از رفقا كسي تاچ پرو نداشته ؟
در بعضی از رامهای 6.5 اینطور نیست ووقتی گوشی رو میچرخونی صفحه هم میچرخه
نرم افزار خاصی هم رو رام برای اینکار نبود
سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟
سلام دوستان
من یکی HTC tuch دارم که 1سال پیش تر اونو 750 خریدم.
حالا اگه بخوام بفروشم حد اکثر چند ازم میخرن؟؟
TANX
با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.
سلام.
اول که چرا 2 تا نام کاربری ساختید؟(البته اگر اون کاربری هم که من فکر میکنم شما باشید که اگر نباشید چه تشابه جالبی نام کاربریهاتون گوشیهاتون و مشکلتون داره)و دوم اینکه اینجا جوابتون رو دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی میخوان Touch HD شونو بفروشن ..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..البته من یه امنیا 16 گیگ سالم هم برای فروش دارم کسی میخواد PM بده امنیا 4 ماه کار کرده و 40 50 تا نرم افزار و بازی به روز رو هارد گوشیه و هیچ ایرادی هم نداره البته یه 2 ماه دیگه میروشم.احتمال میدم بین 320 تا 340 بدم ولی فعلا معلوم نیست.راستی دو تا سوال داشتم
1-بچه هایی که میرن بازار میدونن الان touch hd دسته دو ولی تمیز تا چقدر معامله میشه؟؟
2-امنیا با همین وضعیت چطور؟
خوش اومدی به انجمن
باید بدونی که نوع چینی 3جی دارای پردازنده مارول هستش که فقط گرافیک 2d را ساپورت می کنه. ولی اگوشی اصل پردازنده شرکت کوالکام رو داره که خیلی قوی تر هست و گرافیک 3 بعدی رو هم داره.
حتما برو پس بده چون به این قیمت اصلا نمی ارزه
درود
میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
پشنهاد می دید ؟
به نظر من که امکاناتش بروز نیست و چیز خاصی نداره که دنبالش باشی.اگه کیبرد دار میخوای pro2 رو پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)