خوب دوست عزیز لینک دانلودش رو بده (در صورت امکان یک جا آپلود و لینک بده)![]()
![]()
خوب دوست عزیز لینک دانلودش رو بده (در صورت امکان یک جا آپلود و لینک بده)![]()
![]()
آقایون ، یه مشکل.
من 5800 دارم. اول نصب کردم، کار کرد، هم گارمین، هم اسمارت. ولی نمیدونم چی کار کردم، دیگه به ماهواره وصل نمیشه. هیچ کدوم. جی پی اس ام ام روشنه.
کمک لطفا
بچه ها حل شد!!!
فقط کسی هست که کرج 200 مگی رو تست کرده باشه؟ نقشه هش چطوره؟ گوگل ارسیه؟ خوبه؟ جدیده؟ دقیقه؟ توضیح بدید لطفا
دوست عزیز اگه امکان داره فونت همین عکس رو که گذاشتی برام پیام خصوصی بزن![]()
بازم اون اینجا که جاش نیست و فونت میخواد جوابشو میدین،اما من که درخواست نقشه رفسنجان 49مگی رو دادم جواب ندادینا.لینکهای قبلی 49مگیش که گذاشته بودین خرابه...![]()
آخرین ورژن SmartComGPS کرک شده
S60 V3 N95 , N82 , And Other Mobile PhoneS60 V5 N97 , 5800 , And Other Mobile Phone
فرق این برنامه با ورژن های قبلی توی قابلیت تاچ اسکرینشه. که می تونین روی نقشه حرکت کنین و ... .
البته نسخه Trial این برنامه بود ولی مشکلش این بود که باید Register میشد و بعد از register هم 15 روز بیشتر کار نمی کرد.
اما این نسخه کرک شدس و دیگه به ریجیستر احتیاج نداره.
هم برای گوشی های GPS دار و هم برای گوشی هایی که GPS (داخلی) ندارن.
بهترین ورژن برای گوشی های صفحه لمسی N97 , 5800 , ......
کرک شده ، ساین کنین.
فقط یک نکته:
1- برنامه چند زبونست.موقع نصب برای فارسی گزینه اول رو انتخاب کنین.
2- قبل از نصب ورژن قبلی رو Remove کنین.
3- دوستانی که گوشیشون GPS داخلی داره حتما بعد از نصب برنامه برن تو Menu برنامه و توی Setting . بعد اولین گزینه یعنی Use internal GPS رو Yes کنن.
نسخه English
نسخه Farsiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فراوان از دوستان عزیزم مجتبی (Mojtaba N87) هادی (H.VIKE) و با تشکر از همه دوستان P30worldی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MHSM; 20-09-2010 at 05:55.
دوستان نقشه ایران و تهران آپدیت نشده در این چند ماهه اخیر؟
اقا خدايي خسته شدم نميتونم دانلود كنم كد رو بايد چيكار كنم وقتي تو مرورگر ميزارم ميره كه دانلود كنه اما نميشه
كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككك
بفرمایید دوست عزیز لینک فونت گوشیـــم
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)