تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 254 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    قیمتشون چقدری هست بعد کارش چچجوری
    سلام
    اون 457 که حدود 50 60 تومن هست و یه خط رفسنجان کرمان داره روزی 2 3 سرویس سروته میره و میاد
    اون بی7 هم مدل 86 هست و شرکت مس با وام ب راننده ها واگذار کرد 170 تومن ولی الان بیشتر از 70 تومن کسی تو بازار زیر بارشون نمیره و خطشم سرویس شرکت مس هست و گه گاهی هم ترمینال سرویس میگیره
    اون بی9 هم پنجشنبه اون هفته آوردش و آخر 90 هست و حدود 230 240 تومن پول داده دقیق نمیدونم
    این بی9 رو امروز داییم گفت برده پتروشیمی ماهشهر شده سرویس مجتمع
    آخه اینقد پول بدی بری سرویس پتروشیمی بشی؟
    هم خودش شوفره و هم شریکش اونوقت ماشینو برده اونجا داده دست شوفر و اومده ، چند وقت دیگه باید بره جنازه ماشینو جمع کنه بیاره رفسنجون

2. 2 کاربر از amin13720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون بی9 هم پنجشنبه اون هفته آوردش و آخر 90 هست و حدود 230 240 تومن پول داده دقیق نمیدونم
    هم خودش شوفره و هم شریکش اونوقت ماشینو برده اونجا داده دست شوفر و اومده ، چند وقت دیگه باید بره جنازه ماشینو جمع کنه بیاره رفسنجون
    واقعا هم بايد همين رو گفت، 240 ميليون اونم توي اين دوره زمانه واقعا براي مردم عادي خيلي تعيين كننده است. خدا ميدونه براي هر ريالش چقدر بايد توي كوه و كمر و بيابون با گاز و دنده و كلاچ و فرمان كشتي گرفت؟!
    من اگه جاي اون بودم يه كشنده تاپ مثل اكتروس ميخريدم و ترانزيت كار ميكردم.
    البته معلوم نيست قضيه دقيقا چيه، ممكنه يه سود و حساب كتاب ديگه اي هم در كار باشه كه براي ما مشخص نيست..

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    اون 457 که حدود 50 60 تومن هست و یه خط رفسنجان کرمان داره روزی 2 3 سرویس سروته میره و میاد
    اون بی7 هم مدل 86 هست و شرکت مس با وام ب راننده ها واگذار کرد 170 تومن ولی الان بیشتر از 70 تومن کسی تو بازار زیر بارشون نمیره و خطشم سرویس شرکت مس هست و گه گاهی هم ترمینال سرویس میگیره
    متاسفانه سیستم حمل و نقل بین شهری چند سالی هست که با مشکلات ی مواجه هست.
    افزایش شدید قیمت لوازم یدکی اصلی همچنین بالا رفتن هزینه های سرویس های هر دوره .
    قیمت لاستیک که کمر شکن شده و موارد دیگه هم بماند.
    اوضاع اینقدر خرابه که اگر شخصی با یک اتوبوس یا کشنده های مدل بالا خدایی نگرده تصادف شدید بکنه به دلیل مخارج وحشتناک تعمیراتش صاحب خودرو دست به فروش میزنه.
    مهمترین مورد افزایش نجومی قیمت اتوبوس و کشنده هایی مثل ولوو و مرسدس بوده که در 2 سال اخیر سیستم فروش شرکت ها اکثرا به صورت نقدی شده
    و این بار مشکلات رو چند برابر افزایش داده.
    امیدوارم انشالا برای هیچ کدوم از خودروهای سنگین ( از اتوبوس تا کشنده و کمپرسی و .... ) مشکلی پیش نیاد امروزه یه تصادف جزئی برای یک خودروی سنگین
    متحمل میلیون ها تومن هزینه میشه.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام.

فکر کنم عکس این کامیون رو توی اینترنت زیاد دیده باشید که گفته میشه اسکانیا سری جدید و با موتور های قدرتمند 800 و 1000 اسب بخاری و یه اتاق کاملا متفاوت از اسکانیا های سری r,g,p طراحی شده!البته تو چند تا سایت خارجی خودنم که این کامیون توسط شرکت LTdesign طراحی شده و به عنوان کاموین آینده اسکانیا معرفی شده که دارای خطوط منحنی و سپر تهاجمی چهره خشن هست.هنوز هم معلوم نیست این کامیون واقعا وجود داشته باشه یا نه!!

اینم لینک عکسا!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از بغل که خیلی شبیه اکتروس سری 4 هست!

7. 4 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض سلام میخواستم ببینم تی ایکس ماشینه خوبیه یا نه؟

سلام میخواستم ببینم تی ایکس اتوبوسه خوبیه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بهترین کشنده تو مایه های 75 80 چی هستش
    تولیدات و مونتاژ ایران چی با کیفیت تر هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

13 قیمت خودرو های سنگین

سلام، من می خواستم قیمت 10تن هارو بدونم. ( مدل بنز و آتیکو و آکسور) قیمت جدیدش رو میخوام. لیست قیمت هاشو میخوام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض نیاز به مشاوره ...

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی ...

با سرمایه حوالی دویست میلیون برای داشتن ده میلیون درآمد خالص و سود خالص ماهیانه چه چیزی رو پیشنهاد می کنید !؟

اتوبوس بین شهری یا کشنده ی ترانزیت !؟

شنیدم که درآمد کشنده های ترانزیت یخچال دار و حمل سوخت قابل قبول هست ...بیشتر به یخچالدار راغب هستم البته چون امنیتش بیشتره ... میشه یه توضیحی راجع به کشنده های یخچالدار و بازار کارشون بدید !؟

در مورد اتوبوس های بین شهری چطور !؟ اصلا چطوری میشه خط از تعاونی ها گرفت !؟ چطوری میشه فهمید میانگین مسافرهای هر خط چند نفر هست !؟

در مورد بیمه ماشین های سنگین چطور !!؟ بیمه هایی مثل آتش سوزی و بیمه اغتشاش دارند !؟

من ساکن تهران هستم ...

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقای بهروز خان هر کسی بهت گفته میتونی 10 میلیون خالص در امد داشته باشی یا این کاره نبوده یا قصد و غرض داشته نکن داداش اشتباهه
    هر کسی این کاره نباشه بخواد ماشین بخره کل سرمایش به باد میره نکنین

13. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام، من می خواستم قیمت 10تن هارو بدونم. ( مدل بنز و آتیکو و آکسور) قیمت جدیدش رو میخوام. لیست قیمت هاشو میخوام.

بنز وامیکو قیمت صفرشون درحدود 90 تا 95 اتیکو که نمیدونم چیه اکسور حدود 110 تا 120 هست دیگه کاماز هست 80 تا85 کاویان هست دقیق نمی دونم اینم توی حدود 80 باید باش اونی که الان خیلی مشتری داره اول امیکو هست بعد بنز

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی ...

با سرمایه حوالی دویست میلیون برای داشتن ده میلیون درآمد خالص و سود خالص ماهیانه چه چیزی رو پیشنهاد می کنید !؟

اتوبوس بین شهری یا کشنده ی ترانزیت !؟

شنیدم که درآمد کشنده های ترانزیت یخچال دار و حمل سوخت قابل قبول هست ...بیشتر به یخچالدار راغب هستم البته چون امنیتش بیشتره ... میشه یه توضیحی راجع به کشنده های یخچالدار و بازار کارشون بدید !؟

در مورد اتوبوس های بین شهری چطور !؟ اصلا چطوری میشه خط از تعاونی ها گرفت !؟ چطوری میشه فهمید میانگین مسافرهای هر خط چند نفر هست !؟

در مورد بیمه ماشین های سنگین چطور !!؟ بیمه هایی مثل آتش سوزی و بیمه اغتشاش دارند !؟

من ساکن تهران هستم ...
    ماهییانه 10 تومان خالص شدنی هست اما کار هر کسی نیست
    اتوبوس که من بی اطلاع هستم
    بیمه اغتشاش ؟
    بیمه بدنه هست که نسبت به نوع و قیمت ماشین قیمتش فرق می کنه

15. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •