تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 607 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

منم همينو دارم خيلي هم دوست دارم با چکش بيوفتم به جونش چون پدرمو در آورده...
    اميدوارم مال شما مثل ماله من نباشه.
    چه مهربون .

وقتی دور میزنم دیگه نمیتونم ثابتش کنم و هی اینور و اونورش میکنم ولی ثابت نمیشه
    خیلی سخته
    و برای دور زدن روی زمین با چرخ ها هم مشکل دارم
    برای دور زدن روی زمین یا به اصطلاح تاکسی کردن شما می تونید از دکمه های پد شماره گیری که در سمت راست کیبورد هست استفاده کنید. به شرطی که چراغ Num Pad خاموش باشه...
    برای چرخیدن به سمت راست از کلید اینتر و برای چرخیدن به سمت چپ از کلید صفر استفاده کنید. البته این کار در حقیقت برای عوض کردن جهت رادر ها که در پشت دم هواپیما قرار داره استفاده می شه ولی برای چرخیدن می شه از این کلید ها استفاده کرد. شما می تونید از ترمز های چرخ ها هم استفاده کنید به طوری که چرخ های سمت راست با دکمه "-" (خط تیره) و چرخ های سمت چپ با استفاده از دکمه "*" (ستاره) ترمز می گیرند...
    در هواپیماهای واقعی هم زیر پای خلبان 2 عدد پدال وجود داره. اگر یک پدال رو فشار بدید به جلو پدال دیگری به عقب میاد. زیر همین پدال ها ترمز وجود داره. هرکدوم از ترمز ها برای یک سمت از چرخ هاست.
    دوباره یاد آوری می کنم که از پد ماشین حسابی برای این کار استفاده کنید و چراغ اون هم باید خاموش باشه.
    امیدوارم قابل فهم بوده باشه.
    خیلی سخته
    کار کردن با این نرم افزار خیلی سخته. مثل بازی NFS نیست که اگر یک به یک سمت حرکت کنیم وقتی دستمون رو از روی دکمه برداریم دوباره به حالت اول برگرده. شما باید یا از جوی استیک یا یوک استفاده کنید یا این که وقتی که از کیبورد استفاده می کنید به ازای هر بار فشار دادن دکمه به همون مقدار جهت مقابل رو نگه دارید تا یوک کاکپیت خلبان به حالت اول برگرده. اگر بتونید داخل کاکپیت یا همون کابین خلبان رو مشاهده کنید می تونید موقعیت یوک رو ببینید که بیشتر به کدوم سمت جهت داره...
    موفق باشید...

2. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم همينو دارم خيلي هم دوست دارم با چکش بيوفتم به جونش چون پدرمو در آورده...
    اميدوارم مال شما مثل ماله من نباشه.
    چرا؟
    البته زیاد باهاش ور نرفتم که به اشکالاتش پی ببرم.
    ولی خوب چیزی که تا حالا متوجه شدم اینه که بعد از رها کردم استیک دقیقاً به نقطه سنتر برنمیگرده. البته زیاد هم مشکل ساز نیست و اگه دقت نکنی اصلا متوجه نمیشی، ولی خوب دیگه به هر حال ...
    جوی استیک ارزون همینه دیگه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداریم

خیلی سخته
    و برای دور زدن روی زمین با چرخ ها هم مشکل دارم
    وقتی با کی بورد کار می کنید میتونید با کلید 5 از رادر گرفته تا پیج رو به حالت نرمال در بیارید. اگر مشکلتون رو درست متوجه شده باشم.

5. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نگذارید چراغ تاپیک خاموش شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رفقا کسی لینک دانلود برای 767 captain sim داره؟

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم .بنده آخرین باری که اومدم فک کنم حدود 16 صفحه بیشتر نبود .من هم یه زمانی تو کار fsx بودم.هنوزم علاقه مندم(یادمه دوتا مدرک اولش رو گرفتم سومی رو هم دیگه ولش کردم).باید به آقای ebbycross تبریک بگم به خاطر جلب این همه مخاطب.
    خلاصه که بنده حدود 20-30 تا فیلم کامل دارم از هواپیماهای مختلف که روی رپید شیر آپ شده .(تو فیلم داخل کابین رو نشون میده.مراحل تیک اف و از این جور چیزها ).من که خودم بوینگ 747-200 ش رو دیدم خیلی حال کردم.اگه دوستان مایل باشند تو این تاپیک براتون بذارم.
    با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان گلم تو p30world .

9. این کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم .بنده آخرین باری که اومدم فک کنم حدود 16 صفحه بیشتر نبود .من هم یه زمانی تو کار fsx بودم.هنوزم علاقه مندم(یادمه دوتا مدرک اولش رو گرفتم سومی رو هم دیگه ولش کردم).باید به آقای ebbycross تبریک بگم به خاطر جلب این همه مخاطب.
    خلاصه که بنده حدود 20-30 تا فیلم کامل دارم از هواپیماهای مختلف که روی رپید شیر آپ شده .(تو فیلم داخل کابین رو نشون میده.مراحل تیک اف و از این جور چیزها ).من که خودم بوینگ 747-200 ش رو دیدم خیلی حال کردم.اگه دوستان مایل باشند تو این تاپیک براتون بذارم.
    با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان گلم تو p30world .
    این فیلم ها مربوط به سیمولیتوره یا هواپیمای واقعی؟
    به هر حال باید جالب باشه، ممنون میشم لینک بدید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باید به آقای ebbycross تبریک بگم به خاطر جلب این همه مخاطب.
    این آقای ebbycross هم همه رو خاطرخواه کردن اما معلوم نیست خودشون کجا رفتن؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

فیلم ها از هواپیمای واقعی هستن.اگه اینترنت adsl دارن دوستان میتونن دانلود کنن.چون حجم فایل ها تا 2.5 گیگ میرسه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

این رو برای نمونه می ذارم دوستان اگه خوششون اومد بگن تا بازم بذارم.
    این یه هواپمای boeing 747-200 هسست.
    Just Planes - World air routes - Polar Air Cargo

Just Planes - World air routes - Polar Air Cargo
    DivX 5 720x480 | 29.97fps | Audio: MP3 44100Hz | stereo | 128Kbps | AVI | 185 mins | 1.99 GB

Polar was formed in 1993 to operate worldwide scheduled cargo services. Since then it has been one of the fastest growing scheduled all-cargo airlines in the world operating a fleet of Boeing 747 freighters all over the world.
    This program, the longest single dvd we've produced, takes you from New York's JFK Airport around the world back to JFK in the cockpit of the 747-200 and 747-400.
    Pilots will give you a series of different presentations, you will see them at work and listen to communications with ATC even witness a go-around on short final at Miami's International Airport.

:: screenshot ::

:: rapidshare.com ::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    No PASS!
    Last edited by moderntalk; 09-11-2009 at 16:34.

14. 5 کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •