برای ریختن بازی فایل رو در کدوم پوشه بریزم؟ من تو پوشه apps ریختم ولی تو گوشی نوشته بود .no files to install .قضیه n-gage چیه؟چه جوری باید نصب شه؟
برای ریختن بازی فایل رو در کدوم پوشه بریزم؟ من تو پوشه apps ریختم ولی تو گوشی نوشته بود .no files to install .قضیه n-gage چیه؟چه جوری باید نصب شه؟
حافظت پر شده . البته این برای 78 اینا نیست برای گوشیهای جاواست .سلام می خواستم بدونم که این علامت اس ام اسی که تو صفحه نمایشه با اینکه پیغام جدید ندارم ولی هی چشمک میزنه یعنی هی میره و میاد این برایه چیه؟؟؟
سلام معزرت ميخوام ازتون من چند روز يا يه هفته ديگه ميخوام اينو بخرم و بايد بگم که تقريبا هيچي از نوکيا نميدونم (چون يه عمري سوني اريکسون داشتم)پس اگر جواب هر کدوم رو به طور کامل و با توضيح و ذکر نکات بگيد من رو مديون خودتون کرديد!
ببخشيد سوالاتم در رابطه با بررسي يا مشکلات n78 نيست بلکه برا خريدش هست پس خواهش ميکنم چون هيچي تجربه ندارم پاسخ کامل بديد و منو راحت کنيد!
ممنون ميشم!
![]()
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید . SMS هام پاک شده چه جوری برشون گردونم ؟
نوکیا N78 هست و محل ذخیره سازی هم Phone memory هست .
تورو خدا اگه راه حلی هست کمک کنید
راحی نیست!!![]()
حتی در برگردوندن عکس ها هم مشکل وجود داره ... چه برسه به SMS![]()
سلام
من به تازگي يه گوشي N78 خريدم
در خيلي از مواقع وقتي كه زبان گوشي رو از فارسي به انگليسي يا برعكس عوض ميكنم بعد از ريست شدن گوشي هنگ ميكنه و باتري و شارژ ميپره و بايد حتما باتري رو دربيارم
دوستان اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام دوستان
یه سوال. آیا استفاده ازgps گوشی n78هزینه ای دارد ؟ اگه بله چجوری محاسبه می شود؟
سلام
برای چی زبان اصلی گوشی رو تغییر میدی ؟
اگه می خوای اس ام اس بنویسی ...دکمه* رو بزن و Writing Langueges رو انتخاب کن و بعد زبان پارسی رو ...
این راحت ترین روش هست ... بدون ریست شدن ... فقط یادت باشه حین نوشت باید * رو بزنی ...![]()
نه دوست من Gps یکی از امکانات یه گوشی حساب میشه و استفاده کردن از این امکان هیچ هزینه ای نداره ...
شما باید برنامه اسمارت کام رو روی گوشیتون نصب کنید و بعد شهرتون رو در قسمت وربوطه بریزید بعد کانکت بشید و استفاده کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)