سلام خدمت شما دوت عزيز.
اينوطر نفرماييد،شما با پاسخ به سوالات امثال من لطف و علاقه خودتونو نشون ميذيد و از بابت بسيار ممنونم.
از راهنماييتون در رابطه با توزيعهاي لينوکس بسيار سپساگذارم اما سوال آخرم رو اينطوري اصلاح ميکنم:
من برنامهاي رو در اوبونتو (يا هر توزيع ديگري) نصب کردم! بعد از تصب قصد اجرا و اسفاده از نرمافزار (به عنوان مثال Nero) را دارم! با اين توضيحات راهنماييم کنيد که از چه طريق يا دستوراتي ميتونم استفاده کنم؟
با تشکر
.gif)
خب بسته به برنامه ایه که نصب میکنی. مثلا برنامهی thunderbird که یه برنامهی مدیریت ایمیله، یه Shortcut از اون به آدرس زیر میره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برنامهای مثل vim هم که یه ویرایشگر متنه تحت خط فرمانه در همون خط فرمان اجرا میشه. البته تمام برنامهها رو میشه از خط فرمان اجرا کرد. تقریبا همهی اون ها با اسم اجرا میشن. خط فرمان رو از آدرس زیر باز کن:
کد:
و برای مثال دستور های زیر رو توی اون بنویس:
کد:
یه توضیح هم در مورد اون آمپرسند (&) بدم. اون باعث میشه که دستور توی پس زمینه اجرا بشه. میبینی که اون gedit رو بدون & گذاشتم. وقتی اینطور، برنامهای اجرا میشه، دیگه نمیتونی توی خط فرمان باشی... آزمایش کن و گاهی این & رو بذار و گاهی نه. نتیجه رو ببین.
البته یه راه دیگه هم ALT+F2 هستش که Run رو باز میکنه. دستورات زیر رو توی Run بزن:
کد: