در مورد اون تکه فیلم فقط میتونم بگم بابا تو دیگه کی هستی
من دوباره همون مرحله رو رفتم ولی چیزی ندیدم
شاید چشم بثیرت بخاد که ما نداریم
در مورد اون تکه فیلم فقط میتونم بگم بابا تو دیگه کی هستی
من دوباره همون مرحله رو رفتم ولی چیزی ندیدم
شاید چشم بثیرت بخاد که ما نداریم
یه میشن بود که نباید از رویال گارد استفاده میکردی ، اونو نمیگم
تو این میگه استیلیش رنکینگت باید زیاد بشه.
در ضمن میشن 11 اصلا پیدا نکردم
اين ميشن در مرحله 3 هست. يعني درست بعد از اينكه از معدن خارج ميشي و ميري روي اون پل و بعد پل ميريزه و اون غولهاي يخي بهت حمله ميكنند. بعد از اينكه اون غولهاي يخي رو نابودشون كردي بايد مسير رو به طرف معدن برگردي . همين كه تو راه داري ميري به اطرافت توجه كن و سعي كن orb هاي قرمز رنگ رو پيدا كني و با پرش اون orb ها رو دنبال كن تا به اسكريت ميشن 11 برسي. تو اين اسكريت ميشن شما بايد دو تا مجسمه اسب بدون سر رو در 30 ثانيه بشكنيد البته مسيرشون دراز و جهتشون هم بر عكس هستش و محلشون هم همون جاييه كه با كريدو جنگيدي.در ضمن میشن 11 اصلا پیدا نکردم
Last edited by soliman; 25-11-2008 at 00:36.
اين چهارش هنو اينورا نيومده بايد برم رشت پيداش كونم من يكيشو بازي كردم عاشقش شدم هموني كه اولش هتلش داغون ميشه خيلي با حال بود
برا اینکه بشه تند دوید دکمه ای رو باید نگه داشت یا فقط خوش اتوماتیک این کارو می کنه؟
باید از اون قسمتی که اسلحه و قدرت میخری ، یه گزینه ی هم داره که اگه بخری سریعتر میشه دوید .
اسمش دقیقا یادم نیست .
اگه چند ثانيه راه بري خودش تند ميره به شرت اينكه speed رو خريده باشي. در ضمن در حالت DEVIL TRIGGER زود تر حالت رفتنشون سريع ميشه.برا اینکه بشه تند دوید دکمه ای رو باید نگه داشت یا فقط خوش اتوماتیک این کارو می کنه؟
سلام
من بازی رو تموم کردم . بازی خیلی قشنگی بود . این قدر قشنگ که فکر کنم هیچ وقت یادم نره.
حالا چنتا سوال دارم.
فرق بازی تو حالت انسانی با حالت شیطانی چیه ؟
زمان این بازی بعد از نسخه های قبلی هست یا قبل یل اصلا ربطی به هم ندارند؟
داستانی که اول همین تاپیک نوشته شده نوشته اسم برارد دوم ویرجیله ولی تو این بازی نرو ه چرا؟
داستان کامل این نسخه جایی نوشته شده یا نه ؟ اگه هست لطفش کنید؟
بابای نامزد نرو چرا شیطانی شد . چرا افرادش با بقیه ی شیطانی ها می جنگیدن؟
چنتا چیز جالب خنده دار
من بازی رو تا مرحله ده سیو نکردم چون بلد نبودم.![]()
تا اخر بازی از ایتم ها استفاده نکرم چون فک رمی کردم بدرد نمیخورن![]()
دانته رو با حالت شیطانی بازی نکردم.
توی اون جنگله که تلسم شده ( همون چاهار راهه ) حدود یه ساعت گیر کرده بودم. وقتی هم ردش کردم نفهمیدم چی شد.
ممنون
خوب بازی سخت تر شایدم آسونتر میشه ولی مرحله ها همونهفرق بازی تو حالت انسانی با حالت شیطانی چیه ؟
خوب ربطی نداشت اسمشو دویل می کرای نمیذاشتنزمان این بازی بعد از نسخه های قبلی هست یا قبل یل اصلا ربطی به هم ندارند؟
کی گفت نرو داداش دانته هستش ؟!داستانی که اول همین تاپیک نوشته شده نوشته اسم برارد دوم ویرجیله ولی تو این بازی نرو ه چرا؟
تقریبا اول این تایپیک هستش ولی کامل نیست احتمالا باید بری ویکی ...داستان کامل این نسخه جایی نوشته شده یا نه ؟ اگه هست لطفش کنید؟
شما قاطی کردی کامل برو داستانشو بخون مگه تو بازی نفهمیدی ...بابای نامزد نرو چرا شیطانی شد . چرا افرادش با بقیه ی شیطانی ها می جنگیدن؟
دختره بابا هم مگه داشت ؟!!
یه داداش الاکلنگی داشت که با نرو جنگید فک کنم همون مرحله 9 اینا بود دقیق یادم نیست زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن
تو حالت شيتاني تمامي قدرتها چند برابر ميشند. چه نر و چه دانته.فرق بازی تو حالت انسانی با حالت شیطانی چیه ؟
اين داستان بعد از نسخه هاي قبلي رخ ميده . همونطور كه ميبينيد در اين قسمت دانته از نظر قيافه تغيير كرده و اين نشون ميده كه سنش بالاتر رفته.زمان این بازی بعد از نسخه های قبلی هست یا قبل یل اصلا ربطی به هم ندارند؟
اره درست گفتند . دانته فقط يه برادر داره اونم همون ويرجله . نر در اين قسمت يه شخصيت جديده و هيچ رابطه اي هم با دانته نداشته.داستانی که اول همین تاپیک نوشته شده نوشته اسم برارد دوم ویرجیله ولی تو این بازی نرو ه چرا؟
همونطور كه mist عزيز هم گفتند داستان بازي تو صفحات اول اين تاپيك درج شده .داستان کامل این نسخه جایی نوشته شده یا نه ؟ اگه هست لطفش کنید؟
اون پدر كريه نبود بلكه در اصل يه مقام مذهبي بود كه كارهاي شيطاني مخفيانه اي ميكرد . مثلا همين مجسمه بزرگ يا اون شواليه ها كه به وسيله اگنوس ساخته شده بودند. در ضمن اينو بگم كه اون پيره مرد به وسيله شمشير اسپاردا به چنين قدرتي رسيده بود و حالت شيطاني پيدا كرد مثل ارخام تو نسخه 3 كه به اون موجود شيطاني تبديل شده بود. اون افرادش يا همون شواليه هاي فلزي رو به اين دليل به جنگ با شياطين ميفرستاد تا پيش مردم محبوبيت پيدا كنه و در اصل اگنوس كه براش كار ميكنه باعث ازادي اون شياطين شد.بابای نامزد نرو چرا شیطانی شد . چرا افرادش با بقیه ی شیطانی ها می جنگیدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)