شبانه صبانت:
![]()
شبانه صبانت:
![]()
Last edited by Nevissande; 13-07-2008 at 03:33.
یک سوال وقتی من سیستم رو ریستارت یا خاموش و روشن میکنم بعضی مواقع به اینترنت نمی تونم وصل شوم و باید درایور رو انیستال و سپس اینیستال کنم مودم من هم که D-link 200 است
سرعت من هم دیشب کم بود
بین ساعت 3 الی 7 فقط 380 مگابایت یعنی سرعت 27 کیلو بایت در ثانیه
این پایین هم میانگین سرعت من از 4 شب پیش که صبا خریدم تا حالا در 3 روز1300 مگ داونلود کردم که خیلی کم است
1-21kb/s
2-40kb/s
3-0ff line
4-27kb/s
سلام دوستان صبور من
واسه من دیشب از ساعت 3 به بعد به شبکه وصل نمیشد ،هم شبانه هم روزانه
البته کانکت میشد ولی رسیو نداشت و توی ویستا یه مثلث زرد زیر کانکشن ظاهر میشد
مشکلاتش تمومی نداره![]()
اين صبانت، هميشه موقع كانكت شدن اذيت مي كنه
حداقل بايد 50 بار امتحان كني تا بتوني كانكت شوي![]()
عزیز
فقط میتونم بگم سرعتت خوبه
من شبی 200 مگ هم دانلود نکینم
البته 40 دقیق آخر میتونم 130-150 مگ دانلود کنم
دوستان با چه سرعتی کانکت میشین؟
یعنی هنگام وصل شدن در بالون تیپ سیستم ترای چه عددی رو نشون میده ؟ آیا فرق میکنه کم یا زیاد باشه؟
مال من اکثرا با 1 مگابیت و بعضی وقتها با 512 کیلو بیت کانکت میشه
براي من كه هميشه ، سرعت كارت شبكه (100 مگابيت) رو مي نويسد. همين!
با سلام
من هم دیشب از سرویس شبانه نتونستم استفاده کنم Send و Recive داشتم ولی هیچ صفحهای را باز نمیکرد ولی با اکانت معمولی مشکلی نداشتم.
با سلام
دوست عزیز من اکثراً با حدود 300 کیلوبیت کانکت میشم البته بعضی موقعها کمتر هم میشه
با سلام
دوست عزیز اینسرعت کارت شبکه هست نه سرعت اینترنت برای اطلاع از سرعت واقعی به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم بر عکس شمامن هم دیشب از سرویس شبانه نتونستم استفاده کنم Send و Recive داشتم ولی هیچ صفحهای را باز نمیکرد ولی با اکانت معمولی مشکلی نداشتم.
میانگین سرعت داونلود حدود 50 کیلو بایت بود
یعنی بین ساعت 3 الی 7 تونستم 700 مگ داونلود کنم
تو این پنج روز اولین بار بود که سرعت تا این اندازه زیاد بود
دوستان می تونن راههی برای استفاده از اون 45 دقیقه پایانی ( 7 الی 7:45 ) پیدا کنن
چونوقتی داونلود منیجر رو وقتی تنظیم می کنیم ساعت 3 آنلاین بشه دیگه نمی تونیم بگیم ساعت 6:45 آف شو دوباره آن شو
فقط می تونیم بگیم 3 آن شو و 6:45 آف
اگه نرم افزاری باشه که بتونیم به اون 2 زمان متفاوت با هم برای داونلود بدیم یعنی 3 آن - 6:45 آف - 6:45 آن - 7:45 آف بشه مشکل حل میشه
IDM هم که تو قسمت Scheduler دارای دو قسمت Main download queue و Synchronization queue است ولی نمی دونم قسمت اول چرا دیشب که تنظیم کرده بودم درست کار نکرد اما قسمت دوم کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)