تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 949 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان از سرعت اینترنتتون راضی هستین......؟؟؟
    یکی میتونه تست سرعت سرویس 512 شو اینجا بزاره.....!!
    ممنون
    سلام
    خدمت شما

2. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من به تازگی از شرکت داده پردازی فن آوا اشتراک ADSL 256 گرفتم. ولی یه کمی با تنظیماتش دچار مشکل هستم. وقتی تو مودم، رو حالت Bridge تنظیم می‌کنم و تو ویندوز یه کانکشن براش درست می‌کنم که توش یوزرنیم و پسورد رو می‌دم اتصال برقرار می‌شه و مشکلی برای استفاده از اینترنت ندارم.

اما من می‌خوام از طریق PPPoE و دادن یوزرنیم و پسورد داخل تنظیمات مودم اتصالم به اینترنت برقرار بشه. متأسفانه این کار رو هر چی تلاش کردم نتونستم انجامش بدم. همه‌اش با DNS مشکل پیدا می‌کنه. ظاهراً در این حالت، Gateway اتوماتیکی که مودم می‌گیره 1.1.1.1 هست. اما این دروازه یه جورایی مشکل داره و DNS رو نمی‌ده.

کسی از دوستان تنظیم دقیق PPPoE اینترنت ADSL فن‌آوا رو می‌تونه به من بگه!

پ.ن: من قبلاً از سپنتا اینترنت داشتم که باهاش این مشکل رو نداشتم.
    مشکلم حل شد! بالاخره با چند بار ور رفتن و ریست کردن تنظیمات مودم و دست آخر فعال کردن گزینه NAT تو مودم درست شد. حالا به راحتی با متصل کردن اکسس پوینت وایرلسم هم می‌تونم PC مو به اینترنت وصل کنم و هم لپتاپم رو.

یه سؤالی داشتم راجع به قیمت سرویس‌های فن‌آوا که امیدوارم دوستانی مثل آقا افشین اگه می‌تونن به من توضیح بدن.

ظاهراً سیاست قیمت‌گذاری شرکت فن‌آوا علاوه بر این که نسبت به شرکت‌های دیگه گرونتر هستش، یه کمی رندانه هم هست. من سرویس 256 با 6 گیگ محدودیت رو یک ماهه گرفتم 25700 تومن. اما تو جدول قیمتا، اگه بخوام همین ردیف سرویس رو یک ساله سفارش بدم، می‌شه حدود 263000 تومن که متوسط ماهیانه‌اش می‌شه 22000 تومن. یعنی یه چیزی حدود 15% تخفیف برای سفارش یکجا.

تا اینجاش به نظر معقول می‌آد. اما وقتی این نکته رو در نظر بگیریم که ترافیک 6 گیگ تبدیل می‌شه به ماهی 5 گیگ اونوقت نه تنها سرویس ارزون‌تر نشده، بلکه یه جورایی، گرونتر هم شده.

من هزینه هر گیگ ترافیک رو که حساب کردم تو حالت اول، یعنی 256 6 گیگ 1 ماهه می‌شه هر گیگ می‌شه 4275 تومن و تو حالت دوم، یعنی 256 60 گیگ (ماهی 5 گیگ)، هر گیگ می‌شه 4378 تومن. که کاملاً روشنه نه تنها ارزونتر نمی‌شه بلکه گرون‌تر هم هست.

با این اوصاف من به فکر می‌کنم شارژ ماه به ماه سرویس بهتر از شارژ یکجا برای 3 ماه یا 6 ماه یا 1 سال باشه.

این دیگه آخرشه! بدبختی من این که تو مرکز مخابراتی ما غیر از پارس آنلاین و فن‌آوا هیچ شرکت دیگه‌ای پورت خالی نداره و من مجبور شدم بیام سراغ فن‌آوا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من از فن آوا سرویس گرفتم ولی میگن برای نصب 30هزار تومن میگیریم و نصب تلفنی هم نداریم چون از ما مودم نخریدین.
    مودم من ایسوز g31 هست. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که خودم نصب کنم ممنون میشم. ما رو از پرداخت 30 هزار تومن نجات میده. در ضمن به نظر شما کدوم سرویس رو بگیرم. آیا مثل شرکتهای دیگه مثلاً 128 رو روی 512 میبندن یا نه.
    و اینکه سرعتهای شبانه با هم فرق میکنه یا برای همه سرویسها یک جور هست.

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

آهای ملت، کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا ؟

من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
    مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

7. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

کسی از سرویسای اختصاصی فن آوا ( سرویسای D ) استفاده کرده ؟ میخوام ببینم پینگش چطوره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سرویسای نامحدوده این شرکت چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی از سرویسای اختصاصی فن آوا ( سرویسای D ) استفاده کرده ؟ میخوام ببینم پینگش چطوره ؟
    سرویس من اختصاصی نیست؛ از این اقتصادیاست (سرویس P) پینگش بد نیست. مثلاً IP گوگل برای ایران (209.85.149.104) رو زیر 200 میلی ثانیه میزنه.

کلاً بد نیست. ولی پینگ خیلی به موقعیت IP مقصد و همین طور به ساعتی که شما تست می‌گیری هم بستگی داره.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تست سرویس 512 من :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستات
    یک سوال داشتم.من از نماینده فن آوا یعنی عصر آنلاین 6 ماهه اینترنت مثلا پر(گه)سرعت می گیرم.اما شبا 2 که میشه سرعت من و کلا مرور صفحات وب داغون میشه و خیلی نوسان داره و از 10 کیلوبایت با لاتر نمیره.به شرکت عصر آنلاین می گم میگه شبانه ما همینه سرعت کلا پایینه ذر صورتیکه سرویس من شبانه رایگان نیست.میگه همه می ذارن دانلود واسه همین سرعت میاد پایین والا من جزء اولین دارندگان ADSL یعنی 9 سال پیش از پارس آنلاین و حدود 12 سال سابقه در کامپیوتر هستم و این حرف کاملا مزخرفه.می خواستم ببیننم اگه از خود فن آوا مستقیم بگیرم فرقی می کنه؟در حال حاضر کسی شرکت بهتر از نظر شبانه سراغ داره؟
    لطفآ کمک
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •