تنظيمات گرافيكي رو بايد بذاري روي مديوم و شيدر رو خاموش كني 8500 داراي شيدر مناسب براي بازي فيفا 09 نيست فقط با كارتهاي گرافيك 8800 و 9800 Geforce ميتوني شيدر رو روشن بذاري در غير اينصورت دورشو بايد خط بكشي به اين دليل بازيت گير ميكنه
تنظيمات گرافيكي رو بايد بذاري روي مديوم و شيدر رو خاموش كني 8500 داراي شيدر مناسب براي بازي فيفا 09 نيست فقط با كارتهاي گرافيك 8800 و 9800 Geforce ميتوني شيدر رو روشن بذاري در غير اينصورت دورشو بايد خط بكشي به اين دليل بازيت گير ميكنه
من کارت گرافیکم 7300 جی اس است 512 مگ هست من شیدر رو روشن کردم بازی رو با 800*600 با هایج بازی میکنم رونه
Last edited by khelane; 13-10-2008 at 09:10.
شوخيت گرفته مگه ما 7300 gs داريم 512 باشه؟ تازه اون كارت گرافيك ها اصلا شيدر 2 ساپورت نميكنن. فكر نميكنم به اين راحتي بتوني روي هاي (نه هايج) بازي كني رزوليشن هم به مانيتور بستگي داره روي 800*600 اصلا خوب نميشه با هيچ مانيتوري حال كرد كيفيت بازي پايين مياد روي 800 در 600
جاي تو باشم شيدر رو خاموش مي كنم كيفيت رو مديوم ميذارم رزوليشن رو روي 1024 در 768 يعني دومي اينجوري بازي كن ببين چي مي بيني
آره من هم گرافيكم همينهشوخيت گرفته مگه ما 7300 gs داريم 512 باشه؟ تازه اون كارت گرافيك ها اصلا شيدر 2 ساپورت نميكنن. فكر نميكنم به اين راحتي بتوني روي هاي (نه هايج) بازي كني رزوليشن هم به مانيتور بستگي داره روي 800*600 اصلا خوب نميشه با هيچ مانيتوري حال كرد كيفيت بازي پايين مياد روي 800 در 600
جاي تو باشم شيدر رو خاموش مي كنم كيفيت رو مديوم ميذارم رزوليشن رو روي 1024 در 768 يعني دومي اينجوري بازي كن ببين چي مي بيني
شايد باورت نشه من همه چيزو هاي ميزارم
دوستان يه سوال
ما هر بار كه مثلا با درجه سختي World Class يه تيم رو شكست مي ديم بار بعد كه باهاش بازي ميكنيم بازيش بهتر ميشه
من اين احساس را دارم كه هر بار بازييش بهتر از بار قبل ميشه!!
من الان تو world class آرژانتين را حدود 10 بار بردم ولي الان نمي تونم ببرمش
خيلي دريبل ميزنه و تكنيكي شدن بازي كناش
ممنون مي شم
Last edited by Original Titan; 13-10-2008 at 10:31.
امتیاز هایی که فیفا 09 گرفته:
![]()
چرا امتیاز سایت gamespot اینقدر پایینه
با سلام طبق گزارش شركت EA Sports تا كنون كه كمتر از 2 هفته از انتشار بازي ميگذره يك ميليون دويست هزار نسخه به فروش رفته كه اين ركورد فروش در اين بازه كم بي سابقه بود
منبع: بخش خبري سايت Gaming Access
سلام
بچه ها وقتی پچ رسمی فیفا رو نصب میکنم ارور میده باید کدوم کرک رو نصب کنم تا فیفا ارجینال بشه
این پچ گیم پلی چه تغییری ایجاد میکنه؟بازی قشنگتر میشه؟ارزش دان کردن داره؟![]()
دقيقا همون تاثيري رو داره كه توي معرفيش نوشته شده ...این پچ گیم پلی چه تغییری ایجاد میکنه؟بازی قشنگتر میشه؟ارزش دان کردن داره؟
توپ رو سنگین تر میکنه و دیگر توپ در هوا شناور دیده نمیشه!
عکس العمل دروازه بانها رو سریعتر میکنه!
پاس ها سریعتر و بیشتر تحت کنترل میشن!
بازیکنان بیشتر تحت کنترلا هستند و بیشتر واکنش نشون میدهند!
تصادم های بین توپ و بازیکنان مثل برخورده ای بازیکنان دیدنت تر و بهتر شدند..
این پچ رو هوش مصنوعی فعلا تاثیری نمی گذارد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)