دقیقا اینطور هست!
2 3 روز پیش آنا به من SMS زد که بدلیل افزایش پورت در مرکز فجر ممکنه مشکلاتی برای اینترنت پیش بیاد! بعد اون روز چیز پی ان ها!
آره دیگه کم کم داریم میریم سمت اینترنتی که فقط 4 5 تا سایت بیشتر نداره!![]()
دقیقا اینطور هست!
2 3 روز پیش آنا به من SMS زد که بدلیل افزایش پورت در مرکز فجر ممکنه مشکلاتی برای اینترنت پیش بیاد! بعد اون روز چیز پی ان ها!
آره دیگه کم کم داریم میریم سمت اینترنتی که فقط 4 5 تا سایت بیشتر نداره!![]()
شب گذاشته بودم برا دانلود مثل اینکه افتضاح بوده ! بیشتر از 700 مگ نزده بود !
اینم تست الان
راستی دوستان الان sstp خیلی راحت وصل میشه فقط مشکلی که داره باعث بالا رفتن پینگ میشه !
این همین الان با اس اس تی پی !
البته پینگ تا 1300 هم میره ! بدبختیه ها !
سرعت دانلود و پينگ شبانه ت چقدره؟
Last edited by urumchi; 30-09-2011 at 10:58.
امشب میتستم !
دوست عزيز ببخشيد بخاطر اينكه بهتون زحمت ميدم
شما اگه ميخواي كمك كني لطف كن كارهايي كه در زير نوشتم رو انجام بده (البته جسارت بنده رو ببخشيد) تا دقيقا همه چي براي يكبار معلوم بشه چون متاسفانه قبلا پيش اومده كه بعضي از دوستان ضدونقيض اطلاعات دادن و بيشتر موجب سردرگمي شدن
1- پينگ اين آي پي ها رو بگير و نتيجه رو اعلام كن البته با دستور مقابل: Ping IP -n 10
4.2.2.4
8.8.8.8
72.55.140.181
72.30.2.43
87.107.68.98
46.4.57.151
2- چهار تا فايل رو همزمان بزاريد براي دانلود با لينك مستقيم با idm ( از سرورهاي غير ايراني)،برنامه DU Meter رو باز كنيد و هر وقت كه پهناي باندتون كامل پر شد لطف كنيد يه عكس مثل عكس زير بزاريد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 30-09-2011 at 13:39.
پارس انلاین 128 محدود ... ساعت 4 بعدازظهر .... با توضیح اینکه دیشب 2.5 گیگ دانلود رایگان داشتم و اینکه کلا وضع پارس بهتر شده البته نسبت به چند هفته پیش ولی 7 .. 8 ماه پیش خیلی بهتر بود ...
![]()
چشم عزیزم ..امشب بتونم بیدار بمونم حتما تستش میکنم و همینجا قرار میدم ...![]()
آنا اينترنت هم تعرفه هاي جديد نامحدود رو گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو صفحه قبل گفتم ، این سرعت ها و تعرفه هایی که اینجا درج شده اشتباه هست .
شرکت کلاه بردار آنا انترنت به این صورت عمل می کنه که :
یک پورت 1 مگابیت رو به 10 نفر به اسم سرویس 1 مگابیت میده که به هر نفر 128 کیلوبیت میرسه .
ارائه سرویس 1 مگابیت باید به این صورت باشه که یک پورت 10 مگابیت رو به 10 نفر بدن و برای هرکی 1 مگابیت برسه .
من خودم که مراجعه کردم برای خرید یک فرد بی مخ از اون شرکت به من گفت که سرویس های ما کیلوبایت هست و سرویس های سازمان کیلوبیت هست و سرویس های ما تقسیم بر 8 میشه سرعت واقعی شما به دست میاد ولی سرویس های سازمان اول تقسیم بر 8 بعد تقسیم بر 10 .
منم گفتم برید ******** و پورتم رو خالی کردم .![]()
زنگ زدم آنا ميگه اين سرويس 1 مگ جديد دانلودش ميشه حدود 15![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)