تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 165 از 1174 اولاول ... 651151551611621631641651661671681691752152656651165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

عکس های بازی:خیلی عکس های زیبایی.....با اندازه بزرگ.........امیدوارم خوشتون بیاد...
    اگه خواستید بازم می زارم....ولی فکر کنم بس باشه.........عکس ها خراب بود الان درستش کردم......

اینم چند تا کوچیک..........

Last edited by charlize; 09-03-2008 at 15:49.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

به نظر من اگه مصدومامون خوب شن و محرومیت راموس هم برطرف بشه و بتونیم با این تركیبی كه زیر مینویسم بازی كنیم هیچ تیمی جلودارمون نیست:

----------------------------------------نیستلروی(رائول)------------------------------------
    ------------------روبن---------------------------------------------- روبینیو------------------
    ------------------------------------اشنایدر---------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------گوتی--------------------------------
    --------------------------------------------دیارا-----------------------------------------------
    راموس-----------------په په---------------------------------متزلدر----------------مارسلو

-------------------------------------------كاسیاس------------------------------------------

================================================== ============

راستی به منم بگید ممد په په
    کاناوارو رو باید به جای متزلدر میزاشتی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نظر من اگه مصدومامون خوب شن و محرومیت راموس هم برطرف بشه و بتونیم با این تركیبی كه زیر مینویسم بازی كنیم هیچ تیمی جلودارمون نیست:

----------------------------------------نیستلروی(رائول)------------------------------------
    ------------------روبن---------------------------------------------- روبینیو------------------
    ------------------------------------اشنایدر---------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------گوتی--------------------------------
    --------------------------------------------دیارا-----------------------------------------------
    راموس-----------------په په---------------------------------متزلدر----------------مارسلو

-------------------------------------------كاسیاس------------------------------------------

================================================== ============

راستی به منم بگید ممد په په
    واقعا حیف نیست که رائول یا نیستلروی بشینن بیرون............
    تیمی مثل رئال به نظر من حداقل باید با دو مهاجم بازی کنه.........

این نظر منه........

------------------------------نیستلروی--------------رائول-----------------------------
    --------------------------------------------------------------------- روبینیو------------------
    ---------------روبن(اشنایدر)--------------------------------------------------------------
    راموس-----------------په په------------------------------کاناوارو----------------مارسلو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پدراگ مياتوويچ، مدير ورزشى باشگاه رئال مادريد اسپانيا معتقد است اين تيم قادر به جذب كريم بنزما ستاره باشگاه ---- نخواهد بود. در حالى كه شايعات زيادى مبنى بر انتقال كريم بنزما مهاجم ملى پوش باشگاه ---- فرانسه به رئال مادريد به گوش مى رسيد، مياتوويچ در اين رابطه گفت: بنزما بازيكن بزرگى است اما تيم ---- قصد دارد قرارداد وى را تمديد كند و جذب اين مهاجم غيرممكن است. وى ادامه داد: بنزما تنها ۱۹ سال دارد و در فصل اول فوتبال حرفه اى خود عملكرد فوق العاده اى را به نمايش گذاشته و توانسته به خوبى جواب اعتماد كادر فنى ---- را بدهد اما وى قصد دارد قرارداد تازه اى را با ---- ثبت كند و در ۲ تا ۳ سال آينده به گران قيمت ترين بازيكن در بازار نقل و انتقالات تبديل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

برند شوستر- سرمربى تحت فشار رئال مادريد مورد حمايت سران اين باشگاه قرار گرفت. آينده شوستر پس از آنكه تيمش چهارشنبه شب گذشته از گردونه ليگ قهرمانان اروپا خارج شد در پرده ابهام قرار گرفته بود. چرا كه قهرمان ۹دوره اروپا براى چهارمين سال پياپى در مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان حذف شد. باشگاه رئال مادريد در بيانيه اى اعلام كرد اين باشگاه به برند شوستر اعتماد كامل داشته و دارد و اطلاعات توجيه ناپذير و كاملا جعلى برخى مطبوعات نادرست است. در اين گزارش ها ادعا شده بود شوستر پيش از اين راه خروج از باشگاه را در پيش گرفته و رئال پيشتر برقرارى تماس با جانشينان بالقوه وى را آغاز كرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

حتما بخونید........طرفداران معروف رئال!!!

بعد از آمدن سیلوستر استالونه بازیگر سرشناس هالیوود به باشگاه رئال در اوایل سال که منجر به بستن قراد داد های طبلیغاتی بین دو طرف شد این بار نوبت غول بازیگری (نیکلاس کیج) بود.این بازیگر توانا در دو بازی آخر رئال مهمان افتخاری رئال در ورزشگاه سانتیاگو برئابئو بوده است.اما منابع آگاه اعلام کردند در حین بازی تیم های رئال و رم نیکلاس با رومن کالدرون رئیس رئال ملاقاتی داشته که منجر به بستن قرار دادهای طبلیغاتی شده است. بیش از این بازیگر بزرگ هالیوود تام کروز مانند دو نفر ذکر شده اعلام کرده بود که طرفدار تیم رئال مادرید است.انریکه خواننده سرشناس نیز به شدت طرفدار رئال است.پدر انریکه زمانی در تیم رئال بازی میکرد!همچنین شکیرا خواننده زن معروف هم دو سال پیش به رئال آمده بود و اعلام کرده بود هوادار رئال است.....

میگم فقط جنیفر لوپز هنوز نگفته طرفداره رئاله........همه طرفدار رئال هستن........
    من عکس های سیلوستر استالونه(رمبو-راکی) رو در زمان حضور در رئال دارم اگه خواستید بگید می زارم...منتظر عکس های نیکلاس هم هستم....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خیلی گند شد ولی ببخشید اخه با پینته حوصله ندارم فوتو شاپ بریزم ..
    نظرتون رو بگید ...
    اگه با فتوشاپ بود که عالی می شد.......
    ولی بازم خسته نباشی جالب شده........راستی این عکس نیکلاس ماله ساله 30 یا 32 بوده!!!!!!!!!!!
    حالا این لباس کدوم رئالیه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حتما بخونید........طرفداران معروف رئال!!!

میگم فقط جنیفر لوپز هنوز نگفته طرفداره رئاله........همه طرفدار رئال هستن........
    من عکس های سیلوستر استالونه(رمبو-راکی) رو در زمان حضور در رئال دارم اگه خواستید بگید می زارم...منتظر عکس های نیکلاس هم هستم....
    خدا رو شکر که نگفته.
    خوب بذار دیگه منتظریم.

بچه یه توضیحی در مورد سولدادو میدین؟
    اهل کدوم کشوره؟
    از کدوم تیم اومد به رئال؟
    چه سالی؟
    چندتا بازی کرده؟گلی هم زده؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

صحبت خاصی نیست فقط می‌خواستم در جواب دوستانی که لطف فرمودند و تشکر کردند و همچنین بقیه عزیزان، بگم که خواهش می‌کنم؛ اینها وظیفست!

موفق باشید.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 رائول در لاليگا 200 گله شد

خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد با ضربه پنالتي، گل شماره 200 خود را نيز در لاليگا به ثمر رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس كاپيتان شماره 7 مادريد با گل دقيقه 72 خود از نقطه پنالتي موفق شد تعداد گل هاي زده خود در ليگ لاليگا را به مرز 200 برساند.
    بعيد است كه كاپيتان مادريدي ها تا پايان عمر ورزشي خود به ركورد 251 گل تلمو سارا برسد؛ اما مي تواند براي شكستن ركورد 227 گل آلفردو دي استفانو اميدوار باشد.
    رائول گونسالس گل شماره 200 خود را همانطور كه پيش بيني مي شد به همسرش تقديم كرد.
    رئال با گل وي شب گذشته دو بر يك اسپانيول را شكست داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •