دیشب رادیو گفت کاکا با رئال مذاکره کرده و به توافقاتی هم رسیده...
میگفت احتمال زیاد کاکا آخر فصل از میلان جدا میشه....!!!!؟؟؟؟
کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟
دیشب رادیو گفت کاکا با رئال مذاکره کرده و به توافقاتی هم رسیده...
میگفت احتمال زیاد کاکا آخر فصل از میلان جدا میشه....!!!!؟؟؟؟
کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟
نه بابا اینا همش چرته
من که مصاحبه رسمی خود کاکا رو گذاشتم
گفته بود این سوال رو بار پنجمه که از من پرسیدین و من هم گفتم از میلان نمیخوام برم
مطمئن باش رئال 1 درصد هم شانس نداره که کاکا رو بخره
کاکا: به تلاشمان ادامه می دهیم
ستاره برزیلی روسونری معتقد است که تیمش یک گام دیگر به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر شده است ولی هنوز می بایست برای اینکه به روزهای اوجش بازگردد، تلاش کند.
سایت گل:تلاش برای حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا یکی از دغدغه های اصلی هر تیمی است و میلان نیز برای راهیابی به این رقابتها، تلاش بی وقفه ای انجام می دهد. کاکا ستاره برزیلی باشگاه میلان معتقد است که روسونری دست کم از محقق کردن این آرزو دست نخواهد کشید.
او در گفت و گو با mediaset گفته:« پیروزی در دیدار شنبه شب بسیار مهم بود، ما تلاش زیادی مقابل نزدیک ترین رقیبمان برای کسب جایگاه سوم جدول داشتیم و می بایست به این تلاش ادامه دهیم. ما به سختی تلاش خواهیم کرد و خود را به یوونتوس و اینتر نزدیک و نزدیک تر خواهیم نمود. هنوز 7 دیدار دیگر باقی است و تمام این دیدارها می توانند برای ما سرنوشت ساز باشند. و البته برای تیمهای بالاتر و پائین تر از ما در جدول نیز مهم خواهند بود. »
او در ادامه در مورد مصدومیتهای اخیری که با آنها دست و پنجه نرم می کرد و بازگشتش به میادین همراه با تیم ملی برزیل گفت:« آخرین دیداری که با پیراهن تیم ملی برزیل انجام دادم، برایم بسیار مهم بود، چرا که باعث شد تا اعتماد به نفسم افزایش یابد. هنوز حس می کنم که از نظر جسمانی کمی ضعیف هستم ، هر چند که پاهایم بسیار خوب عمل می کنند ولی راه کوتاهی برای رسیدن به روزهای اوجم باقی است. من با مسئولان باشگاه میلان صحبت کرده ام و در طول این هفته تمرینات خاصی را برای بازگشت به روزهای خوبم انجام خواهم داد.»
آمبروزینی در انتظار تمدید قرارداد
ماسیمو آمبروزینی که قراردادش در سال 2010 به پایان می رسد تا کنونی پیشنهادی از مسئولان روسونری برای تمدید قراردادش نداشته است...
سایت گل : ماسیمو آمبروزینی قصد دارد در میلان بماند اما در حالی که قراردادش سال بعد به پایان می رسد هنوز هیچ پیشنهادی مبنی بر تمدید قرارداد از مسئولان این تیم دریافت نکرده است.بدین ترتیب او می تواند در پایان فصل بعد به عنوان بازیکن آزاد به هر تیمی که می خواهد برود اما آمبروزینی آرزو دارد دوران فوتبالش را با میلان به پایان برساند.
او در گفتگو با Eurosport می گوید :"قرارداد من با میلان در سال 2010 به پایان می رسد، امیدوارم به زودی مسئولان باشگاه پیشنهادی برای تمدید قرارداد به من بدهند چرا که میلان را دوست دارم و می خواهم فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم.در صورتی که باشگاه مرا نخواهد مجبورم این تیم را ترک کنم.
آمبروزینی از سال 1995 در میلان حضور دارد و تاکنون 247 بار با پیراهن این تیم در سری A به میدان رفته و 22 گل نیز به ثمر رسانده.
گالیانی: انقلابی در کار نیست
نایب رئیس روسونری اعلام کرد که آنها باید درفصل نقل و انتقالات به استراتژیهای جدیدی روی بیاورند ولی بنیان اصلی تیم خود را تغییر نمی دهند
سایت گل: بعد از یک فصل ناامید کننده دیگر، میلان قصد دارد تابستان آینده تغییرات عمده ای در تیم خود ایجاد کند. اگرچه نایب رئیس باشگاه آدریانو گالیانی گفته که او می داند این تیم در حال حاضر برای بازگشت به دوران باشکو گذشته به چه چیزهایی نیاز دارد.
گالیانی به توتومرکاتووب گفت:" به طور کلی برای پیروز شدن شما باید باشگاه بزرگی داشته باشید و به یک مربی خوب و یک تیم مناسب هم نیاز دارید. ولی رقابت با تیمهایی که دو برابر ما در فصل سوددهی دارند، درست مثل رئال مادرید و مالیاتهای کمی می پردازند، خیلی سخت است. ما باید یک استراتژی خاص داشته باشیم. در ماههای اخیر زیاد با مشکل مصدومیت روبرو بودیم ولی میلان به بازسازی نیازی ندارد."
گالیانی ادامه داد:" ما یکی دو ستاره مطرح را در اختیار خواهیم گرفت. ولی خیلی از بازیکنان جوان را هم که در سراسر ایتالیا خوش درخشیده اند مد نظر قرارداده ایم. من همیشه پالوسکی، دی جنارو و آبته را تحت نظر داشتم و از اینکه آنها فصل بعد به جمع ما باز می گردند خوشحالم.
پيشنهاد وسوسه انگيز زنيت به «شوا»
مهاجم اوكراينى تيم ميلان گفت: از طرف باشگاه زنيت سن پترزبورگ با پيشنهادى اغوا كننده روبرو شده ام.آندرى شوچنكو اظهار داشت: در ماه هاى اخير باشگاه زنيت با ارائه پيشنهادى كه توجه مرا به خود معطوف كرده و خواهان حضورم شده است. اين بازيكن كه در تيم ملى اوكراين سابقه ۸۶ بازى را دارد و بيش از ۴۰ گل زده؛ افزود: در پايان فصل جارى احتمال خروجم از ميلان وجود دارد. شوچنكو ۳۲ ساله در فصل جارى در ۱۴ بازى ليگ ايتاليا حضور داشته كه اكثر اين ديدارها تنها براى دقايقى محدود بوده، از وضعيت خود در ميلان گويا راضى نيست. به اين خاطر به پيشنهاد زنيت به طور جدى مى انديشد. در اين باره برخى رسانه ها حتى عنوان كردند عقد قرارداد با زنيت از سوى شوچنكو نزديك است. در اين حالت او براى مدت ۳ سال در اختيار تيم روسى قرار خواهد گرفت. شوچنكو در سال هاى ۱۹۹۹ الى ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ تا اكنون در عضويت تيم ميلان بوده است.
آنچلوتى: نه به چلسى مى روم نه يونايتد!
سرمربى ميلان شايعه حضورش در چلسى را رد كرد. به دنبال نوشته هاى جرايد انگليسى مبنى بر اينكه كارلو آنچلوتى سرمربى كنونى ميلان براى حضور در تيم چلسى در فصل آينده با سران اين باشگاه به توافق رسيده است، آنچلوتى اين احتمال را رد كرد. سرمربى ۴۹ ساله ميلان اظهار داشت: «من هرگونه احتمال حضورم در چلسى و حتى منچستريونايتد را نيز رد مى كنم. آنچلوتى كه قراردادش با ميلان تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ به پايان مى رسد از علاقه خود نسبت به تمديد قرارداد با روسونرى خبر داده است. او كه از سال ۲۰۰۱ هدايت ميلان را برعهده گرفته است، ۲ بار در سال هاى ۲۰۰۳ و ۲۰۰۷ همراه با اين تيم قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرده و تنها يك بار در سال ۲۰۰۴ توانسته مقام نخست رقابت هاى سرى a را به دست آورد.
پروژه زنيت - شوچنكو در مراحل حساس
نماينده باشگاه زنيت سن پترزبورگ روسيه در ايتاليا با مهاجم اوكراينى تيم فوتبال ميلان ملاقات مى كند.اين نماينده در پايان هفته جارى با آندرى شوچنكو و مدير برنامه هاى اين بازيكن ملاقات خواهد كرد تا ابتدا شرايط پيشنهادى باشگاهش را براى شوچنكو برشمرد و از طرفى نقطه نظر اين بازيكن را براى همراهى احتمالى زنيت جويا شود. اين خبر در حالى منتشر مى شود كه منابع خبرى ايتاليا طى يكى، دو روز گذشته از تأييد خبر علاقه مندى زنيت به اين مهاجم و رضايت ضمنى شوچنكو براى انتقال به اين تيم روسى در پايان فصل جارى به واسطه ناديده گرفته شدن در تيم ميلان گزارش دادند.
ممنون فاشیست جان بابت زحمت هایی که واسه این تاپیک میکشی..
جدول سری آ تا پایان هفته ی سی و یکم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)