دوستان شما تنظیمات شبکتون روی چیه(GSM ,UNTS, Dual Mode) و از چه سیم کارتی استفاده میکنین ???
دوستان شما تنظیمات شبکتون روی چیه(GSM ,UNTS, Dual Mode) و از چه سیم کارتی استفاده میکنین ???
گوشي من قبلش رو dual mode بود بعد از حدود 2 هفته كه باتريش خوب بود و مشكلي نداشت الان قاطي كرده بعد گزاشتمش روي gsm بازم همون جوريه البته خيلي نيست كه گزاشتمش روي gsm مطمعن نيستم. مال شما رو كدوم حالته؟
سيم كارت من ايرانسله
Last edited by hasanmotori; 05-05-2009 at 15:03.
سلام
جواب منو کسی نداد؟
این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
تو مشخصاتش نوشته داره
شما باهاش کار کردین؟
مرسی
نه نداره. ميگن تو گوشيهاي نوكيا بايد دكمه گالريو نگه داري تا فعال بشه ولي اين اينجوري نيست
آقا من خودم از روز اول که گوشیم میگیرم هر گوشی میزارم روی GSM چون حالت Dua باتری مصرف میکنه چون میخواهد دنبال شبکه3G و.. بگرده و دوم من همراه اول دارم دیروز تا حالا ایرانسل گذاشتم روی این و همراه اول رو روی یکی دیگه به 24 ساعت نرسید با شارژ فول خاموش شد بعد فکر کردم خراب شده 2باره شارژش کردم و همراه اول گذاشتم دیدم نه درسته گفتم شاید مشکل از ایرانسل باشه l
اره تو نوکیا همین جوریه
توی این سه تا سایت نوشته داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطف کنین تو دفترچه ی گوشی ببینین چی نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
گوشي من تو اين حدود 100 روزي كه داشتمش 75 روزش باتريش خوب بوده و 25 روزش بد. 20 روز اولاش 2 3 روز بعد از اينكه باتريشو در اوردم الانم 2 3 روز خود به خود دوباره خراب شده. هميشه هم ايرانسل روش بوده. الان تنها فرقي كه با روزاي قبل داره اينه كه علامت gprs رو صفحه مونده و نميره. فعلاً ميزارم ببينم رو حالت gsm چي ميشه اگه درست نشد سيم كارتو در ميارم ميزارم رو يه گوشي ديگه.
بهادر جان تا حالا با شارژر يه گوشي ديگه مثلن n85 شارژش نكردي ببيني چقدر طول ميكشه شارژ بشه؟
چرا ولی دقت نکردم اینبار دقت میکنم ببینم چقدر فرق میکنه
دوستان من با کور پلیر فیلم avi میبینم ؛ولی زیر نویسو نشون نمیده؛لطفا راهنمایی کنید ؛
اينو دانلود كن dvd هارو كه كانورت ميكنه زيرنويسم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)