باسلام . میشه لینک این عکساتو بذاری ؟؟؟؟
پس این من می ذارم چیه؟؟؟؟
chart.av-comparatives.org/chart2.php
![]()
باسلام . میشه لینک این عکساتو بذاری ؟؟؟؟
پس این من می ذارم چیه؟؟؟؟
chart.av-comparatives.org/chart2.php
![]()
پست رو ویرایش کردم و لینک رو گذاشتم.
تستی که من اشاره کردم تست On-Demand هست. تستی که شما اشاره کردید تست Dynamic هست.
برای آشنایی با این دو تست، پست اول تاپیک زیر رو کامل بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AV-Comparatives Retrospective Test
تست شماره 32
تاریخ انجام تست : August 2011
تاریخ اعلام نتایج : November 2011 / آبان 1390
1. معرفی
این گزارش دومین قسمت از تست انجام گرفته در ماه August است.
هر روزه مخرب های جدید بیشماری منتشر میشوند و لذا اهمیت دارد که آنتی ویروس ها نه تنها به روز رسانی سریع انجام دهند، بلکه بتوانند از روی هوش مصنوعی خود (heuristic/generic method)، مخرب های ناشناخته را ( بدون نیاز به آنلاین بودن محصول و یا نیاز به اجرا شدن مخرب) شناسایی کنند.
حتی اگر آنتی ویروس ها از به روز رسانی در هر ساعت و یا قابلیت حفاظت آنلاین (Cloud updates) بهره مند باشند، باز بدون هوش مصنوعی همیشه یک بازه زمانی میان انتشار مخرب و شناسایی آن وجود دارد که در آن مخرب ها احتمال آلودگی سیستم را میدهند.
محصولات شرکت کننده در این تست، به روز رسانی و تنظیمات یکسان با مرحله اول تست در تاریخ 12 آگوست داشته اند.
این تست توانایی دفاع پیشگیرانه ( Proactive defence ) آنها را در آن تاریخ نشان میدهد.
ما از مخرب های جدیدی که بین 13 تا 20 آگوست منتشر شده بودند روی محصولات زیر آزمایش به عمل آوردیم :
محتوای مخفی: *
محصولات زیر حاضر به شرکت در این تست نشدند :
AVg، K7, McAfee,PC Tools, Symatec, Trend Micro ,Webroot
2. توضیحات
آنتی ویروس ها اغلب ادعا میکنند که میزان شناسایی آنها از نتایج این تست بیشتر است، که ادعای چندان نادرستی نیست، و میتواند بستگی داشته باشد به زمان انجام گیری تست، تعداد و نوع نمونه های به کار رفته در تست.
اگر محصول شما در این تست، نمره پایینی گرفته، چندان نگران نباشید، چرا که در صورت آپدیت بودن همیشگی، ممکن است بتواند شناسایی بیشتری داشته باشد. برای اطلاع از میزان شناسایی بر اساس به روز رسانی محصولات، به نتایج تست On-Demand رجوع کنید.
بعضی محصولات ممکن هست به علت برخورداری از قابلیت هایی که در این تست به کار گرفته نشده اند، میزان شناسایی بیشتری نسبت به نتایج این تست داشته باشند، مانند توانایی شناسایی مخرب بعد از اجرا شدن آن توسط رفتار شناسی ( Behaviour-blocker)، حفاظت آنلاین و غیره
این گونه فن آوری های این محصولات، به طور مثال در تست Whole Product Dynamic Test آزمایش میشوند و نه در تست حاضر.
3. اعلام نتایج
شناسایی و دفاع پیشگیرانه برابر مخرب های ناشناخته قبل از اجرا شدن5. رتبه بندی نهایی
محصولات بالا موفق به شناسایی درصد اعلام شده از مخرب های جدید و ناشناخته شدند.
بدون حتی نیاز به اجرا شدن مخرب و تنها از روی هوش مصنوعی.
حال آنکه لایه های دفاعی دیگر گفته شده که در این تست به کار نرفتند، محافظت بیشتری را هم فراهم میکنند.
بعضی محصولات حاضر به شرکت در این تست نشدند، چرا که به نظر انها عملکرد کلی محصولشان، بدون قابلیت های غایب در این تست، مانند حفاظت آنلاین، به خوبی نشان داده نخواهد شد.
ما چنین قابلیت هایی را در این تست در نظر نمیگیریم، چرا که به اعتقاد ما لایه های اضافی محافظتی به شمار میروند و نه فن آوری اصلی مورد نیاز در زمینه شناسایی مخرب.
دیگر محصولات حاضر در این تست هم چنین قابلیت های اضافی را دارند و یا ندارند، اما در عین حال شناسایی خوبی توسط هوش مصنوعی خود انجام میدهند و آن هم بدون نیاز به ارسال انلاین اطلاعات مخرب به مراکز خود.
برخی دلایل غیر رسمی ذکر شده برای شرکت نکردن بعضی از محصولات هم، این بوده است نتیجه قابل قبولی برای خود پیش بینی نکرده اند. اگر چه دلایل فنی آنها ممکن است قابل قبول باشد اما درست تر آن می بود که با شرکت در این تست، کاربران آنها از نتیجه آن آگاه میشدند و در صورت عدم رضایت از نتایج، به نتایج تست های جامع تر مانند Whole Product Dynamic Test رجوع میکردند.
4. مثبت کاذب
تعداد مواردی که انتی ویروس ها فایل سالمی را به اشتباه تشخیص داده اند :
منبع :
Last edited by omid-p30; 16-01-2012 at 18:32.
خوب اینم اخرین تست انجام شده
November 15
این تست شامل انتی ویروس های که در اخر جدول ذکر شده نیست..
به نظر خودم نورتون در ورژن 2012 خیلی پیشرفت داشته بی شک یکی از بهترین انتئ ویروس های 2011 شناخته میشه
اینم یه سایت دیگه که تست داشته
با سپاس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AV-Comparatives
خلاصه مهم ترین نتایج تست های 2010
On-Demand Detection Test
شناسایی با تکیه بر دیتابیس
تست اول 2010
درصد ها بر اساس مخرب های شناسایی نشده هستند ( کمتر = بهتر)
تست دوم 2010
Retrospective Test
شناسایی با تکیه بر هوش مصنوعی
تست اول 2010
تست دوم 2010
Whole Product Dynamic Test
پیشگیری با تکیه بر تمام قابلیت های محصول ( نسخه Internet Security )
نتیجه کلی 2010
پیشگیری موفق
پیشگیری وابسته به عملکرد کاربر
پیشگیری ناموفق
Last edited by omid-p30; 22-11-2011 at 19:01.
AV-Comparatives
خلاصه مهم ترین نتایج تست های 2011
On-Demand Detection Test
شناسایی با تکیه بر دیتابیس
تست اول 2011
تست دوم 2011
Retrospective Test
شناسایی با تکیه بر هوش مصنوعی
تست اول 2011
تست دوم 2011
Whole Product Dynamic Test
پیشگیری با تکیه بر تمام قابلیت های محصول ( نسخه Internet Security )
نتیجه ده ماه اول 2011
پیشگیری موفق
پیشگیری وابسته به عملکرد کاربر
پیشگیری ناموفق
Last edited by omid-p30; 22-11-2011 at 19:35.
سلام .
دوستان اگه میشه یه انتی ویروس خوب معرفی کنن.
اخه باتوجه به این نمودارها( avast,eset)
Esetبهتر عمل کرده.
ولی من ودوستانم طی این چند سال برعکس این موضوع رو تجربه کردیم.
حداقل esetضعیف تر عمل کرده.
حالا شما دوستان که چندتا بیشتر از ما کامپیوتر ترکوندین <منظورم چندتا پیراهن بیشتر پاره کردین>مارو از این بلا تکلیفی بیرون بیارید بلاخره چکار کنیم.ممنان
در این تاپیک فقط پست های مربوط به نتایج تست های مختلف قرار داده میشوند.
به غیر از سوالات، اشکالات و مواردی که مستقیما به محتوای پست های قرار داده شده ارتباط دارند، بقیه موارد من جمله تبادل نظر در مورد آنتی ویروس ها و نتایح به دست آمده رو فقط در تاپیک زیر مطرح کنید :
دوستان
گارد انتی ویروس نورتون قوی تره یا اویرا؟؟
میخوام از فایروال کومودو استفاده کنم
کنارش از اویرا و نورتون استفاده کنم...
به نظرتون کدوم انتی ویروس فعالم باشه و چرا؟؟؟و کدوم یکی به عنوان اسکنر ازش استفاده کنم؟؟؟
ترکیب بهتری رو سراغ دارید؟؟
طبق همون پست بالاییتون که نوشتم، در این تاپیک از این به بعد فقط نتایج تست ها قرار بگیرند بهتر هست و سوالتون رو در تاپیک کدام آنتی ویروس بپرسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)