باید پی بگیرمش ببینم چرا نمی تونه به شبکه وصل شه...
باید پی بگیرمش ببینم چرا نمی تونه به شبکه وصل شه...
آره منم منتظرم به خدا الان تو کافی نتم وقت زیاد ندارم.حتما تو انجمن شبکه مطرح کن
ببخشید من دفترچه ی راهنمای فارسی(کاتالوگ)8گیگ رو میخواستم...pdf ش!
همون که ان95 معمولی هم داره...
ممنون!
8gb az lahaze mohkam bodan che joriye
moghavem hast ya zod daghon mishe?a
مگه شما می خوای باهاش چیکار کنی؟خود گوشی که مقاومه...
خلاصت کنم ، بستگی داره چه جوری باهاش رفتار کنی...اگه باهاش خشن باشی نه این هر گوشیه دیگه ای هم باشه دخلش میاد!
اگه هم نه که خب دیگه...هیچی!مشکلی نداره...
در کل گوشی خیلی خوبیه...20!
akhe man ghablan w810 dashtam az 2 tabaghe sakhtemon oftad payin hichish nashod
ama alan 5610 daram ba in ke bash ba molayemat raftar mikonam chand jaye ghabesh shekaste va taghriban daghon shodee
8gb in jori nabashe
پست اقا مجتبی تایید میشه...
وهمچنین 8گیگ واقعا محکمه...اصلا با مدل معمولی قابله مقایسه نیست در مقاومت...
اصلا گوشی رو یک بار دستت بگیر میفهمی چه چیزیه...
من هروز که میگذره بیشتر ازش خوشم میاد...
اون که از معجزات الهی بود از 2 طبقه بیفته و چیزی بهش نشه !!!![]()
من 95 سادشو دارم و روز 1/1/87 يه ليوان چاي داغ كه قابل خوردن هم نبود ريخت كامل رو گوشي.روي صفحش + روي اسپيكر داخليش و +صفحهكليد خارجيش تازه من متوجه نبودم يهو ديدم و الان هم كه الانه هيچيش نيست وكاملا سالمه.جالا هشت گيگ كه جاي خود دارد.
akhe man ghablan w810 dashtam az 2 tabaghe sakhtemon oftad payin hichish nashod
ama alan 5610 daram ba in ke bash ba molayemat raftar mikonam chand jaye ghabesh shekaste va taghriban daghon shodee
8gb in jori nabashe
n70 من تو نمايشگاه بين الملي سال قبل از طبقه 2 افتاد رو ميز يكي از غرفه دارن و ازاونجا هم رو زمين ولي چيزش نشد.اون که از معجزات الهی بود از 2 طبقه بیفته و چیزی بهش نشه !!!![]()
قبل اون هم 6600 يكبار وقتي داشتم از اتوبوس پيدا ميشدم رو پاهام بود و من متوجه نبودم و گوشي اول رو زمين بعد هم تو جوي اب. . . .
اما چيزيش نشد..
از اين جور معجزه ها خيلي هست
معمولیش که از لحاظ محکم بودن میمونه 1100 چه برسه 8 گیگ که به خاطر طراحیش محکمتره.
95 من 5-6 بار بد جور خورد زمین ولی هیچیش نشد. فقط یه بار با ال سی دیش با زاویه ی بدی خورد نوک میز که شکست......
ولی ال سی دی 8 گیگ به خاطر هم سطح بودن با بدنه اگه با جلو بخوره زمین یه چیزیش میشه..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)