سلام دوستان
تا 200 تومان بهترین گزینه چیه؟
سلام دوستان
تا 200 تومان بهترین گزینه چیه؟
خب من یه نرم افزار بچه ها گیر آوردم که باهاش میشه از یو اس بی فلش و مموری گزارش سرعت خوندن ونوشتن گرفتن.
از مموری کارتاتون بنچماکر بگیرید
بزراید بقیه هم ببننند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aria irani; 22-02-2009 at 16:44.
»ن خودم چون کنون دوست دارم a2000 a1000 a590 زیر 200 سراغ دارم و 240 تومنsx110
امیدوارم بدردت بخوره
سلام من امروز دوربین دیجیتال سونی دبلیو 120 رو از سونی سنتر خریدم 149 تومن. به همراه یه محافظ ال سی دی مجموعا شد 152 تومن . مشکی . به همراه یه مموری دو گیگ اشانتیون.
ارزون شده بود دوربینا. قرعه کشی نوروزی هم داشت که 20 فروردین قرعه کشیشه ! فکر کنم یه تلویزیون برنده بشم !
فعلا گذاشتم شارژ بشه. 8 ساعت باید شارژ بشه ؟
===
اچ 50 هم 355 تومن.
سلام دوست عزیز
این سرعتی که گفتین 300 مگابیت در ثانیه است
که تقریباً 37 مگابایت است
سلام دوست عزیز
تو سایت کنن زده که ساپورت میکنه:
اطلاعاتی در مورد موری transcend کلاس 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اطلاعاتی در مورد مموری توشیبا که بنده نمونه 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعاتی در مورد مموری های SanDiskکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سرعت موری های SDHC در بر خی از برندها مانند SanDisk Extreme III می بینید که سرعت نوشتن تا 30 مگ هم می رسد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارک باشه دوست عزیز
در مورد شارژ فکر کنم دوربین پس از شارژ خودکار عملیات شارژ رو متوقف کنه زمانی که بنده رفتم دوربین بخرم فروشنده همینو گفت یعنی 8 سایت بزار تو شارژ ولی شارژر دوربین پس از 2 ساعت شارژ به صورت خودکار قطع شدپیش خودم گفتم فروشنده چی پیش خودش فکر کرده بوده که اینو گفته . البته در مورد باطری موبایل به کرات این مسئله را شنیدم. حتی در مورد خرید لب تاب هم فروشنده همینو گفت ولی سیستم بعداز 2ساعت شارژ به صورت خودکار عملیات شارژ را متوقف کرد گفتم واقعا فروشنده تا حالا برای یک بارم که شده یکی از آن سیستم هاشو تو شارژ نگذاشته ؟ولی سر از فلسفه این موضوع در نیاوردم اگر کسی از دوستان میدونه بیان کنه.
دوست عزیز من از این بابت که 300 مگا بایت در ثانیه است اطمینان صد در صد دارم.
سلام
SanDisk Ultra II SD and SDHC 4GB
پس این مدل رو جایی ندیدی
کدام بازار رفته اید؟
اگر این مدل پیدا نشود ممکن است همین ترنسند را بگیرم
این مموری Transcend 4GB SDHC Class 6 که خریدی هم سرعتش بد نیست
در سایت خودش
Read: 19MB/sec
Write: 7MB/sec
این جا رو ببین:
Last edited by as_as_133; 22-02-2009 at 18:16.
این مطلب را کجا خوانده اید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)