سلام به همه دوستان
من هر بار كه گوشيم رو خاموش ميكنم دوباره از من ميخواد كه زمان و ساعت رو تنظيم كنم! با ريست كردن و آپديت و حتي
ريست سه دكمه هم مشكلم حل نشد!!
اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم بگه!
با سپاس![]()
سلام به همه دوستان
من هر بار كه گوشيم رو خاموش ميكنم دوباره از من ميخواد كه زمان و ساعت رو تنظيم كنم! با ريست كردن و آپديت و حتي
ريست سه دكمه هم مشكلم حل نشد!!
اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم بگه!
با سپاس![]()
سلام به اخرین ورژن فلش کن
ممکنه باتری بکاپ گوشیت خراب یا خالی شده باشه
ممکنه ایراد سخت افزاری باشه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
صداش خیلی ضعیف هستش ولی در عوض سایر امکاناتش خوبه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
شاید سیگنال ها ضعیف باشه یا وایرلس رمز داشته باشه
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
اول این که ویبره گوشیت رو خاموش کن و یه تست دیگه بکن بعد جوابشو بهم بده
دوم این که باتری های غیر اصلی به دلیل نداشتن مدار برق مصرفی داخل باتری و کیفیت پایین تند تند شارژ خالی می کنن
گوشیه من حد اقل 3 روز نگه میداشت
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بله با برنامه های ریکاور قابل بازیابی هستش سرچ کن نتیجه میگیری
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
صفحه اش خیلی هم خوبه تازه از جنس Oled هستش که کمتر رویه گوشی های دیگه دیده میشه
مشکل این گوشی صدا و دوربین در شب هستش
یه دانا از دوستام(همون یکدونه) ان85 خریده. میگه هر کاری می کنم نمی تونم عکس پس زمینه رو بصورت فول اسکرین داشته باشم. واسه این کار برنامه یا ترفندی دارید لطف بفرمایید بهش بگم تا یک نفر رو از نگرانی دربیارم!
اگر Fp1 بود با برنامه میشد اما چون 2 هستش هیچ برنامه ای ساپورت نمی کنه
فقط انتظار بکشید
چی چی 200 عزیز نوش الان 320 قیمتشه
تمیزو سالمشو از 250 کمتر نمیدن...
آقا من این دکمه کنار گوشیم که میکشی قفل میکنه دیروز کنده شد ... پس از 2 سال و نیم استفاده .... الان چیکار میشه کرد ؟ میشه درستش کرد یا بی خیال شم ؟
اره میشه ولی یکم دنگ و فنگ داره
ببین تو تعمیر کارای موبایل قفلشو تکی گیر میاری اونوقت برات عوضش می کنن
ولی چون این سری قطعاتش نیست و خیلی کمه بیخیال شو کشو رو بدی بالا قفل میشه به نظرم اون کلید الکیه![]()
من که نفهمیدم چی میگی. بیشتر توضیح بدین بهتره
ورژن سیمبین ان 85 جدیدترین ورژن برای سیمبین غیر لمسیه و هنوز برنامه ای که بتونه عکس پس زمینه رو فول اسکرین کنه و با این ورژن سازگار باشه نیست
سلام
من گوشیمو (n85) چند وقت پیش بهم ریخته بود بردم پیش تعمیرکار flash کرد. ولی بعد از اون آیکون n-gage ناپدید شد .از اساتید کسی میتونه بگه چطوری برش گردونم.ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)