تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 577 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

انجام وظیفه ای بیش نبوده!
    توزیع های گنو/لینوکس خیلی زیاد تر از این حرفان ولی برای توضیح مختصر در مورد هر کدومشون من وبسایت تکنوتاکس رو پیشنهاد می کنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای نسخه ی سرور هم می تونید از همین اوبونتو استفاده کنید! البته نسخه ی سرور اون. دبیان هم عالیه و فکر کنم از همه کارا تر باشع.
    کد:
    البته من برنامه ی nero رو توی گنو/لینوکس نمی شناسم و نمی تونم در این مورد نظری بدم. اما اگه برنامه ی رایت cd و dvd مد نظرتونه همون bareso خوبه و البته از اون جالب تر k3b هستش که مبتنی بر kde.
    سلام خدمت شما دوت عزيز.
    اينوطر نفرماييد،شما با پاسخ به سوالات امثال من لطف و علاقه خودتونو نشون ميذيد و از بابت بسيار ممنونم.
    از راهنماييتون در رابطه با توزيع‌هاي لينوکس بسيار سپساگذارم اما سوال آخرم رو اينطوري اصلاح ميکنم:
    من برنامه‌اي رو در اوبونتو (يا هر توزيع ديگري) نصب کردم! بعد از تصب قصد اجرا و اسفاده از نرم‌افزار (به عنوان مثال Nero‌) را دارم! با اين توضيحات راهنماييم کنيد که از چه طريق يا دستوراتي ميتونم استفاده کنم؟
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام خدمت شما دوت عزيز.
    اينوطر نفرماييد،شما با پاسخ به سوالات امثال من لطف و علاقه خودتونو نشون ميذيد و از بابت بسيار ممنونم.
    از راهنماييتون در رابطه با توزيع‌هاي لينوکس بسيار سپساگذارم اما سوال آخرم رو اينطوري اصلاح ميکنم:
    من برنامه‌اي رو در اوبونتو (يا هر توزيع ديگري) نصب کردم! بعد از تصب قصد اجرا و اسفاده از نرم‌افزار (به عنوان مثال Nero‌) را دارم! با اين توضيحات راهنماييم کنيد که از چه طريق يا دستوراتي ميتونم استفاده کنم؟
    با تشکر
    خب بسته به برنامه ایه که نصب می‌کنی. مثلا برنامه‌ی thunderbird که یه برنامه‌ی مدیریت ایمیله، یه Shortcut از اون به آدرس زیر می‌ره:
    کد:
    و برنامه‌ای مثل vim هم که یه ویرایشگر متنه تحت خط فرمانه در همون خط فرمان اجرا می‌شه. البته تمام برنامه‌ها رو می‌شه از خط فرمان اجرا کرد. تقریبا همه‌ی اون ها با اسم اجرا می‌شن. خط فرمان رو از آدرس زیر باز کن:
    کد:
    و برای مثال دستور های زیر رو توی اون بنویس:
    کد:
    یه توضیح هم در مورد اون آمپرسند (&) بدم. اون باعث می‌شه که دستور توی پس زمینه اجرا بشه. می‌بینی که اون gedit رو بدون & گذاشتم. وقتی اینطور، برنامه‌ای اجرا می‌شه، دیگه نمی‌تونی توی خط فرمان باشی... آزمایش کن و گاهی این & رو بذار و گاهی نه. نتیجه رو ببین.
    البته یه راه دیگه هم ALT+F2 هستش که Run رو باز می‌کنه. دستورات زیر رو توی Run بزن:
    کد:

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوست عزيز، اول ممنونم بخاطر توجه شما:
    اما در مورد رشته IT بايد عرض کنم خدمت شما که همونطور که ميدونيد رشته IT يک مسان رشته است و بر مبناي شبکه‌هاي پايه گذاري شده!!!
    و خوب همون طور که معلوم ميشه، بدون وجود شبکه، صحبت در مورد رشته IT خيلي مضحک به نظر مياد.
    باز هم از راهنماييتون ممنونم دوست گرامي
    ---
    البته جاش نیست انجمن اوبونتو و این مسائل؟
    ولی اول اون ؛مسان رشته یعنی چه؟
    در ثانی من خودم فارق تحصیل it در رشته مندسی سیستم اطلاعاتی هستم، ولی تا به امروز به تعریف شما در هیچ کتابی بر نخوردم it در واقع روش برخورد با اطلاعات هست که لزوما به شبکه مربوط نمی شه!!
    خیلی از سیستم های اطلاعاتی در طی یک پروسه ی کاملا محلی و بدون حتی یک شبکه ی داخلی کوچک پروسه میشوند.
    میشه گفت شبکه هم جز نیازهای it هست ولی اینکه it رو بر مبنای شبکه فرض کنید کاریست اشتباه!

موفق باشید.
    راستی شما چه شاخه ای it رو می خونید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب بسته به برنامه ایه که نصب می‌کنی. مثلا برنامه‌ی thunderbird که یه برنامه‌ی مدیریت ایمیله، یه Shortcut از اون به آدرس زیر می‌ره:
    کد:
    و برنامه‌ای مثل vim هم که یه ویرایشگر متنه تحت خط فرمانه در همون خط فرمان اجرا می‌شه. البته تمام برنامه‌ها رو می‌شه از خط فرمان اجرا کرد. تقریبا همه‌ی اون ها با اسم اجرا می‌شن. خط فرمان رو از آدرس زیر باز کن:
    کد:
    و برای مثال دستور های زیر رو توی اون بنویس:
    کد:
    یه توضیح هم در مورد اون آمپرسند (&) بدم. اون باعث می‌شه که دستور توی پس زمینه اجرا بشه. می‌بینی که اون gedit رو بدون & گذاشتم. وقتی اینطور، برنامه‌ای اجرا می‌شه، دیگه نمی‌تونی توی خط فرمان باشی... آزمایش کن و گاهی این & رو بذار و گاهی نه. نتیجه رو ببین.
    البته یه راه دیگه هم ALT+F2 هستش که Run رو باز می‌کنه. دستورات زیر رو توی Run بزن:
    کد:
    سلام خيلي خيلي ممنونم دوست عزيز.واقعا ديگه روم نميشه سوال بپرسم!!
    تاز لطفت بي نهايت سپاسگذارم. اما اي کاش يکم بيشتر برام توضيح ميداديد. راستش من اصلا مفهوم دستورات زيرو نميفهمم. من اگر يه برنامه ديگه نصب کنم بايد با چه فرمتي، طبق چه دستوري اونها رو اجرا کنم؟
    اصلا آيا از قالب خاصي انجام ميشه؟؟؟؟يا اينکه هر نرم‌افزاري روش منحصر بفرد داره؟اگر اينطوره تکليفمون چيه؟
    با تشکر از زحمات شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

---
    البته جاش نیست انجمن اوبونتو و این مسائل؟
    ولی اول اون ؛مسان رشته یعنی چه؟
    در ثانی من خودم فارق تحصیل it در رشته مندسی سیستم اطلاعاتی هستم، ولی تا به امروز به تعریف شما در هیچ کتابی بر نخوردم it در واقع روش برخورد با اطلاعات هست که لزوما به شبکه مربوط نمی شه!!
    خیلی از سیستم های اطلاعاتی در طی یک پروسه ی کاملا محلی و بدون حتی یک شبکه ی داخلی کوچک پروسه میشوند.
    میشه گفت شبکه هم جز نیازهای it هست ولی اینکه it رو بر مبنای شبکه فرض کنید کاریست اشتباه!

موفق باشید.
    راستی شما چه شاخه ای it رو می خونید؟
    با سلام مجدد خدمت شما دوست عزيز. اول از همه بگم خيلي خوشحالم از اينکه ميبينم يه هم رشته اي پيدا کردم!
    در مورد اون کلمه منظورم ميان بود نه مسان!!!خودم متوجه شدم اما نميدونم چرا اجازه نميداد که ويرايش کنم!!!
    در مورد صحبتتون خيلي تعجب ميکنم!اگر به کل کارآيي IT رو بذاريم کنار و فقط به تعريفش اکتفا کنيم، با توجه به تعريفي که فناوري اطلاعات آمريکا ارائه داده کاملا وابستگي اون به شبکه مشخص.به نظر من اگر يک نگاهي به اطافمون بندازيم متوجه ميشيم که يک کشور براي پيشرفت در زمينه فناوري اطلاعات نيازمند يک زيرساخت قوي در زمينه شبکه ميباشد!شما تصور کنيد، بيشتر فعاليت‌هاي کشورهاي درحال تتوسعه مبتني بر داش IT هست و در تمامي اينها زير ساخت شبکه به عنوان رکن اصلي ايفاي نقش ميکنه (چرا جاي دور بريم، يه نگاه کوچيک در مملکت خودمون گويايي اين مطلبه!). در موردگرايش رشته خودم عرض کنم تا اونجا که من ميدونم رشته IT در کارشناسي گرايش خاصي نداره اما ر کارشناسي ارشد به زير شاخه‌هايي مانند هوش مصنوعي،امنيت و ... تقسيم بندي ميشه.
    به هر حال اميدوارم توضيحات من براتون منطقي باشه!.
    جا داره از تمامي دوستان و اساتيد بخاطر مطرح شدن اين بحث در اين قسمت معذرت ميخوام.
    موفق و پيروز باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام خيلي خيلي ممنونم دوست عزيز.واقعا ديگه روم نميشه سوال بپرسم!!
    تاز لطفت بي نهايت سپاسگذارم. اما اي کاش يکم بيشتر برام توضيح ميداديد. راستش من اصلا مفهوم دستورات زيرو نميفهمم. من اگر يه برنامه ديگه نصب کنم بايد با چه فرمتي، طبق چه دستوري اونها رو اجرا کنم؟
    اصلا آيا از قالب خاصي انجام ميشه؟؟؟؟يا اينکه هر نرم‌افزاري روش منحصر بفرد داره؟اگر اينطوره تکليفمون چيه؟
    با تشکر از زحمات شما
    ببین. دستور یکم سنگینه! این ها اسم برنامه ها هستن. درست مثل notepad و nero.
    همون طور که اسم اون ها رو به خاطر سپردی، این ها رو هم یاد می‌گیری.
    وقتی یه برنامه نصب می‌کنی، اون برنامه به منو ها اضافه می‌شه. اون گوشه، بالا، سمت چپ. مثلا برنامه‌ی terminal توی منوی application بعد accessories قرار داره.
    در ضمن اگه برگری به تقریبا ۵۰-۶۰ صفحه قبل می‌بینی که منم یه زمان تازه کار بودم و همین بچه ها (که من بهشون می‌گم اساتید) من رو راه انداختن. الان هم که به شما جواب می‌دم در حقیقت دارم دین خودم رو به این فروم عدا می‌کنم.

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می شه یه توضیحی بدید چجوری میشه فایوفوکس۳ ۵بتا را به نسخه ۳.۰ ارتقا داد.
    من خودم فایرفاکس ۳ را از سایتش دانلود کردم ولی نتونستم جایگزینش کنم. درون اون فقط یک فایل updater هست که با اجرای اون این پیام نمایش داده می شه.
    Usage: updater <dir-path> <parent-pid> [working-dir callback args...]
    d

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

می شه یه توضیحی بدید چجوری میشه فایوفوکس۳ ۵بتا را به نسخه ۳.۰ ارتقا داد.
    من خودم فایرفاکس ۳ را از سایتش دانلود کردم ولی نتونستم جایگزینش کنم. درون اون فقط یک فایل updater هست که با اجرای اون این پیام نمایش داده می شه.
    Usage: updater <dir-path> <parent-pid> [working-dir callback args...]
    d
    دوست عزیز،
    با توجه به اینکه مخازن اوبونتو الآن فایرفاکس ۳ رو دارند (نه بتا بلکه ارتقا دادند)
    شما اگر هنوز نصب نکردید با دستور
    sudo aptitude update
    مخازن رو آپدیت کنید
    و بعد از طریق synaptic فایرفاکس ۳ رو نصب کنید.
    اگر هم فایرفاکس نصب دارید با همون دستور آپدیت خودش ارتقا می یابه.

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید اینجا پست میزنم تاپیکی برای kubuntu نبود برای همین اینجا پست زدم
    من اصلا نمیدونم تنظیمات اینترنت رو تو کوبونتو تنظیم کنم
    ولی در ابونتو (gnome) خیلی راحته میرم داخل network setting و اونجا مشخصات کانکشنم رو بهش میدم و راحت به اینترنت متصل میشم (pppoe)
    ولی محیط kde زیاد برام آشنا نیست و هنوز نتونستم کانشکن pppoe درست کنم
    من از طریق لن به اینترنت وصل میشم و کوبونتو هم کارت شبکه رو شناخته ولی جایی نیست که تنظیمات رو درست کنم و یوزر و پسورد بدم
    ممنون میشم راهنمایییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین. دستور یکم سنگینه! این ها اسم برنامه ها هستن. درست مثل notepad و nero.
    همون طور که اسم اون ها رو به خاطر سپردی، این ها رو هم یاد می‌گیری.
    وقتی یه برنامه نصب می‌کنی، اون برنامه به منو ها اضافه می‌شه. اون گوشه، بالا، سمت چپ. مثلا برنامه‌ی terminal توی منوی application بعد accessories قرار داره.
    در ضمن اگه برگری به تقریبا ۵۰-۶۰ صفحه قبل می‌بینی که منم یه زمان تازه کار بودم و همین بچه ها (که من بهشون می‌گم اساتید) من رو راه انداختن. الان هم که به شما جواب می‌دم در حقیقت دارم دین خودم رو به این فروم عدا می‌کنم.
    با سلام مجدد
    شما لطف داريد دوست عزيز، اين نشان دهنده شعور و شخصيت بالاي شماست.
    خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميديد. پس با توجه به توضيحاتي که شما گفتيد، هر برنامه از طريق خاصي اجرا ميشه که ناگزير بايد اونها رو ياد گرفت درسته؟
    دووووسسسستان شرمندم که دوتا پست عين هم دادم!!چکار کنم!بلد نيستم پاک کنم!!!از مديرن خواهش ميکنم پاکش کنن!بازم شرمنده
    Last edited by Dj.Bobo; 12-07-2008 at 08:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •