تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 198 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

راستی چیزی از blood magic و نحوه یادگیریش میدونی . منظورم Spec نیست ها . کلا چی هست که ممنوعه شده ؟ من جووان رو هم به خاطر همین لوش دادم . خداییش خطرناکه . اونجا که فرار کرد . ولی رفتم توی اون سیو دیگم Warrior به ایمون گفتم بدنش دست circle .

من اول ردکلیف رو میرم و بعدش خودبه خود میرم برج mage ها و بعدش دیگه انتخابیه . فکر کنم جنگلش اول بعدش sacred ashes و اخر هم ارزامار رو بری بهتره . ارزامار خداییش سخته و طولانی . اصلا واسه اخرین ساخته شده .

من فعلا Mage رو ول کردم و الان دارم با همون دو شمشیریه میرم . نه مثل اینکه هنوز خوبه حتی دارم توی نرمال میرم . خوبه یه کم با mage بازی کردم اسپل ها دستم اومد و حالا میتونم خوب موریگان رو کنترل کنم .

فقط یه چیز بازی اعصابم رو خورد میکنه . چرا بیشتر از 4 تا نمیشه برداشت . کاش فقط موقع مبارزه 4 تا میشدن . این دیالوگهای بینشون خیلی جالبه حیف که من فقط از للیانا و الیستیر و موریگان استفاده میکنم و کمی هم استن .
    یه بار موریگان به الیستیر یه چیزی گفت که توی سایت dragon age wikia هم نوشته :

And now we have a dog . and alistair is still the stupidest member of party

ولی در کل بهترین دیالوگ ها رو همین دوتا و البته وین و oghren راجع به ... دارن .
    اگه وقتی دوباره بر میگردی تو Circle Tower بری تو اتاق Irving (همونجاییکه کتاب مادر موریگان هست) یه کتاب دیگه هم هست که درباره Blood Magic توضیح داده.

Blood Magic یه نوع جادوی سیاهه که توسط دمون ها به انسانها آموزش داده شده و برای استفاده از اون باید یا خودشون رو یا دیگران رو قربانی کنن!!!

Blood Magic اولین نوع جادویی بود که در تداس (سرزمین اصلی که فرلدن هم بخشی از اونه) رواج پیدا کرد. ولی Chantry باهاش مخالفت کرد و ممنوع شد. جادوگرایی هم که از این جادوی سیاه استفاده میکنن بهشون لقب Malificar داده شد. (اگه یادت بیاد ترتیب یه سریشون رو تو جنگل میدی)

البته با اینکه ممنوعه توی فرلدن بعضی از گری واردن ها ازش برای مقابله با دارک اسپاون ها استفاده میکنن.

نحوه یادگیریشم زمانیه که به پسر آرل امون میخوای کمک کنی. میدونی که فقط یه میج میتونه بره تو Fade. برای همین اگه خودت میج باشی میتونی انتخاب کنی که خودت بری. وقتی رفتی اون یارو دمونه که ایکاش میومد و ما رو تسخیر میکرد ( ) باهات صحبت میکنه. اونجا میتونی چند تا کار انجام بدی که یکیش همینه که بهت یاد بده این کارای پلید و ناشایست رو.

ولی اون جووان بچه خوبیه ها. بعد از جریانات بچه آرل امون همچین متحول شده و وجدان درد گرفته. گناه داره بابا. اینقدر اذیت نکن جوون مردم رو.

منم ترجیح میدم اول برم رد کلیف. البته مجبور نیستی بعدش بری Tower ها. میتونی همونجا کارو یه سره کنی البته واسه الیستر خیلی سنگینه و بدجور ناراحت میشه!!
    ولی واسه تنوع معمولا من اورزومار و جنگل رو همزمان میرم. یه خورده از اینو میرم و میرسم به Cross Roads بعدشم یه خورده از اونو میرم و میرسم به Ruins. اینجوری هم متنوع تره هم آیتم های خوب رو زودتر گیر میارم.
    اورزومار خیلی پول توشه. اگه Persuade بالایی داشته باشی یه ماموریت هست که با همون میجه که تو کمده سر و کار داری و حدود 60 - 70 تا طلا گیرت میاد!!!!

راستی مگه نمیخواستی Reaver بشی؟! پس چرا ردش کردی اون قسمتو؟! دیدی نرمالش چقدر باحالتره؟ حداقل کلی بطری و قابلیتهای مختلف مجبوری مصرف کنی. اینجوری بامزه تره. ایزی خیلی لوسه بنظر من.

حالا چرا همش اینا رو با خودت میبری؟ للیانا که باید باهات باشه بخاطر صندوقا و درا و انصافا اگه یه کمان خوب بدی دستش و تاکتیکشو درست بذاری خیلی شاخه. میدونی بیشترین دمیج تو بازی رو کی میزنه؟ للیانا. برای من 560 بود بیشترین دمیجش!!! تازه اگه کمان مخصوص خودشو بگیری که دیگه هیچی....

ولی من وین رو ترجیح میدم به موریگان. هم Healing میکنه هم اگه اون Haste Aura رو بدی سرعتت میشه مثل موشک. هم دویدنت هم ضربه زدنت. واقعا عالیه. البته تو که Momentum رو داری نیازی به این کارش نداری ولی خوب با Haste رفیقاتم سریعتر ضرب میزنن.
    فقط یادت باشه که Haste با اسپلای دیگه ای که سرعت رو میبرن بالا مثل Momentum یا Rapid Aim خنثی میشه.

همینجوریشم اعصاب نمیذاره واسه آدم وقتی استن رو برداری. مرتیکه نره خر همش میاد جلوی دوربین دید آدمو کور میکنه. بعد حالا تو میگی چرا 4 تا بیشتر نمیان؟

من وقتی میج بودم دیگه میج با خودم نمیاوردم. الیستر و استن و للیانا و سگ و گاهی هم اون زوران کثافت رو با خودم میبردم. چون اگه دو تا میج تو پارتیت باشه یه خورده خط مقدمت ضعیف میشه ولی ترکیب اسپلا مثل همون که گفتی و من نمیدونستم خیلی باحال میشه.

وقتی هم که وریور میرفتم گاهی حتی موریگان و وین رو با هم ور میداشتم ولی این سری که روگ رفتم بیشتر وین همراهم بود تا مرگ و میرم کمتر بشه. للیانا رو زیاد با خودم نمیاوردم چون دیگه لازمش نداشتم ولی بعضی وقتا دمیج بالاش به هوسم مینداخت. الیستر و استن هم باهام بودن به نوبت چون جونشون زیاده و حواس دشمنا رو پرت میکردن تا من backstab بزنم.

گفتی دیالوگ. ترکیدم از خنده. آره خیلی باحاله حرفاشون. للیانا هم بعضی وقتا خیلی خنده دار میشه. به استن که میخنده کلی باهاش حال میکنم. ولی موریگان از همشون باحالتره. بی شرف کم نمیاره. خیلی میزنه تو پر الیستر بدبخت. موریگان حتی به اون سگه هم رحم نمیکنه. انقدر بهش گیر میده که زوزه سگ بینوا رو در میاره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

mage که خیلی قدرت مند تر از warrior کار می کنه یه شمشیر Spellweaver هم که بدی بهش با Staff of the Magister Lord همه رو ناکار می کنه.(البته برای اون عصا اگه از کد تقلب پول استفاده نکنید بد بختید چون 129 تا سکه طلا خرج داره حدودا)
    چرا تقلب. حالم از چیت و کد تقلب و اینجور چیزا تو بازی بهم میخوره. گند میزنه به بازی. 129 تا طلا که پولی نیست آخه!!

من این سری که Rogue بودم بیشتر از 800 سکه طلا خرج کرده بودم تو کل بازی (دزدی خوب درامدی داره )

ولی وقتی با میج هم رفته بودم هم این عصا رو هم گرونترین کمربند و رینگ و لباس رو هم خریدم و یه دو تا کتاب هم خریده بودم. واسه بقیه ولی چیز زیادی نگرفته بودم.

اگه با دقت کارا و ماموریتا رو انجام بدی خوب پول توشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه وقتی دوباره بر میگردی تو Circle Tower بری تو اتاق Irving (همونجاییکه کتاب مادر موریگان هست) یه کتاب دیگه هم هست که درباره Blood Magic توضیح داده.

Blood Magic یه نوع جادوی سیاهه که توسط دمون ها به انسانها آموزش داده شده و برای استفاده از اون باید یا خودشون رو یا دیگران رو قربانی کنن!!!

Blood Magic اولین نوع جادویی بود که در تداس (سرزمین اصلی که فرلدن هم بخشی از اونه) رواج پیدا کرد. ولی Chantry باهاش مخالفت کرد و ممنوع شد. جادوگرایی هم که از این جادوی سیاه استفاده میکنن بهشون لقب Malificar داده شد. (اگه یادت بیاد ترتیب یه سریشون رو تو جنگل میدی)

البته با اینکه ممنوعه توی فرلدن بعضی از گری واردن ها ازش برای مقابله با دارک اسپاون ها استفاده میکنن.

نحوه یادگیریشم زمانیه که به پسر آرل امون میخوای کمک کنی. میدونی که فقط یه میج میتونه بره تو Fade. برای همین اگه خودت میج باشی میتونی انتخاب کنی که خودت بری. وقتی رفتی اون یارو دمونه که ایکاش میومد و ما رو تسخیر میکرد ( ) باهات صحبت میکنه. اونجا میتونی چند تا کار انجام بدی که یکیش همینه که بهت یاد بده این کارای پلید و ناشایست رو.

ولی اون جووان بچه خوبیه ها. بعد از جریانات بچه آرل امون همچین متحول شده و وجدان درد گرفته. گناه داره بابا. اینقدر اذیت نکن جوون مردم رو.

منم ترجیح میدم اول برم رد کلیف. البته مجبور نیستی بعدش بری Tower ها. میتونی همونجا کارو یه سره کنی البته واسه الیستر خیلی سنگینه و بدجور ناراحت میشه!!
    ولی واسه تنوع معمولا من اورزومار و جنگل رو همزمان میرم. یه خورده از اینو میرم و میرسم به Cross Roads بعدشم یه خورده از اونو میرم و میرسم به Ruins. اینجوری هم متنوع تره هم آیتم های خوب رو زودتر گیر میارم.
    اورزومار خیلی پول توشه. اگه Persuade بالایی داشته باشی یه ماموریت هست که با همون میجه که تو کمده سر و کار داری و حدود 60 - 70 تا طلا گیرت میاد!!!!

راستی مگه نمیخواستی Reaver بشی؟! پس چرا ردش کردی اون قسمتو؟! دیدی نرمالش چقدر باحالتره؟ حداقل کلی بطری و قابلیتهای مختلف مجبوری مصرف کنی. اینجوری بامزه تره. ایزی خیلی لوسه بنظر من.

حالا چرا همش اینا رو با خودت میبری؟ للیانا که باید باهات باشه بخاطر صندوقا و درا و انصافا اگه یه کمان خوب بدی دستش و تاکتیکشو درست بذاری خیلی شاخه. میدونی بیشترین دمیج تو بازی رو کی میزنه؟ للیانا. برای من 560 بود بیشترین دمیجش!!! تازه اگه کمان مخصوص خودشو بگیری که دیگه هیچی....

ولی من وین رو ترجیح میدم به موریگان. هم Healing میکنه هم اگه اون Haste Aura رو بدی سرعتت میشه مثل موشک. هم دویدنت هم ضربه زدنت. واقعا عالیه. البته تو که Momentum رو داری نیازی به این کارش نداری ولی خوب با Haste رفیقاتم سریعتر ضرب میزنن.
    فقط یادت باشه که Haste با اسپلای دیگه ای که سرعت رو میبرن بالا مثل Momentum یا Rapid Aim خنثی میشه.

همینجوریشم اعصاب نمیذاره واسه آدم وقتی استن رو برداری. مرتیکه نره خر همش میاد جلوی دوربین دید آدمو کور میکنه. بعد حالا تو میگی چرا 4 تا بیشتر نمیان؟

من وقتی میج بودم دیگه میج با خودم نمیاوردم. الیستر و استن و للیانا و سگ و گاهی هم اون زوران کثافت رو با خودم میبردم. چون اگه دو تا میج تو پارتیت باشه یه خورده خط مقدمت ضعیف میشه ولی ترکیب اسپلا مثل همون که گفتی و من نمیدونستم خیلی باحال میشه.

وقتی هم که وریور میرفتم گاهی حتی موریگان و وین رو با هم ور میداشتم ولی این سری که روگ رفتم بیشتر وین همراهم بود تا مرگ و میرم کمتر بشه. للیانا رو زیاد با خودم نمیاوردم چون دیگه لازمش نداشتم ولی بعضی وقتا دمیج بالاش به هوسم مینداخت. الیستر و استن هم باهام بودن به نوبت چون جونشون زیاده و حواس دشمنا رو پرت میکردن تا من backstab بزنم.

گفتی دیالوگ. ترکیدم از خنده. آره خیلی باحاله حرفاشون. للیانا هم بعضی وقتا خیلی خنده دار میشه. به استن که میخنده کلی باهاش حال میکنم. ولی موریگان از همشون باحالتره. بی شرف کم نمیاره. خیلی میزنه تو پر الیستر بدبخت. موریگان حتی به اون سگه هم رحم نمیکنه. انقدر بهش گیر میده که زوزه سگ بینوا رو در میاره.
    چرا تقلب. حالم از چیت و کد تقلب و اینجور چیزا تو بازی بهم میخوره. گند میزنه به بازی. 129 تا طلا که پولی نیست آخه!!

من این سری که Rogue بودم بیشتر از 800 سکه طلا خرج کرده بودم تو کل بازی (دزدی خوب درامدی داره )

ولی وقتی با میج هم رفته بودم هم این عصا رو هم گرونترین کمربند و رینگ و لباس رو هم خریدم و یه دو تا کتاب هم خریده بودم. واسه بقیه ولی چیز زیادی نگرفته بودم.

اگه با دقت کارا و ماموریتا رو انجام بدی خوب پول توشه.
    ولی من نمیدونم چرا باید همیشه الیستر همراهم باشه . رفیق جون جونی خودمه . چه کارش کنم (بعد در ضمن قراره پادشاه بشه ) . للیانا هم از به نظرم فایتش مفت نمی ارزه . زود میمیره . نمیدونم چه جوری توی تاکتیک ها بگم اگه کسی حمله کرد بهشون با Melee فرار کنن . کلا به نظرم توی تاکتیکها یه چیزی کم داره . یکی اینی که گفتم یکی اینکه به یه دشمن خاص حمله کنن . مثلا بگم اگه یکی از دشمنا یخ زده بود الیستر overpower روش بزنه .

واسه میج هم به نظرم یخ موریگان به همه چیه وین میارزه .
    راستی یه استراتژی دیگه واسه High Dragon پیدا کردم . یه جا هست بالای کوه . همون دری که باهاش برمیگردی اول معبد که یه کم شیب هم هست . اگه اونجا وایستی اژدها نمیتونه بیاد و مجبوره با اتیش همه رو بزنه . حالا کافیه یه نفر مثل الیستر یا استن رو بفرستی پیش اژدها و یه جادو(نمیدونم کدوم بود ولی وقتی میزدی طرف مثل قفل میشد و نمیتونست حرکت کنه ولی ضد ضربه میشد) روی استن یا الیستر بزنی اژدها بزار سرش به اون گرم بشه و تو با ranger هات بکشیش .

بعد یه سوال این بیشترین دمیج چه جوری حساب میشه . یعنی مثلا اگه من یه پانیشر به یکی بزنم جمع اون سه تا ضربه حساب میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ولی من نمیدونم چرا باید همیشه الیستر همراهم باشه . رفیق جون جونی خودمه . چه کارش کنم (بعد در ضمن قراره پادشاه بشه ) . للیانا هم از به نظرم فایتش مفت نمی ارزه . زود میمیره . نمیدونم چه جوری توی تاکتیک ها بگم اگه کسی حمله کرد بهشون با Melee فرار کنن . کلا به نظرم توی تاکتیکها یه چیزی کم داره . یکی اینی که گفتم یکی اینکه به یه دشمن خاص حمله کنن . مثلا بگم اگه یکی از دشمنا یخ زده بود الیستر overpower روش بزنه .

واسه میج هم به نظرم یخ موریگان به همه چیه وین میارزه .
    راستی یه استراتژی دیگه واسه High Dragon پیدا کردم . یه جا هست بالای کوه . همون دری که باهاش برمیگردی اول معبد که یه کم شیب هم هست . اگه اونجا وایستی اژدها نمیتونه بیاد و مجبوره با اتیش همه رو بزنه . حالا کافیه یه نفر مثل الیستر یا استن رو بفرستی پیش اژدها و یه جادو(نمیدونم کدوم بود ولی وقتی میزدی طرف مثل قفل میشد و نمیتونست حرکت کنه ولی ضد ضربه میشد) روی استن یا الیستر بزنی اژدها بزار سرش به اون گرم بشه و تو با ranger هات بکشیش .

بعد یه سوال این بیشترین دمیج چه جوری حساب میشه . یعنی مثلا اگه من یه پانیشر به یکی بزنم جمع اون سه تا ضربه حساب میشه ؟
    الیستر بچه خوبیه. زیادم تو کارا دخالت نمیکنه برعکس اون حاج خانم وین که همش امر به معروف و نهی از منکر میکنه. یه دفعه سر زاتریان همچین کفرمو در آورده بود که اگه میتونستم جلوی همه گرگا یه بلایی سرش میاوردم فضول رو.

للیانا اگه تاکتیکشو درست بذاری خیلی نیروی کمکی خوبی میشه. از یه فرسخی میزنه طرفو داغون میکنه. فقط توی تاکتیکاش Archer رو انتخاب کن. از اون بالا سمت راست هم Ranged رو. حالا یه کمان باحال بهش بده و تمام قابلیت های آرشری رو بهش بده. وقتی Master Archer رو بهش بدی و یه Arrow of Slaying بزنه (همونی که عکس یه جمجمه اس) یهو میبینی طرف 400 - 500 تا بهش دمیج میخوره!!!!!!

برای یخ زده ها هم تو تاکتیک Enemy برو تو Has Effect و Immobalize یا Can't Attack رو انتخاب کن. البته فقط واسه یخ نیست. کلا اگه دیگه نتونن حرکت کنن مثل Petrify یا حتی Cage هم این عمل میکنه.

حالا نرمال که بری میفهمی موریگان زیادم راحت نیست. میزنه همه رفقا رو هم یخ میکنه. وین رو شاید حس نکنی تو جنگ ولی انصافا وقتی باهاته (اگه تاکتیکشو درست بذاری رو Healer) تلفاتت از نصفم کمتر میشه. خیلی کمکیه بخصوص وقتی خودت تو خط مقدم هستی (حالا وریور یا روگ)

High Dragon رو من تا حالا نتونستم تو نرمال بکشم. خیلی خیلی سخته. اصلا فرصت نمیده دست بهش بزنیم. حالا با این ترفندی که گفتی این دفعه امتحان میکنم. اون اسپلی هم که میگی Force Field ـه که خیلی اسپل خوبیه. هم وقتی تعداد دشمنا زیاده میتونی یکیشونو بخصوص اگه میج باشه از کار بندازی هم وقتی همه ریختن سر یکی از رفیقات بزنی روش تا هر چقدرم خودشون جر دادن نتونن کاری کنن.
    البته اونام خر نیستنا. وقتی یه چند تا ضرب زدن دیدن کاری از پیش نمیبرن میان سراغ بقیه.

درباره بیشترین دمیج هم تو یه ضرب حساب میشه. حتی اگه بمب هم بندازی یا اسپل بزنی بیشترین دمیجی که با یه ضرب به یه نفر خورده حساب میشه. مثلا اگه Mana Clash بزنی به یه میج لول بالا حتی تا 400 تا دمیج هم بهش میخوره. خیلی حال میده ولی Arrow of Slaying بیشترین دمیج رو میزنه تا جاییکه من دیدم. البته یه جا خوندم یکی با همین Mana Clash به Gaxkang (همون یارو که هی تغییر شکل میده به Revenant و Arcane Horror - واقعا در حد High Dragon هست) حدود 700 تا دمیج زده.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون

یه مود نیست که نصب کنم این aura effect هارو برداره . بدجور تو چشمه . البته غیر از اسپل هل . مثلا rally رو که زدم کل تصویر شده نارنجی . کسی یه مود سراغ نداره ؟ یکی بود که اسپل ها رو هم برمیداشت . ولی فقط aura ها رو میخوام برداره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ممنون

یه مود نیست که نصب کنم این aura effect هارو برداره . بدجور تو چشمه . البته غیر از اسپل هل . مثلا rally رو که زدم کل تصویر شده نارنجی . کسی یه مود سراغ نداره ؟ یکی بود که اسپل ها رو هم برمیداشت . ولی فقط aura ها رو میخوام برداره
    خودم تستش نکردم ولی امتحانش ضرری نداره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه کسایی که نمیدونن، باید تو Dragon Age\packages\core\override\ کپی کنین.

7. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
    دوتا DVD هستش

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه کسی یه راهنمایی برا شروع بازی به من بکنه خیلی عالی میشه
    یه راهنمایی مشتی میخوام

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اگه کسی یه راهنمایی برا شروع بازی به من بکنه خیلی عالی میشه
    یه راهنمایی مشتی میخوام
    اگه انگلیسیت خوبه که هیچی بهتر از wikia نمیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگه فارسی میخوای نمیدونم تو همین تاپیک هست یا نه. خیلی جامع و وسیعه. فکر نکنم کسی حال ترجمشو داشته باشه. هر جاش گیر کردی بگو کمکت کنیم.

13. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •