تو اون مرحله بعد از اینکه همه آدما رو کشتی داخل office (اتاقی که بالای پله هاست) رو بگرد 25000 تا پول می گیری
تو اون مرحله بعد از اینکه همه آدما رو کشتی داخل office (اتاقی که بالای پله هاست) رو بگرد 25000 تا پول می گیری
دوستانی که نسخه یکشو تموم کردنحتما chapter 14 رو برن
منظورش gta iv هست
بچه ها وقتی توی بازی ESC رو میزنی یه منو باز میشه یه آهنگی لایتی توش می زنه کسی میتونه لینکش رو بزاره اینجا ؟
باز هم یک پایـان cliffhanger دیگر ...
شدیداً منتظر مافیا 3 هستم؛ امیدوارم سال آینده عرضه بشه.
بچه ها تو چپتر 14 توی اون سوله باید چه کار کنیم ؟
باید از آتیش ها فرار کنی و درک رو بکشی .
بچه ها کسی یه چیزی نداره که من باهاش بتون 27 تا رو جور کنم ؟
حساب کردم الان 60 تا ماشین باید ببرم اوراق کنم ، تا فرئا طول می کشه !![]()
وای ی ی ی ی راست میگه یه آهنگه شاخیه.
من هر وقت حوصله ام سر میره esc رو میزنم گوش میدم
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
خیلی ول خرجی. اصلا خوب نیست
فکر کنم کل ماشینهای بازیو اسپرت کردی
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
بی خود منتظر نباش
مافیا 2 ساختنش 8 سال طول کشید
3 حتما 10 سالی طول میکشه که دیگه از تو گزشته باید پسرت بازی کنه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
همون چپتر که حسابه tom رو میرسیم !!؟
حقش بود خونواده Saliery رو به فنا داد
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
اصلا من مشکل مالی نداشتم تو طول بازی...
شماها مگه چیکار می کنید؟!!
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
کل artwork ها آزاد شدن + 16 پ.ل.ی ب.و.ی
دیگه کم آوردم
اگه سایتی بود که فقط عکس محل مجله رو گزاشته بود بهتر بود تا فیلمش.
.از اینکه پستم کتاب شد شرمنده.
Last edited by Rush1911; 30-08-2010 at 15:35.
اگه نظر من رو میخواین بدونین که هر 3 تاشو روی کنسول بازی کردم میگم اول مافیا رو بازی کن بعدش جی تی ای و آخر از همه red dead redemption
دلیلش هم اینه که خودم به نظرم red dead redemption از هم نظر گرافیک هم چیزای دیگه از اون 2 تای دیگه سره
من داشتم red dead redemption بازی میکردم که مافیا 2 اومد....وقتی رفتم مافیا 2 رو بازی کردم حالم داشت بهم میخورد
چون به گرافیک بی نظیر redemption عادت کرده بودم....حتی جی تی ای هم دیگه نمیتونم بازی کنم!
پیشنهاد میکنم اگه میخواین از بازی کردن هر سه تاشون لذت ببرین به ترتیبی که گفتم بازی کنید
Last edited by underworld; 30-08-2010 at 16:58.
شرمنده که این سوال تکراری رو میپرسم
جای ذخیره شدن سیو در 7 کجاس؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)