نه دوست عزیز...کامپکس mrl21e شبکه و یو اس پی هست...و اینکه من با همشن شرایط کانکت بودم و مشکلی نداشتم...
کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمی رشد ایا؟
نه دوست عزیز...کامپکس mrl21e شبکه و یو اس پی هست...و اینکه من با همشن شرایط کانکت بودم و مشکلی نداشتم...
کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمی رشد ایا؟
دوستان سلام،
امیدوارم سوالم رو در جای مناسبی پرسیده باشم. من مودم D-Link 2640T خریدم و برای راه اندازیش با مشکل روبرو شدم. در واقع، همه چیز درسته بغیر از اینکه نمیتونه به ISP وصل بشه. از اونجایی که از صحت username و password مطمئنم، احتمال میدم از تنظیمات کانکشن باشه.
من VPI رو روی 0 و VCI رو روی 35 گذاشتم ولی باز هم جواب نداد و چراغ status همچنان چشمک میزنه. ISP من شهراده. اگه هر چه سریعتر کمکم کنید ممنون میشم.
اینم عکسی از تنظیمات فعلی: (بقیه تنظیمات روی مقادیر پیش فرضشون هستند)
![]()
Last edited by behrad66; 15-12-2008 at 02:03.
چشمک زدن چراغ Statuse میتونه به علت نویز روی خط باشه !!!
از اپلیتر استفاده کنید و برای تنظیمات دقیق و چک کردن خط با پشتیبانی شرکت خدمات دهنده تماس بگیرید .
سلام.
Vci رو نمیتونید از خودتون تنظیم کنید.
اونو باید isp بگه که چی بذارید.
مثلا برای من 33 هست.
موفق باشید![]()
ممنون از دوستان عزیزی که راهنماییم کردن. با isp تماس گرفتم، مشکل رفع شد.![]()
دوست عزیز زنگ زدی چی گفتن؟
چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم ببینم اگه میتونم خودم حلش کنم دیگه زنگ نزنم
چشمک زدن این چراغ تو dlink به معنی در حال کار بودن مودم و به خاطر نویز نیستچشمک زدن چراغ Statuse میتونه به علت نویز روی خط باشه !!!
تنظیمات vpi و vci برای ISP های مختلف فرق میکنه شما VPI رو 0 و vci رو هم بین 30 تا 35 تست کن نشد با ISP تماس بگیردوست عزیز زنگ زدی چی گفتن؟
چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم ببینم اگه میتونم خودم حلش کنم دیگه زنگ نزنم
سلام من یک مودم602 ASUS AM گرفتم
وقتی که به کارت شبکه وصلش می کنم چراغ لن روشن نمیشه و علامت ضربدر بر روی connection میاد و ارور A network cable is unplugged رو می ده ولی وقتی با usb وصلش می کنم connection ساخته شده و ارتباط برقرار می شه
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه
مشکل از کابله ؟ (امروز از تو کارتون درش آوردم!)
( البته هنوز خط من رانژه نشده ولی فکر نکنم به اون ارتباطی داشته باشه )
ممنون
سلام بچه ها.کسی از مودم Linksys am300 استفاده کرده؟چطوره؟
سلام
آقا خواهشا یکی به من کمک کنه
مودم من dlink dsl-2520u هست.مشکل من اینکه وقتی سیستمو روشن میگنم به اینترنت وصله و من نمی خوام اینطوری باشه.
آیا میشه کانکشن ساخت و با اون به اینترنت وصل شم؟
اگه میشه کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)