سلام
اوف چی شده می خواهند از مخملباف فیلم پخش کنند؟
سلام
چه طور ؟؟؟ دیشب چون وفات بود نداد فکر کنم ...سینما یک مثل اینکه کلا تمام شده درسته؟
عرض کنم خدمتتون ، این برنامه ی صد فیلم یه لیست داره تحت عنوان " صد فیلم برتر تاریخ " و یه لیست دیگه تحت عنوان " صد فیلم برتر ایران " ... تمرکزشون رو گذاشتن روی فیلم هایی که توی این دو تا دسته قرار می گیرن ... فلسفه ی پخش فیلم های " گاو " و " دلشدگان " هم همین بید فکر کنم ...سلام
این فیلمهای قدیمی مخملباف خوراک تیویه ایرانه. یه بار دیگه هم چند وقت پیش یه فیلم دیگه ازش کانال 2 نشون داد. مثل اینکه در سال 1362 غیر از مجیدی و کاسبی و اینا بازیگری نبوده !!!![]()
سینما اقتباس فردا احتمالا :
المانی خوب " The Good German "
کارگردان
Steven Soderbergh
با بازی
George Clooney ، Tobey Maguire ، Cate Blanchett
محصول 2006 " امریکا "
مدت زمان : 105 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.2/10
خلاصه ی فیلم :
درست پس از پیروزی نیروهای متفقین در اروپا کنفرانس پتسدام برگزار می شود و طی آن چرچیل ،ترومن و استالین درخارج از برلین گرد می آیند تا سرزمین های نیروهای محور را بین خود تقسیم کنند. جیک (کلونی)یک نظامی آمریکایی که سالها قبل نیز مدت زمانی در برلین زندگی کرده باهواپیما وارد آلمان می شود تا درباره این کنفرانس مطلب بنویسد اما دیری نگذشته که گذشته جیک خود رابه شکل و شمایل یک زن به رخ او میکشد این زن لنا رویش حساب میکند تا بتواند یک روز او را از آلمان خارج کند تالی راننده جیک است مردی شیاد که از اوضاع به هم ریخته کشور استفاده کرده تا جیب های خودش را پر کند ....
فکر کنم ایده ی پخش یک هفته در میون سینما ماوراء و سینما اقتتباس درست بود . البته توی سایت شبکه چهار نوشته که فردا سینما ماوراء داره ولی با توجه به اینکه " المانی خوب " محتوای ماورائی نداره و اینکه فکر کنم این فیلم یه اثر اقتباسی هست ، احتمالا در قالب سینما اقباس پخش میشه ... خودشونم قاطی کردن بدبختا !!!
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــول !!! من از این سودربرگ خوشم میاد.
تهيهكنندهي «سينما اقتباس» خبر داد:
تمام فيلمهاي سري نخست دوبله شدهاند .
پخش فيلمهاي «آلماني خوب» و «ژرمينال» در سال 87
تهيه كنندهي برنامهي «سينما اقتباس» از اعمال تغييراتي در ساختار اين مجموعه تلويزيوني پس از تعطيلات نوروز خبر داد.
سليماني در گفت و گو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، با بيان اين كه نخستين يكشنبه پس از تعطيلات نوروز (18 فروردين ماه) به پخش برنامهي «سينما اقتباس» اختصاص دارد، عنوان فيلمي را كه براي اين روز در نظر گرفته «ژرمينال» اعلام كرد. به گفته وي «ژرمينال» براساس رماني از اميل زولا توسط كلوديري كارگرداني شده است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با پخش يك هفته در ميان برنامهي «سينما اقتباس» از شبكه چهار سيما، مشكلي ندارد؟ گفت: از آنجا كه بحث اقتباس ادبي در سينما را مطرح ميكنيم، طبيعتا ادامه دار بودن برنامه كمك بيشتري خواهد كرد. پخش يك هفته در ميان در حال حاضر هم به ضرر برنامهي «سينما ماوراء» و هم به ضرر برنامهي«سينما اقتباس» است. اما از آن جا كه باكسهاي سينماي سيما محدود است، چارهاي ديگر وجود ندارد.
سليماني به اين پرسش كه آيا بازخوردهايي كه از پخش برنامه اول با روي آنتن بردن فيلم «نيكلاس نيكل بي» به دست آمد به تغييراتي در اين برنامه نيانجاميده است؟ پاسخ مثبت داد و گفت: پس از تعطيلات نوروز ، تغييراتي ساختاري را در برنامه شاهد خواهيد بود.
به گفتهي وي اين تغييرات بيشتر در بحث هاي كارشناسي رخ مي دهد و دكور تغيير نخواهد كرد.
تهيه كنندهي «سينما اقتباس» به اين پرسش ايسنا كه با توجه به موضوعيت داشتن برنامه آيا در انتخاب فيلمها با مشكل مواجه نبوده است؟ پاسخ منفي داد و گفت: در حال حاضر من ليست فيلمهاي دوسري بعدي برنامه را هم تهيه كردهام.
سليماني اعلام كرد: در حال حاضر تمامي فيلمهايي كه قرار است در قالب سري نخست برنامهي «سينما اقتباس» به روي آنتن بروند، انتخاب شده و دوبله اغلب آنها نيز به پايان رسيده است.
تهيه كنندهي «سينما اقتباس» همچنين از پخش فيلم «آلماني خوب» براساس كتاب جوزف كنون به كارگرداني استيون سودربرگ خبرداد.
سليماني از فرزاد مؤتمن به عنوان كارشناس و مهرداد پورعلم به عنوان مجري اين برنامه نام برد.
به گزارش ايسنا، «آلماني خوب» محصول سال 2006 آمريكا است و بازيگراني چون جورج كلوني ، كيت بلانشت و توبي مگرآير در آن ايفاي نقش كرده اند.اين فيلم به حوادث پس از جنگ دوم جهاني مي پردازد.
سینما چهار این هفته :
مشت زن " The Boxer "
کارگردان
Jim Sheridan
با بازی
Daniel Day-Lewis ، Emily Watson
محصول 1997 " امریکا و ایرلند "
مدت زمان : 113 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.8/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم زندگی یک بوکسور ایرلندی به نام دنی فلین را به تصویر می کشد . او عضو جبهه آزادی بخش ایرلند است و پس از چهارده سال از زندان آزاد می شود و در بلغاست بحران زده به دنبال نامزد سابق اش می گردد ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صد فيلم اين هفته بار ديگر فيلمهاي «جويندگان طلا» و «عصر جديد» را با بازي و كارگرداني چارلي چاپلين پخش ميكند .![]()
سلام... فکر کنم همه فیلم دشمن ملت را بیاد دارند....... من نمیدونم چرا هر ویدئو کلوبی میرم میگن نداریم...............................![]()
این هفته خبری از سینما یک هست؟
یا اینکه کلا تموم شده؟
سینما یک پخش نمیشه ... می خوان فیلم ایرانی پخش کنن ... به خدا ما سر از کارشون در نیووردیم . کی شروع میشه ؟ کی تموم میشه ؟این هفته خبری از سینما یک هست؟
یا اینکه کلا تموم شده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)