تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 291 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كلينزمان: مي توانستيم بيش از 4 گل به كوتبوس بزنيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: مقابل انرژي كوتبوس به آنچه استحقاقش را داشتيم، رسيديم؛ اما مي توانستيم بيش از چهار گل به ثمر برسانيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر،‌ يورگن كلينزمان اظهار داشت: از كسب پيروزي چهار بر يك مقابل انرژي كوتبوس راضي هستم. به امتيازات اين ديدار نياز داشتيم، البته با توجه به موقعيت هاي كه داشتيم، مي توانستيم با گل هاي بيشتر پيروز شويم.
    اين مربي افزود: با كسب امتيازات اين بازي به جايي رسيديم كه ما را به هدف فعلي خود يعني كسب قهرماني دور رفت بوندس ليگا، اميدوار كرد.
    اين مربي همچنين بيان كرد: هرچه از فصل بيشتر مي گذرد،‌ تيم بهتر هماهنگ مي شود و هارموني پيدا مي كند.
    تيم بايرن مونيخ در هفته چهاردهم بوندس ليگا و دربازي كه شنبه شب در خانه برابر انرژي كوتبوس برگزار كرد، به پيروزي چهار بر يك نائل آمد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ريبري: زخم‌ها منبع قدرتم هستند
    از فرانك ریبری در فرانسه به ‌عنوان جانشین بالقوه زین‌الدین زیدان نام می‌برند و در آلمان این هافبك تهاجمی 25 ساله را جادوگر كوچك می‌نامند.

به نوشته كارگزاران و به نقل از Champions، در حالی‌كه ریبری تابستان 2007 به بایرن پيوست، توانست در ماه آگوست به عنوان بازیكن سال آلمان برگزيده شود. او از سال 1960 كه این جایزه پایه‌گذاری شد، دومین بازیكن خارجی (پس از آیلتون در سال 2004) است كه برنده این افتخار می‌شود.

شاید پيروزي‌هاي او یك شبه به نظر برسد، اما فرانك برای رسیدن به موقعیت كنونی هفت سال انتظار كشید و هفت باشگاه عوض كرد. او به هیچ عنوان خودش را گم نكرده و هنگام گفت‌وگو در زمین تمرین بایرن نشان داد پاهای طلایی‌اش روی زمین قرار داد.

ستوده شدن در آلمان و فرانسه لذت‌بخش است؟
    فوتبال عشق من است. اگر بخواهید همه وجود من را داشته باشید كافی است یك توپ به من بدهید. برای من این یك رضایت ناب است و اگر بتوانم كاری ‌كنم كه مردم از بازی‌ام لذت ببرند، بیش از پیش تشویق خواهم شد.

فكر می‌كنی از موهبت خاصی برخورداری؟
    خوشبختانه بازیكنان خوب زیادی وجود دارند و شاید من هم یكی از آنها باشم. اما من در وهله نخست، تلاش می‌كنم با غریزه‌ام بازی ‌كنم. این اساس كار من و چیزی است كه از آن لذت می‌برم. كارخانه من بدون غریزه و لذت كار نمی‌كند. اما اگر لازم باشد خیلی هم جدی ‌خواهم بود.

قرار گرفتن در راستای برنامه‌های تیم برایت سخت نیست؟
    نه برای آن احترام قايلم. احترام برای مربی، هم‌تیمی‌‌ها و دیگر اعضای باشگاه. فوتبال همچنین به معنای دنبال كردن یك هدف مشترك است.

پدر سختگیری برای دو دخترت هستی؟
    دوست دارم آنها در محیط مناسبی بزرگ شوند و فكر نكنم خیلی سختگیر باشم. هرچند كه نمی‌توانم این را در مورد دختر كوچكم بگویم. او فقط 9 سال دارد و تنها می‌خواهد دنیا را بشناسد. دختر بزرگم خیلی بیشتر می‌داند و من سعی می‌كنم در مورد مسائل با او بحث كنم. به ندرت پیش می‌آید به او اخطار دهم یا صدایم را بلند كنم. ما در صلح زندگی می‌كنیم.

فوتبال برایت زمان فراغت كافی باقی می‌گذارد؟
    مشكل، چون حرفه من معمولی نیست. اما نمی‌خواهم چیزی را مخفی كنم. با همسر و بچه‌هایم بیرون می‌روم. ما به رستوران می‌رویم و تلاش می‌كنیم خودمان را مخفی نكنیم.

در فرانسه تو را جانشین زین‌الدین زیدان می‌دانند...
    خوشحالم كه به هر حال در فرانسه راجع به من زیاد صحبت می‌كنند و این روی من تاثیر مثبتی دارد. اما اجازه دهید صادق باشیم. زیدان، زیدان است. بازیكنی یگانه كه دوران فوق‌العاده‌ای داشت. شما نمی‌توانید شبیه زیدان باشید. در فوتبال و هر چیز دیگر زندگی مهم‌ترین مسئله این است كه خودتان باشید. برای من این معنایش است كه با تمام وجود تلاش كرده و پیراهنم را برای كشور و باشگاهم خیس عرق كنم. اگر كسی زیدان را در این می‌بیند اشتباه كرده است، زیدان كمی از من بلندتر است.

به نظرت تو خصوصیات متفاوتی داری؟
    ما كاملا با هم فرق داریم. او یك بازیساز بود كه از نگه داشتن توپ زیر پایش لذت می‌برد و كل تیم را تكمیل می‌كرد. بازی من متفاوت است. من دوست دارم خیلی سریع با توپ كار كنم و ضمن اینكه دریبل كردن را هم دوست دارم.

چرا این قدر دیر به اوج رسیدی؟
    شما به شانس و قرار گرفتن در یك باشگاه مناسب در زمان مناسب نیاز دارید.

اما وقتی اوضاع در فوتبال خوب پیش‌نمی‌رود تو مثل یك «عمله» كار می‌كنی.
    این نظر شماست. خوشحالم آنقدر تجربه دارم كه فراموش نكنم از كجا آمده‌ام. من روزگار سختی را گذراندم و قبل از اینكه فوتبالیستی حرفه‌ای شوم مانند دیگران زندگی‌ام را تامین نمی‌كردم. شما باید خیلی سخت كار كنید و معمولا به اندازه آن فرا نمی‌گیرید. این دوره مهمی در زندگی‌ام بود كه موجب شد امروز خوشبخت‌تر و راضی‌تر باشم. حالا به‌ خوبی می‌دانم چه كاری باید انجام دهم.

این دوران سخت شامل تصادفی كه در دو سالگی داشتی هم می‌شود؟
    می‌توانید این را از صورتم بخوانید. جای زخم‌هایش هنوز باقی است. اما این هم قسمتی از من است. این من را قوی‌تر كرده است. امروز دیگر برایم مهم نیست مردم چه حرفی می‌زنند. اما من وقتی بچه بودم نسبت به این مسأله آگاه شدم. از جایی كه من آمدم، كارها می‌توانست سخت‌تر باشد.

پس هیچ وقت به فكر جراحی پلاستیك نیفتاده‌ای؟
    نه. من همینم كه هستم و آدم بدی نیستم. شما چی فكر می‌كنید؟ حتی اگر ممكن بود میلیون‌ها هم بگیرم این زخم‌ها را برطرف نمی‌كردم. اینها را بیش از بيست سال است كه به همراه دارم اینها سرچشمه دارایی و قدرت من هستند.

گرویدن شما به اسلام برای جامعه بسیار جذاب است.
    من در منطقه‌ای بزرگ شدم كه مسلمانان زیادی داشت. من از كودكی دیگر گوشت خوك نخوردم. هیچ ‌وقت الكل ننوشیده‌ام. در كودكی كه اجازه نداشتم و در بزرگی هم خودم نخواستم. وقتی با همسرم ملاقات كردم كه او نیز مسلمان بود، چیزهای زیادی در این دین یافتم كه با عقایدم مطابق بود. من به‌ خاطر دینم فرد متفاوتی نیستم. این در واقع به معنای اعتقاد به خداست و ایمان به من نیرو می‌دهد.

باید روزه می‌گرفتی، برایت سخت نبود؟
    چرا سخت است، اما من اغلب تا جایی‌كه ممكن است روزه می‌گیرم. نمی‌توانم وقتی تمرین می‌كنیم یا مسابقه داریم این كار را انجام دهم، چون شما باید مایعات بنوشید.

در یورو 2008 خیلی بد مصدوم شدی، این چقدر روی عملكرد این فصلت مشكل‌ساز بود؟
    مشكل‌ساز بود. چون شما پیش فصل را از دست می‌دهید و باید ذره‌ذره آماده شوید. اما من كمك زیادی از كارل‌ هاینزرومینیگه (رئیس بایرن) و اولی هوینس (مدیر تجاری) گرفتم.

و اكنون وضعیت تو چگونه است؟
    شما به هر حال باید دوره‌ای را طی كنید كه در مورد قضیه من سه ماه و نیم بود، اما این خیلی طولانی بود و من می‌خواستم تا جایی‌كه ممكن است زودتر خودم را آماده بازی كنم. به همین دلیل كاملا به دستورات پزشكان عمل می‌كنم. هر روزی كه از زمین دورم زجر می‌كشم.

یورگن كلینزمن تغییرات زیادی در تیم به‌ وجود آورده است. بایرن جدید را چگونه می‌بینی؟
    وقتی فرد جدیدی وارد تیم می‌شود، مدتی طول می‌كشد تا آنها به همدیگر عادت كرده و هماهنگ شوند. ولی ما در راه درستی گام برمی‌داریم و كم‌كم به مردم نشان می‌دهیم قادر به انجام چه كارهایی هستیم، من فكر می‌كنم ما بهتر از اینها خواهیم شد.

فكر می‌كنی این تغییرات در لیگ قهرمانان اروپا برای تیم مفید باشد؟
    لیگ قهرمانان برای هر بازیكنی چیز بزرگی است. شما تجربیات خاصی به ‌دست می‌آورید و با حریفان جالبی روبه‌رو می‌شوید. طبیعی است كه آرزوی ما قهرمانی در لیگ قهرمانان است و البته هدف ما در این فصل.

تیم دیگری هست كه توجه تو را جلب كند؟
    بارسلونا و میلان. شاید هم رئال‌مادرید. این باشگاه‌ها تاریخ فوق‌العاده‌ای دارند.

شاید با یكی از آنها روبه‌رو شوید.
    امیدوارم و اجازه دهید چیزی به شما بگویم: اگر ما كارمان را انجام دهیم، بایرن قابل مقایسه با آنهاست.

tabnak.ir
    ]

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پیشنهاد ولفسبورگ به مهاجم تیم ملی ژاپن

ماگات به دنبال یک آسیایی دیگر
    تیم فوتبال ولفسبورگ آلمان برای خرید یوشیتو اوکوبو مهاجم تیم ملی فوتبال ژاپن پیشنهاد خود را به باشگاه ویسل کوبه فرستاد به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت afc، اگر چه باشگاه ژاپنی ویسل کوبه هنور تصمیمی در این مورد نگرفته است اما ماساهیرو وادا مدیر این باشگاه گفت که باشگاهش وارد مذاکرات جدی تری خواهد شد.وی با تاکید بر این موضوع افزود:ما نامه‌ای رسمی از باشگاه ولفسبورگ گرفته ایم. اوکوبو با ما قرارداد دارد اما حاضریم در باره آن مذاکرات جدیدی را آغاز کنیم. در حال حاضر ماکوتو هاسبه ژاپنی برای ولفسبورگ بازی می کند. اوکوبو 32 بازی برای ژاپن کرده و تا به حال پنج گل به ثمر رسانده است. او در سال 2007 با قراردادی چهار ساله به ویسل کوبه آمده است.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يك گل ديدني مهاجم كروات هامبورگ باعث پيروزي اين تيم در بوندسليگا شد

يك گل ديدني ايويتسا اوليچ مهاجم كروات تيم فوتبال هامبورگ در نيمه دوم ديدار يكشنبه شب اين تيم با وردربرمن در مسابقات بوندسليگا ، يك پيروزي دو بر يك براي هامبورگ به ارمغان آورد . به گزارش خبرگزاريها از برلين ، گل دقيقه ‪ ۷۴‬اوليچ -- كه پنجمين گل وي در اين فصل بود -- از اين لحاظ كه شوت وي باعث شد تا توپ به تور سمت چپ بالاي دروازه دوخته شود بي‌آنكه تيم ويسه دروازه بان برمن شانسي براي مهار آن داشته باشد ، يك گل خارق‌العاده بود .
    پس از اين ديدار اوليچ گفت : خوشحالم كه توپ داخل دروازه رفت ولي مهمترين چيز كسب سه امتياز بازي بود .
    پيش از گل اوليچ ، برمن موفق شده بود در دقيقه ‪ ۲۴‬گلي را كه توسط گويره رو براي هامبورگ به ثمر رسيده و اين تيم را در دقيقه ششم پيش انداخته بود جبران كند.
    برمن اكنون تنها در دو ديدار از هفت ديدار گذشته‌اش به پيروزي رسيده و اين شكست به سختي مي‌تواند گواه آمادگي مطلوب اين تيم براي سفر چهارشنبه شب به خانه آنورتوسيس فاماگوستا حريف قبرسي خود در ليگ قهرمانان اروپا باشد . اين در حالي است كه برمن براي صعود به يك پيروزي نياز دارد .
    بايرن مونيخ در ديدار شنبه شب خود موفق شده بود به لطف درخشش فرانك ريبري هافبك ملي پوش فرانسوي خود چهار بر يك بر كوتبوس غلبه كرده و فشارش را بر هافنهايم صدرنشين تشديد كند.
    هافنهايم صدرنشين پس از پيروزي سه بر يك خود بر كلن در هفته چهاردهم بوندسليگا ‪ ۳۱‬امتيازي شد و سه امتياز با باير لوركوزن تيم دوم جدول كه در خانه آرمينيا بيله فلد تن به شكست دو بر يك داد، فاصله گرفت .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جدول رده‌بندي

1 - هوفن هايم 31 امتياز
    2 - بايرلوركوزن 28 امتياز
    3 - بايرن مونيخ 28 امتياز
    4 - هرتابرلين 27 امتياز
    5 - هامبورگ 26 امتياز

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/
    كلينزمان: از گروه خود صعود خواهيم كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: براي صعود به دور بعدي ليگ قهرمانان اروپا از بخت زيادي برخوردار هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يورگن كلينزمان اظهار داشت: در فصل جاري و در مسابقات ليگ قهرمانان اروپا،‌ بازي هاي قابل قبولي ارائه كرده ايم. معقتدم بايرن شايستگي زيادي براي صعود از گروه دارد.

اين مربي كه در فصل جاري عهده دار مسئوليت شده است، افزود: با توجه به هدفي كه داريم،‌ بازي با تيم استه وا بخارست براي من از اهميت زيادي برخوردار است.
    وي تصريح كرد: مي كوشم بازيكنانم را با تمركزي صددر صد راهي ميدان كنم تا نتيجه مطلوبي كسب كنند.
    تيم بايرن مونيخ از گروه ششم فرداشب (سه شنبه) در ورزشگاه آليانس آره نا مقابل استه وابخارست قرار خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جدول رده بندي گروه ششم:

1 - ---- فرانسه 8 امتياز
    2 - بايرن مونيخ آلمان 8 امتياز
    3 - فيورنتينا ايتاليا 3 امتياز
    4 - استه وابخارست روماني يك امتياز

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شاید به حرفای فردوسی پور تو بازی آلمان و پرتغال استناد کردی به حرفای اینا گوش نکن چرت و پرت زیاد میگن .
    آره دقیقا : دی : دی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض استوا بخارست در بحران

رقيب رومانيايى تيم بايرن مونيخ در شرايطى بحرانى مقابل حريف آلمانى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا قرار مى گيرد. تيم استوابخارست كه بايد در ليگ قهرمانان مقابل بايرن مونيخ قرار گيرد، در هفته هاى اخير ليگ حرفه اى رومانى به هيچ پيروزى دست نيافته است. از اين رو كارشناسان فوتبال رومانى وضعيت اين تيم را بحرانى توصيف كردند. تيم تحت هدايت دورنيل مونتانو تا قبل از رويارويى با بايرن، در ۱۱ هفته از ليگ رومانى به پيروزى نرسيده است. اين تيم روز جمعه گذشته در رقابت هاى ليگ مقابل دانشگاه كرايووا به سختى به تساوى بدون گل رسيد. مصاف تيم هاى بايرن و استوابخارست امشب در ورزشگاه آليانس آره نا از گروه ششم ليگ قهرمانان انجام خواهد شد. بايرن در بازى رفت در رومانى با يك گل پيروز شد.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مارکوس بابل جانشين موقت «فه» شد

مسئولان اشتوتگارت ماركوس بابل را به عنوان سرمربى موقت معرفى كردند. اروين اشتاوت مدير اشتوتگارت در گفت و گويى مطبوعاتى گفت: با توجه به نتايج ضعيف تيم مجبور بوديم با استعفاى فه موافقت كنيم. شرايط به گونه اى بود كه او ديگر قادر به ادامه كارش در تيم نبود. به هر حال با ماركوس بابل به حضورمان در رقابت هاى بوندس ليگا ادامه مى دهيم. اميدوارم او بتواند تيم را به شرايط عادى خود بازگرداند. مسلماً كار براى اين مربى جوان بسيار سخت خواهد بود اما با توجه به پتانسيلى كه تيم دارد رسيدن به اين امر غيرممكن نيست.» وى در ادامه افزود: «نمى توان گفت او از سمت خود استعفا داده است. در واقع اين اتفاق با توافق طرفين صورت گرفت. با توجه به نتايجى كه تيم كسب كرده بود ما به اين نتيجه رسيديم كه بهتر است در كادر هدايت تيم تغيير و تحولاتى را ايجاد كنيم. البته اين تصميم واقعاً سخت و دشوار بود. وقتى به فكر عملكرد اشتوتگارت در ۲ فصل اخير مى افتاديم باعث مى شد در عملى كردن اين تصميم دچار ترديد شويم.» ماركوس بابل سرمربى جديد و البته موفق اشتوتگارت در اولين مصاحبه مطبوعاتى خود از زحمات ۳ ساله آرمين فه قدردانى كرد و گفت: «زحمات فه در اشتوتگارت به هيچ عنوان ناديده گرفته نخواهد شد. او در طول اين ۳ سال مربى فوق العاده و بى نظيرى براى اشتوتگارت بوده است. اشتوتگارت با حضور وى به يكى از قدرت هاى فوتبال آلمان تبديل شده بود. متأسفانه پاره اى از مشكلات باعث شد تا فه اين فصل نتواند به مانند فصول گذشته كارش را به خوبى انجام دهد. او نمى خواست اعتبارش را از دست بدهد. به همين دليل استعفا داد. اين استعفا هيچ چيز از ارزش هاى اين مربى بزرگ كم نخواهد كرد. با تصميم مسئولان، من به عنوان جانشين موقت فه معرفى شده ام. اميدوارم بتوانم از عهده اين مسئوليت سنگين به خوبى برآيم. مسلماً راه دشوارى در پيش رو خواهيم داشت. در همين ابتداى كار يك بازى بسيار حساس و تعيين كننده در چهارچوب رقابت هاى جام يوفا خواهيم داشت. در چنين شرايط دشوارى بايد به مصاف سامپدوريا و جنوا برويم. بعد از رويارويى مقابل نماينده ايتاليا يكشنبه هفته آينده جدالى دشوار با شالكه خواهيم داشت. بايد همه اتفاقات گذشته را فراموش كنيم و به فكر ۲ بازى سخت خود باشيم. اميدوارم در آينده شرايط روبراه شود.»

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •