تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 208 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از رفقا كسي تاچ پرو نداشته ؟

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

3jokes_x:
    بعد از خرید Diamond2 دیدم یه نکته ی عجیبی که درش هست اینه که با اینکه شتاب سنج داره، ولی وقتی گوشی رو می چرخونی صفحه نمی چرخه! توی چند تا فوروم هم سرچ کردم و اونجاها هم نرم افزارهایی رو معرفی کرده بودن که وقتی نصبشون می کردی فقط توی نرم افزارهای به خصوصی با چرخاندن گوشی صفحه رو می چرخوند. (مثل نرم افزار Zsensor) البته کارایی این نرم افزار خیلی جالب نبود. نمی دونم شاید دقتشون کم بود یا من نرم افزار خوبی رو نصب نکردم... به هر حال گاهی اوقات با وجود استفاده از اون نرم افزار هم وقتی گوشی رو می چرخونی باز صفحه نمی چرخه! خلاصه من هنوز راه حل دقیق برطرف شدن این مشکل رو پیدا نکردم. شما هم یه تحقیقی بکن... اگر صفحه نچرخه، تقریبا می شه گفت شتابسنج بی استفاده است.
    در بعضی از رامهای 6.5 اینطور نیست ووقتی گوشی رو میچرخونی صفحه هم میچرخه
    نرم افزار خاصی هم رو رام برای اینکار نبود

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی HTC tuch دارم که 1سال پیش تر اونو 750 خریدم.
    حالا اگه بخوام بفروشم حد اکثر چند ازم میخرن؟؟
    TANX

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
    میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
    میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.

سلام.

اول که چرا 2 تا نام کاربری ساختید؟(البته اگر اون کاربری هم که من فکر میکنم شما باشید که اگر نباشید چه تشابه جالبی نام کاربریهاتون گوشیهاتون و مشکلتون داره)و دوم اینکه اینجا جوابتون رو دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستانی میخوان Touch HD شونو بفروشن ..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..البته من یه امنیا 16 گیگ سالم هم برای فروش دارم کسی میخواد PM بده امنیا 4 ماه کار کرده و 40 50 تا نرم افزار و بازی به روز رو هارد گوشیه و هیچ ایرادی هم نداره البته یه 2 ماه دیگه میروشم.احتمال میدم بین 320 تا 340 بدم ولی فعلا معلوم نیست.راستی دو تا سوال داشتم

1-بچه هایی که میرن بازار میدونن الان touch hd دسته دو ولی تمیز تا چقدر معامله میشه؟؟
    2-امنیا با همین وضعیت چطور؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟

خوش اومدی به انجمن
    باید بدونی که نوع چینی 3جی دارای پردازنده مارول هستش که فقط گرافیک 2d را ساپورت می کنه. ولی اگوشی اصل پردازنده شرکت کوالکام رو داره که خیلی قوی تر هست و گرافیک 3 بعدی رو هم داره.
    حتما برو پس بده چون به این قیمت اصلا نمی ارزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

درود
    میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
    پشنهاد می دید ؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

درود
    میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
    پشنهاد می دید ؟
    به نظر من که امکاناتش بروز نیست و چیز خاصی نداره که دنبالش باشی.اگه کیبرد دار میخوای pro2 رو پیشنهاد میکنم.

11. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •