اول رينيم همونجوري كه داره چشمك ميزنه كليك راست و آخرين گزينه يعني:
insert unicode control character
بعد
LRM
يا علي
اول رينيم همونجوري كه داره چشمك ميزنه كليك راست و آخرين گزينه يعني:
insert unicode control character
بعد
LRM
يا علي
چه ویندوزی داری ؟؟ نکنه MRTداری؟؟؟؟؟؟؟
سلام:
منظورم از C و D این بود که اگه راه اول که گفتم امکان پذیر نبود برای اینکه هر کدوم رو جداگانه در یک درایو بریزم اول کدوم رو باید بریزم.(اگه میشه با این سوالم هم جواب بدین)
و یک سوال دیگه اگه هر دو رو تو یک درایو بریزم روی سرعت ویندوز اثر میگذاره یا نه.
ممنون
Last edited by HRN; 25-10-2008 at 02:07.
بعضي از نرم افزارها موقع نصب بصورت پيش فرض در درايو ويندوز نصب ميشوند مثل :nokia pc suite
و حق انتخاب براي كاربر قائل نميشوند .اصولا گزينه انتخاب ندارند!
آيا ميشه به يه طريقي برنامه رو در غير از درايو ويندوز نصب كرد؟مثلا درايو e
سلام ....
لپ تاپ من تازگی هیچ فایلی رو رایت نمیکنه روی سی دی .. پبغام میده مسیر فایل ایراد داره !!
با Nero و خود ویندوز امتحان کردم نشد !!
مشکل از چی میتونه باشه ؟
با تشکر...
سلام
من تازگي هاي ه مشكلي دارم و اون اينه كه هروقت كامپيوتر رو روشن ميكنم درايو cرو شروع به چك كردن ميكنه(با اين كه قبلا خيلي عادي اونرو خاموش كردم و ري استارت و.. نشده)تازه چك كردنشم بدين صورته كه ميزنهstage 1بعد 100 درصد ميره و دوباره ميزنهstage 2 و 100 و دوبارهstage 3 و 100 درصد ميره و رياستارت ميشه و اونوقت ويندوز رو مياره وقتي هم كه اورد كنار ساعت يه پيغام ميده كهc:\windows\ is crropt.please run CKDSK ويندوز رو هم عوض كردم ولي هنوز همين مشكل پيش مياد ميشه بگيد مشكل از چيه؟؟؟؟
ram:512
cpu:2.4
Graphic:128 giforce fx
windows :xp
سلام:
شما سیستم مکانیک دارید؟
من قبلا این مشکل رو داشتم ، بعد از کلی گشتن فهمیدم که سیستم مکانیکم رو طوری تنظیم کردم که بعد از هر بار روشن شدن سیستم رو چک کنه .
سلام.
من دیروز ویندوز نصب کردم و پس از ان هم به نصب برنامه های دیگه پرداختم.
بسیاری از عکسام که از قبل رو کامپیوتر بود باز نمیشه.(با هیچ برنامه ای باز نمیشه)
با برنامه windowa picture and fax viewer هم که برنامه دیفالت ویندوز هست باز نمیشه.حتی با paint هم باز نمیشه.با acdsee هم همینطور.ولی بعضی از عکسا باز میشه.منو راهنمایی کنید.از مدیر سایت یا از دوستانی که وارد هستند تقاضای کمک دارم
سلام
میخوام روی ویندوز XP sp3 اینترنت اکسپلورر 7 رو نصب کنم این ارور رو میده
بعد از ریستارت هم اتفاق خاصی نمیافته و میخواد به سایت ماکروسافت وصل بشه؟
با سلام
الان چند روز که سیستم من داریوهای CD-ROM , DVD-ROM رو نمیشناسه.
وقتی روی my computer راست کلیک میکنم و وارد قسمت Manage میشم، در قسمت درایوها این جمله نوشته شده:
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
چیکار باید بکنم.
در ضمن ویندوز من media center هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)