تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 649 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

710 تومان طبقه 4 علائدین

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این گوشی شدیدن خشگله ولی عیبهایی داره که من از خریدنش صرف نظر کردم و رفتم سراغ امنیا...یکی از عیبهاش سنگینی و کلفت بودن گوشی در حد p990 .دیگری دوربین 3.2 ضعیف که در ریویوها حتی کیفیت عکس خوبی نداشته و از نظر فیلم برداری هم که دیگه اصلا سونی توانایی تا بحال نداشته.یکی دیگه از عیبهاش نداشتن مموری داخلی در حد 8 یا 16 گیگ که البته خیلیا عیب نمیدونن ولی تو بعضی جعبه های این گوشی 4 گیگ وجود داره و در بعضی دیگه 512 .گوشی ایده عال از هر نظر نیست و من با اینکه سونی اریکسون باز هستم این گوشی منو خیلی نا امید کرد.

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

760؟
    اخه يكي از بچه ها ميگفت 700
    چطور شد الان 760؟
    تو ايران چنده
    مهم اينه
    ايشون تو يكي از پاساژها قيمت كردن. من از خود اينترنت قيمت گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا اواسط اسفند به گمانم بياد زير 600 تومن پس بازم عجله نكنيد فقط نميدونم چرا رنگ مشكيش انقدر كمه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این گوشی شدیدن خشگله ولی عیبهایی داره که من از خریدنش صرف نظر کردم و رفتم سراغ امنیا...یکی از عیبهاش سنگینی و کلفت بودن گوشی در حد p990 .دیگری دوربین 3.2 ضعیف که در ریویوها حتی کیفیت عکس خوبی نداشته و از نظر فیلم برداری هم که دیگه اصلا سونی توانایی تا بحال نداشته.یکی دیگه از عیبهاش نداشتن مموری داخلی در حد 8 یا 16 گیگ که البته خیلیا عیب نمیدونن ولی تو بعضی جعبه های این گوشی 4 گیگ وجود داره و در بعضی دیگه 512 .گوشی ایده عال از هر نظر نیست و من با اینکه سونی اریکسون باز هستم این گوشی منو خیلی نا امید کرد.
    دوست خودم امنیا دارم و بدون هیچ تعصبی اینا میگم

سنگینی و کلفت بودن این گوشی به خاطر داشتن کیبورد هست و کیبور این مساله توجیه می کنه

دوربین امنیا 5 هست ولی یکی از ضعیف ترین 5مگا پیکسلی ها هست از اون ور دوربین اکسپریا یکی از بهترین 3.2 مگاپیکسلی هاست و فیلم برداری هم جفتشون خوب نیستن ولی خوب اکسپریا بهتره و کسپریا vga 30 فریم هست و امنیا vga 15 tvdl

مموری هم که خودت گفتی عیب نیست الان هم که مموری ارزون شده و کلا مساله مهمی نیست اما بزرگ ترین برتری اکسپریا رم هست که تو این زمینه بی نظیره و امنیا اصلا نمیتونه باهاش رقابت کنه

کلا اکسپریا باید تاچ پرو مقایسه بشه نه امنیا و رقیبای امنیا دایموند و تاچ hd هستند

6. 7 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست خودم امنیا دارم و بدون هیچ تعصبی اینا میگم

سنگینی و کلفت بودن این گوشی به خاطر داشتن کیبورد هست و کیبور این مساله توجیه می کنه

دوربین امنیا 5 هست ولی یکی از ضعیف ترین 5مگا پیکسلی ها هست از اون ور دوربین اکسپریا یکی از بهترین 3.2 مگاپیکسلی هاست و فیلم برداری هم جفتشون خوب نیستن ولی خوب اکسپریا بهتره و کسپریا vga 30 فریم هست و امنیا vga 15 tvdl

مموری هم که خودت گفتی عیب نیست الان هم که مموری ارزون شده و کلا مساله مهمی نیست اما بزرگ ترین برتری اکسپریا رم هست که تو این زمینه بی نظیره و امنیا اصلا نمیتونه باهاش رقابت کنه

کلا اکسپریا باید تاچ پرو مقایسه بشه نه امنیا و رقیبای امنیا دایموند و تاچ hd هستند
    خب شما انگار از امنیا خیری ندیدی که سنگ x1 رو به سینه میزنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چون رزلوشن x1 با hd يكي هست و بنا به چندين دليل ديگه اكثر چيزهايي كه رو x1 كار ميكنن رو hd هم كار ميكنن، اما pro رو نمي‌دونم.

دوست عزیز مشکله من pro....

لطفا اگه کسی میدونه بگه....(پنلهای x1 روی pro نصب میشه؟؟...با توجه به رزولیشن متفاوتشون)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب شما انگار از امنیا خیری ندیدی که سنگ x1 رو به سینه میزنی
    نه امنیا هم گوشی فوق العاده ای هستش صدای بی نظیری داره که هیچ گوشی نمیتونه باهاش رقابت کنه
    اینترفیس خیلی جذابی داره و در کل گوشی بی نشیری هستش و از همه مهم تر قیمت خیلی خیلی مناسبی داره

ولی خب همون طور که گفتم مقایسه این 2تا کار درستی نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در کل سونی از رقبای خودش عقب مونده شاید این همکاری جدیدش با htc نجاتش بده و محصولات شاخی رو وارد بازار کنه
    Last edited by p30netman; 06-01-2009 at 19:13.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکله من pro....

لطفا اگه کسی میدونه بگه....(پنلهای x1 روی pro نصب میشه؟؟...با توجه به رزولیشن متفاوتشون)
    مگه اینکه یکی بیاد پنلهارو واسه 640 * 480 دوباره بسازه که محاله. یا اینکه سونی اریکسون یه گوشیم با این رزولوشن بده بیرون و x panel رو روش بزاره که اونوقت از رو اون بردارن که رو تاچ پرو کار کنه. اما در هر صورت توصیه نمیشه چون گارانتی گوشی میپره. HTC هم بدون گارانتی گیر نمیاد. حداقل خیلی کمه.
    همشهری Xperia بگیریم بد نیستا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •