سلاممودناس واسه چینه
مودناس مال تایوانه
سلاممودناس واسه چینه
مودناس مال تایوانه
قیمت موتور ویو مونتاژ ایران در این حد هست نه این موتور های چینیسلام
مودناس مال تایوانه
سلام منظورم رو با استفاده اسمایل خنده واضح رسوندم...
(تشکر هم جالبه در نوع خودش...)
شما بیا اول تکلیف سرعت 100 کیلومتر اونم با دنده 2 اونم با موتور 130 سی سی و سرعت 150کیلومتر با دنده 4 باز هم با همون موتور رو مشخص کن
من اصلا ویو هم ندیدم چه برسه به اینکه سوار بشم
جریان ماشین حساب چیه! چه ربطی به موتور داره؟
آقا من اشتباه کردم موتور شما مال همونجایی هست که خودتون میگید آلمان تایوان یا ژاپن اصلا هرجا شما بگی
با دنده 2 100 کیلومتر میره اونم موتور 130 سی سیواقعا از 100 تا ویو بهتره
دنده 4 حتما 400 تا میره
بحث در مورد قیمت نیست بحث در مورد اختلاف قیمت رنگ هست که میفرمائید 400 هزار تومن اختلاف قیمته
با 400 هزار تومن میشه یه موتور پاکشتی خرید
چرا اینقدر تمایل دارید که بحث رو ادامه ندیم؟
من اگر مطمئن بشم موتوری که میگید با دنده 2 100 کیلومتر میره همین فرداش موتورمو میفروشم یکیشو میخرم
Last edited by majid.shiraz; 25-09-2010 at 23:12.
متوجه منظورم که میشی
سلام
بحث یکم خارج می زنه . من هدف دنده 100 .ک رو متوجه نمی شم . اونهم موتور 12 اسب بخار !
سلام.چه خبره اینجا.بابا کوتاه بیاید،بی خیال.
ولی یه نکته ای رو در مورد صحبت دوستمون (ناف بندر)عرض کنم.ایشون تا حدی درست می گند و تا حدی هم غلو می کنند .موتور ایشون دنده دو رو تا 70 تا می تونه به راحتی پر کنه ولی 150 تا سرعت هم نمیره بلکه 120 تا میره.
من یبار دو سه سال پیش سوار یکی از همین موتورهای دوستمون شدم و واقعا شتاب و سرعت جالبی تو کلاس خودش داره ولی هیچوقت هم نفهمیدم قضیه این دنده هاش چیه و چرا سرعت انقدر نامیزون بینشون تقسیم شده.
سلام
برای رفع شبهات یک عدد گوشی gps دار ترجیحا 5800 اکسپرس میوزیک که مپ ایران را ریخته اید بردارید و مسیر خاصی را انتخاب کنید. حال وارد اتوبان شده و سرعت را به ماکزیمم برسانید تا رکورد سرعت ثبت شود و آن را بنویسید. کیلومتر خطا داره
مال من اطراف 95 کیلومتر سرعت داشت که gps سرعت را 91.1 نشان می داد
سلام آقا رایان و آقای زاهدی و ممنون از راهنماییتون
آره جی پی اس اینم فکر خوبیه من هم همین شک رو دارم که کیلومتر موتور ایراد داشته باشه حتما چک میکنم ببینم چی جواب میده
با یه کیلومت دیجیتال دوچرخه هم میتونید چک کنید
من چک کردم کیلومتر موتور حدود 7 تا 10 کیلومتر بیشتر از سرعت رو نشون میده ولی این 100% نیست اغلب حدود 5 تا بیشتره
خداوکیلی موتور دررنج قیمت2-3میلیون باکیفیت تر ازهونداوپالس نداریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)