من تستش کردم به شکل عجیبی زمان سیو فیلم برداری بالا می میره طوری که نمیشه از این درایور استفاده کرد
من تستش کردم به شکل عجیبی زمان سیو فیلم برداری بالا می میره طوری که نمیشه از این درایور استفاده کرد
دوست عزيز منظور كدوم درايور است كه فيلمبرداري كرديد نرمال يا اون 288*352![]()
دوست من شما چند دقيقه فيلم گرفتيد؟؟؟؟؟؟؟؟
از كيفيت عكس ان راضي هستيد يا نه
در ضمن درايور اقاي strong ورژن 1.2 امده لينكشو ميزارم دانلود كنيد
من يه دقيقه فيلم گرفتم البته با نرمالش خوب بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از هردو استفاده کردم حدود 2 3 ثانیه فیلم گرفتن 1 1.5 دقیقه طول داد تا سیو کنه بخاطر همین عکسشو دیگه تست نکردم
دوست من من 4 دقيقه فيلم گرفتم و حدود 5 ثانيه سيو كرد به احتمال زياد مشكل از گوشي است يا رم كه خيلي پره من الان دارم استفاده ميكنم كم نداره از درايور استورنگ تو شب عاليه
خیلی tanks
دوستان اين مشكلي كه مي گويم براي كسي پيش امده
گوشي من گاهي اوقات دكمه هاي لمسي اش فعال ميشه!!!!!!11
منظورم زماني است كه صفحه خاموش و چند دقيقه ان را رها كرده باشيد يا زماني كه دكمه هاي ولوم را ميزنيد ساعت نشون ميدن
اون موقع دكمه هاي لمسي فعال و زماني كه دكمه هاي ولوم را ميزنم ديگه ساعت نشون نمي ده فقط مثل اينكه يه كليد از صفحه كليد بزنم خود صفحه فعال ميشه
و زماني كه روشي خاموش ميكنم خوب ميشه![]()
سلام
گوشیم عکسهایی که با فلاش میگیره سفید می کنه، به خصوص و قتی که داری از صورت یا یه چیزی با زمینه روشن عکس میگیری
ولی از اول اینجوری نبود ، یعنی تازگیا این سفیدی به نظرم بیشتر شد(از سوژه ای که قبلا عکس گرفتم دوباره گرفتم که این قضیه معلوم میشه)؟
یعنی واسه دوربین گوشی مشکلی پیش اومده؟
چه شکلی میشه برطرفش کرد.
سلام , منم مشکل این دوست عزیز رو دارم . البته همه ی scene ها رو با همه ی حالات تست کردم ولی برطرف نشد
یه جوریه که بنظر میاد زیادی فلشش قویه مگه نه !!!!
ضمناٌ اگر ممکنه یکیتون بگه چجوری باید این درایور strong رو نصب کنم.
IFS\settings\camera کجاست ؟
چجوری میتونم بهش دسترسی داشته باشم.ممنون میشم از کسی که راهنماییم کنه .
نه دوست عزیز مشکلی برای دوربین پیش نیومده فقط مشکل از درایو دوربینت است یا درایوو عوض کن یا آپدیتش کن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)