یعنی میخوای بگی که ویندوز کامپیوترت رو خریدی؟
یا از هیچ نرم افزار Crack شده ای استفاده نمی کنید؟![]()
یعنی میخوای بگی که ویندوز کامپیوترت رو خریدی؟
یا از هیچ نرم افزار Crack شده ای استفاده نمی کنید؟![]()
دوست من شما اگه جیلبرک هم نکنید و برنامه های ای پی ای رو خریداری هم بکنید خیلی کارهای دیگه مثل نصب تم و ... رو نمیتونید انجام بدید یا تغییرات دیگه یا برنامه ها با فرمت های دیگه مثل APP. یا .deb
نه نمی خوام بگم که من همه برنامه ها رو اورجینال تهیه میکنم (این سیاست مملکتمونه که عضو کپی رایت بین الملی نیست )
اما این jailbreak کردن به نظر من قضیه اش جداست![]()
اکثر ما ها دلیل اصلی جیلبریک کردنمون همین نصب برنامه های کرک شدست!
درسته که با جیلبریک امنیت گوشی پایین میاد و سرعت گوشی کم میشه و همچنین عمر باتری
ولی چاره چیه
تازه ۲ تا کرم هم واسه آیفون های جیلبریک شده اومده
از نقطه نظر حقوقی : نه - غیرقانونی یا دزدی نیست .. (حداقل هنوز نیست!)
َApple اوایل امسال برای اولین بار نسبت به جیل بریک موضع گرفت و یه دادخواست داد که طبق اون جیل بریک یه جور نقض کپی رایت تلقی میشه... در مقابل EFF (یه موسسه غیردولتی که سعی می کنه بصورت حقوقی از آزادی بیان دفاع کنه) درخواست کرده که جیل بریک از قوانین کپی رایت معاف شناخته بشه.
Apple در مقابل گفته که جیل بریک اصولاً وابسته به دستکاری فایل های Boot و سیستم عامل هستش و نباید صورت بگیره .. اما در مقابل از نظر قانونی "مهندسی معکوس" و دستکاری نرم افزارهای تجاری به قصد ایجاد سازگاری بین اونها و app های دیگه هیچ اشکالی نداره...
مجدداً Apple گفته که جیل بریک شاید به مقاصد خیر استفاده بشه اما میتونه امینت و کارآیی دستگاه رو پایین بیاره .. اما به نظر نمیاد این ادعای Apple هم به جایی برسه .. اگه بخوایم دوباره بریم سراغ مثال ماشین(!) مثل اینه که جنرال موتورز بگه "هیچکس حق نداره موتور خفن روی ماشینهایی که من میسازم ببنده، چون ممکنه تصادف کنه!" ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ماجرای Blackra1n و موش و گربه بازی با Apple.
Last edited by seymour; 26-11-2009 at 17:32.
سلام رفقا
به نظرتو ن اینترنت برا جیل بریک بگیرم یا صبر کنم؟
اصلا تو تهران میشه wifi داشت؟
یه توضیح بدید
ممنون
یعنی میخوای اینترنت وایرلس بگیری؟
یا کارت وایرلس؟
بابا ابنا نمخواد که
تو خونتون یه لبتاپ نداره کسی؟
دوستی آشنایی؟
سلام.
چه راه حلی واسه دور زدن ارور 1009(تحریم) موقع دانلود از آیتونز هست؟
چرا اما باید برا لپتاپ اینترنت بگیرم؟
یه توضیح کامل بده لطفا GiggleClub جان
اطلاعاتم کمه!
Last edited by RAGNER; 27-11-2009 at 12:03.
سلام
دوست من ، شما فرمودید قیمت ها اومده پایین ، اما اختلاف هم چنانا هست ، یه سر به سایت اپل بزنید ، می بینید که 64 گیگ رو داره می ده 360 دلار ....
فقط جهت اطلاع عرض کردم![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)