تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 1135 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا.. دلم تنگ شده واسه یه همایش... که همه ماشین های قدرتمند بریزن و ول ول کنن...

خداییش این آمریکا چی ساخته ها !! موقعی که همایش تموم میشه و چلنجر ها می خوان برگردن یه صدایی از منبع اگزوزش در میاد که واقعا موی آدم سیخ میشه... من دقیقا هر وقت می خوام صحنه تیکاف چلنجر رو ببینم مو های دستم سیخ میشه !!

همینطور پونتیاک های بچه های اصلی ایران ماسل کار که تا دسته تقویته و حسابی آسفالت ها رو می کنه !!

--------------------

یه سوال؟! چرا زیر کامارو چرخ های هم سایز با ترنس ام نمیندازن؟! اینطوری خیلی قشنگ تر میشه...
    چون چرخ های ترنس ام سایزش فرق می کنه و اکثرا چرخ عقبش گنده تره... ولی متاسفانه این تو کامارو دیده نمیشه...

به نظر شما علت چیست؟! آیا این کار کامارو رو از زیبایی میندازه؟!

2. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fixxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    یکی از مشکلات ماشینهای امریکایی نور ضعیف پشت آمپرها و همچنین نور ضعیف نوردهی در شب ماشین هستش.(چند تا ماشین امریکایی دیدم همشون این مشکلو داشتن.)
    جدیداً لامپهای LED اومده که هم نوردهی بیشتری دارن (که جدیدترین مدلش یک لامپ 4 تا LED داره) و هم وات مصرفیشون کمتره و هم اینکه داغ نمی کنن و هم جای نور زرد نور سفید دارن (به اصلاح یخی) که زیبایی خاصی میده. 5 تاشو خریدم گذاشتم جای لامپهای پشت آمپر و نتیجه عالی بود. تنها اشکالش اینه که ولوم کم و زیاد کردن نور پشت آمپرها (یا همون Dimmer) دیگه زیاد خوب عمل نمیکنه به خاطر نوع لامپ. که اونم زیاد مهم نیست. چون همیشه می خوایم بهترین نور رو داشته باشیم.
    اما در مورد نور بالا و پایین خود ماشین چه کارهایی میشه کرد که نور دهی ماشین بهتر بشه؟ احساس می کنم اون نوری رو که می خوام بهم نمیده.
    دوستان اگه نظری یا تجربه ای دارن لطف کنن بگن

4. 3 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی یه سوال در مورد Math1 . می خواستم بدونم چرا بعضی هاشون دستگیره در نداره؟! انگار دربهاشون ریموتی هستش. اینها فابریک ریموتی هستن یا اینطوریشون می کنن؟!
    نمونه:

6. 3 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    شرمنده یک سوال برام پیش اومد مگه میشه برق بدون سیم از طریق بیسیم ارسال بشه
    ای بابا.. دلم تنگ شده واسه یه همایش... که همه ماشین های قدرتمند بریزن و ول ول کنن...

خداییش این آمریکا چی ساخته ها !! موقعی که همایش تموم میشه و چلنجر ها می خوان برگردن یه صدایی از منبع اگزوزش در میاد که واقعا موی آدم سیخ میشه... من دقیقا هر وقت می خوام صحنه تیکاف چلنجر رو ببینم مو های دستم سیخ میشه !!

همینطور پونتیاک های بچه های اصلی ایران ماسل کار که تا دسته تقویته و حسابی آسفالت ها رو می کنه !!

--------------------

یه سوال؟! چرا زیر کامارو چرخ های هم سایز با ترنس ام نمیندازن؟! اینطوری خیلی قشنگ تر میشه...
    چون چرخ های ترنس ام سایزش فرق می کنه و اکثرا چرخ عقبش گنده تره... ولی متاسفانه این تو کامارو دیده نمیشه...

به نظر شما علت چیست؟! آیا این کار کامارو رو از زیبایی میندازه؟!
    سلام....
    کامارو با لاستیک پهن هم هست....من یه دونه اش رو دیدم خیلی زشت شده بود از عقب....فکر کنم برای همینه که لاستیک پهن نمیندازن....البته گلگیر پونتیاک بزرگتر از کامارو هست برای همین هم قشنگتر میشه و هم جا میشه!!
    سلام به تمامی دوستان
    یکی از مشکلات ماشینهای امریکایی نور ضعیف پشت آمپرها و همچنین نور ضعیف نوردهی در شب ماشین هستش.(چند تا ماشین امریکایی دیدم همشون این مشکلو داشتن.)
    جدیداً لامپهای LED اومده که هم نوردهی بیشتری دارن (که جدیدترین مدلش یک لامپ 4 تا LED داره) و هم وات مصرفیشون کمتره و هم اینکه داغ نمی کنن و هم جای نور زرد نور سفید دارن (به اصلاح یخی) که زیبایی خاصی میده. 5 تاشو خریدم گذاشتم جای لامپهای پشت آمپر و نتیجه عالی بود. تنها اشکالش اینه که ولوم کم و زیاد کردن نور پشت آمپرها (یا همون Dimmer) دیگه زیاد خوب عمل نمیکنه به خاطر نوع لامپ. که اونم زیاد مهم نیست. چون همیشه می خوایم بهترین نور رو داشته باشیم.
    اما در مورد نور بالا و پایین خود ماشین چه کارهایی میشه کرد که نور دهی ماشین بهتر بشه؟ احساس می کنم اون نوری رو که می خوام بهم نمیده.
    دوستان اگه نظری یا تجربه ای دارن لطف کنن بگن
    یکی از مشکلاتی که من با نوا و الدزمبیل دارم همین نور پشت آمپره که بسیار ضعیفه....بعضی وقتها مجبور میشم کمی برم جلو و خیره بشم تا بتونم ببینم...
    نور بالا و پایین نوا و الدزمبیل هم واقعآ ضعیفه....تا فاصله ی 5 متری رو روشن میکنه...ولی در عوض ایمپالا خیلی خوبه...
    فکر کنم زنون ببندیم خوب بشه.....
    راستی زنون ضرر نداره که؟
    راستی یه سوال در مورد Math1 . می خواستم بدونم چرا بعضی هاشون دستگیره در نداره؟! انگار دربهاشون ریموتی هستش. اینها فابریک ریموتی هستن یا اینطوریشون می کنن؟!
    نمونه:
    من 1 دونه مکوان تو ایران دیدم درش ریموتی بود مثل همین....
    فکر کنم فابریک باشه البته نمیدونم....
    نکته دیگه اینکه صندلی عقب مکوان میخوابه به اصطلاح تختخواب شو.....

8. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی از مشکلاتی که من با نوا و الدزمبیل دارم همین نور پشت آمپره که بسیار ضعیفه....بعضی وقتها مجبور میشم کمی برم جلو و خیره بشم تا بتونم ببینم...
    نور بالا و پایین نوا و الدزمبیل هم واقعآ ضعیفه....تا فاصله ی 5 متری رو روشن میکنه...ولی در عوض ایمپالا خیلی خوبه...
    فکر کنم زنون ببندیم خوب بشه.....
    راستی زنون ضرر نداره که؟

من 1 دونه مکوان تو ایران دیدم درش ریموتی بود مثل همین....
    فکر کنم فابریک باشه البته نمیدونم....
    نکته دیگه اینکه صندلی عقب مکوان میخوابه به اصطلاح تختخواب شو.....
    نور پشت آمپر رو که گفتم. از این لامپهای LED بخر و جاشو با لامهای عادی عوض کن. یه مقدار هم گرونن نسبت به لامپهای عادی.اما به جاش هم نورشون بیشتره و هم عمر کارکردشون. فکر کنم دونه ای 2000 تومن خریدم.مطمئن باش این کارو بکنی قشنگ پشت آمپراهات نورانی میشن.
    در مورد نور بالا و پائین منظورم راههای غیر متعارف نبود. اولاً زنون ببندی به راحتی پلیس بهت گیر میده. بعدش هم یه سری امکانات خاص هم انگار می خواد. در ضمن خرجش هم خیلی بالا میشه. (حداقل 100 تومن) منظورم این بود مثلاً که نوعی لامپ توی بازار هست که میزان وات مصرفیش برابر با همین لامپهای معمولی باشه اما نوردهی بیشتری داشته باشه؟ یا اینکه کاسه ای که لامپ توش قرار میگیره رنگ خاصی توش بزنیم/(مثلاً نقره ای)

می دونم کدوم مکوان رو میگی. صندلی تاشو رو که خودش گذاشته. اما درب ریموتی رو نمی دونم. مشکی رنگ هم هست. یه دفعه یه عکس یه جا دیدم که یه مکوان خردلی رنگ بود که دستگیره هم نداشت. احتمالا این مشکیه همون خردلیه نیست که رنگش کردن؟!

10. 3 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این لامپهای led رو از کجا بخرم؟بگم چه لامپی میخوام؟
    در مورد نور بالا هم فکر نکنم بشه کاری کرد من که هر چی ماشین دیدم از همین لامپها داشتن....البته زیاد هم بد نیست....ولی به پای ماشینهای امروزی نمیرسه....
    البته فکر به نظرم بشه یه کارهایی کرد مثلآ کاسه چراغ رو سرش رو یکم ببریم بالا تا جلوتر رو روشن کنه....یکم تنظیم میخواد...
    صندلی تا شو رو از یه نفر پرسیدم گفت همه مکوانها دارن...
    درب ریموتی هم هرچی که هست به نظر من به درد نمیخوره....بعد چند وقت خراب میشه و هزار تا مکافات...

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این لامپهای led رو از کجا بخرم؟بگم چه لامپی میخوام؟
    در مورد نور بالا هم فکر نکنم بشه کاری کرد من که هر چی ماشین دیدم از همین لامپها داشتن....البته زیاد هم بد نیست....ولی به پای ماشینهای امروزی نمیرسه....
    البته فکر به نظرم بشه یه کارهایی کرد مثلآ کاسه چراغ رو سرش رو یکم ببریم بالا تا جلوتر رو روشن کنه....یکم تنظیم میخواد...
    صندلی تا شو رو از یه نفر پرسیدم گفت همه مکوانها دارن...
    درب ریموتی هم هرچی که هست به نظر من به درد نمیخوره....بعد چند وقت خراب میشه و هزار تا مکافات...
    لامپهای ماشین که چند مدل خاص بیشتر نیست. معمولاً لامپهای پشت آمپر از نوع لامپهایی هستن که مستقیم جا میرن و بیرون میان. کافیه یکیشو ور داری به عنوان نمونه ببری نزدیکترین لوازم یدکی فروشی. هر لوازم یدکی هم باشه مهم نیست. برو جاهایی که لوازم یدکی پراید یا پیکان می فروشن بخر که ارزونتر باشه. کافیه بگی نمونه همون لامپ منتها LED رو می خوام.
    یه چیزی نو مایه های اینه:

اینم یه عکس که مشابه لامپهای توی ماشین منتها به صورت LED :

در مورد درب ریموتی هم کاملاً باهات موافقم. اما فقط می خواستم بدونم فابریکه یا روش گذاشتن.
    صندلیاش رو هم نمی دونستم که فابریک لولا دارن.

14. 3 کاربر از fixxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    ایمپالا با موتور 454 در ایران قابل یافت هست؟
    Last edited by TopGear; 17-10-2009 at 17:27.

16. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید میپرم وسط حرفاتون...
    میخواستم بگم این ماشین اسمش چیه و کلا اگه بشه یه توضیحی هم در مورد موتورش بدین مرسی.

18. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لامپهای ماشین که چند مدل خاص بیشتر نیست. معمولاً لامپهای پشت آمپر از نوع لامپهایی هستن که مستقیم جا میرن و بیرون میان. کافیه یکیشو ور داری به عنوان نمونه ببری نزدیکترین لوازم یدکی فروشی. هر لوازم یدکی هم باشه مهم نیست. برو جاهایی که لوازم یدکی پراید یا پیکان می فروشن بخر که ارزونتر باشه. کافیه بگی نمونه همون لامپ منتها LED رو می خوام.
    یه چیزی نو مایه های اینه:

اینم یه عکس که مشابه لامپهای توی ماشین منتها به صورت LED :

در مورد درب ریموتی هم کاملاً باهات موافقم. اما فقط می خواستم بدونم فابریکه یا روش گذاشتن.
    صندلیاش رو هم نمی دونستم که فابریک لولا دارن.
    سلام.
    مرسی آقا حتمآ از همین لامپها میخرم برای الدزمبیل....
    سلام
    ایمپالا با موتور 454 در ایران قابل یافت هست؟
    من که تا حالا ندیدم...
    خودمونیم عجب موتوریه!
    سلام دوستان ببخشید میپرم وسط حرفاتون...
    میخواستم بگم این ماشین اسمش چیه و کلا اگه بشه یه توضیحی هم در مورد موتورش بدین مرسی.
    سلام.
    این الدزمبیل تورنادو 1966 است...
    oldsmobile toronado
    کوپه...
    ماشین بسیار با ارزشیه...
    موتورش هم اطلاعات دقیقی ازش ندارم ولی 8 سیلندره...

20. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •