کنیم.
    آقای قطبی در گفت‌وگوی شخصی‌اش با شما به چه نکاتی اشاره کرد و چه حساب ویژه‌ای روی شما باز کرده است؟
    صحبت‌ خیلی مفیدی بود. در مورد تمام برنامه‌ها صحبت شد و این که خب قبلا چه اتفاقاتی در تیم ملی افتاده. خب من به عنوان کسی که حدود ده‌ یازده سال در تیم ملی بوده‌ام، تمام تجربیاتم را در اختیار ایشان گذاشتم و اطلاعات را به ایشان دادم. حُسنی که آقای قطبی دارد، این است که یکی دوسال در ایران کار کرده و با فوتبال ایران تقریبا آشناست؛ یک مزیت خیلی بزرگش هم شناخت از رقبای ماست. او سال‌ها در کره‌ جنوبی بوده و رقیب‌های ما را خیلی خوب می‌شناسد. من امیدوارم که ایشان در کارش موفق بشود، چون خیلی مصمم بود و خیلی هم انگیزه داشت. من امیدوارم این انگیزه بتواند منتقل بشود و ما بتوانیم بازی خوبی انجام بدهیم.
    مسئله‌ی صعود تیم ملی بار دیگر به «اما و اگرها» رسیده است. از دیدگاه شما آیا از این سه بازی شش امتیاز هم می‌تواند کافی باشد که حداقل تیم ایران مکان سوم را به‌دست بیاورد و به رقابت‌های پلی‌آف صعود کند؟
    هر سه بازی ما مهم است. ما باید بازی به بازی فکر کنیم. قدم اول کره شمالی‌ست که بسیار مهم است. ما اگر تیم کره شمالی را شکست بدهیم، فکر می‌کنم راه‌مان خیلی هموار می‌شود و با روحیه‌ خیلی بهتری در تهران حضور پیدا کنیم. ولی بازی به بازی باید جلو رفت. باید ببینیم شرایط جدول به چه صورت است. هدف ما این است که ما به جام جهانی صعود کنیم، حالا به چه نحوی به این هدف برسیم، بستگی به شرایط دارد و این که در بازی‌ها چه اتفاقاتی می‌افتد.
    در نخستین لیست بازیکنان دعوت‌شده به تیم ملی از سوی آقای افشین قطبی ۴۲ بازیکن حضور داشتند که بعد ۳ بازیکن اضافه شدند. آیا شما تا به حال به خاطر دارید که چنین لیست دراز و طولانی برای بازیکنان دعوت‌شده اعلام بشود؟
    من فکر می‌کنم ایشان از تمام پتانسیل فوتبال کشور استفاده کرده که دیگر هیچ حرف و حدیثی نباشد و خب با توجه به فرصتی که دارد، این که (بازی‌های لیگ تعطیل می‌شود) و بازیکنان می‌توانند در کنارهم باشند، می‌تواند به دقت همه بازیکنان را زیرنظر بگیرد و برای این سه بازی بازیکنان مورد علاقه و مورد نظرش را انتخاب کند. من فکر می‌کنم اگر هر کس دیگری هم بود، به عنوان نفر جدید شاید چنین کاری را می‌کرد. امیدوارم که حالا نفرات به نحوی انتخاب بشوند که تیم ملی با تمام قوا مقابل این سه تیم حاضر بشود.
    شما پس از پایان مسابقات بوندس‌لیگا کی به تیم ملی ملحق خواهید شد؟
    بازی آخر ما با اینتراخت فرانکفورت ۲۳ ماه مه است. بعد از آن فکر می‌کنم که تیم ملی ایران در چین است، برای مسابقات دوستانه. ما احتمالا در چین به تیم ملحق می‌شویم.
    مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برو بچ یکی لیست تیم ملی امید رو میگذاره
    ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

حقایقی که یکی یکی رو می شود/ افشین قطبی برای سه بازی تیم ملی یک میلیارد تومان می گیرد!/ ماه پشت ابر نمی ماند برادر ، پس دروغ چرا؟!
    از همین الان حاشیه سازی برای تیم ملی را شروع کردن
    حتما جیره شون دیر رسیده

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حتی اگر مطلب بالا نادرست باشه
    اینو دیگه همه قبول دارن که قطبی یه پاداش نجومی برای صعود تیم به جام حهانی مشخص کرده پس باز هم به خاطر عشق نبوده

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

حتی اگر مطلب بالا نادرست باشه
    اینو دیگه همه قبول دارن که قطبی یه پاداش نجومی برای صعود تیم به جام حهانی مشخص کرده پس باز هم به خاطر عشق نبوده
    همه جای دنیا به مربی باید پول خوب داد که تو شرایط بحرانی بیاد تیم را تحویل بگیره
    بعدشم مگه زمان دایی بخور بخور تو فدراسیون نبوده یا در زمان های قبلش
    ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم میگم یک عده میخوان تیم ملی نتیجه نگیره تا باز خودشون بیان سرکار وگرنه در این شرایط حساس اینکه چقدر گرفته یا بخاطر عشق امده یا پول که دردی دوا نمیکنه
    میکنه؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •