تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 165 از 358 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در پستهای قبلی ام نوشته بودم که انسانهای ناشناخته ای هستن در شهرهای نامرئی که دسته ای از یوفوها رو به منظور نظارت بر وضعیت جهان به نقاط دور و نزدیک می فرستن . هرگاه که جهان با یک مسئله مهمی دراین مورد مواجه شده مشاهده یوفوها هم زیادتر شده خصوصا در نواحی پایگاههای هسته ای و اطراف منطقه آزمایشهای اتمی ، از انفجارهای اتمی هیروشیما و ناکازاکی گرفته تا به امروز ( در کتابهای متعددی به این موضوع اشاره شده ) وقتیکه منطقه area51 رو براي بررسي گذاشتم و ابتدا بیان شد که اینها فقط شهابسنگ هستند و اون منطقه هم کارخانه برداشت نمک به این فکر افتادم که یوفوها در این منطقه به دنبال چه بودند ؟ اما معلوم بود که حفره ها یک نظم بخصوصی داشتند ، بعضیها ردیف بودند و یک اندازه و با هم تداخل نداشتند . به تحقیقم ادامه دادم تا اینکه مشخص شد اینجا محل آزمایشات اتمی آمریکاست . هیچکدوم از مخالفین من وقتی این بحث رو مطرح کردم موضوع رو جدی نگرفتند و به من کمک نکردند تا اینکه من تاپیک جداگانه ای گذاشتم و sharim موضوع رو روشن كرد . می خوام به این موضوع اشاره کنم که انسان چطور گاهی اوقات دچارخطا میشه ، مثلا من شکل حفره ها رو برآمدگی دیدم ، بعد شد شهابسنگ ، تا اینکه فهمیدیم انفجار هسته ایه و من معتقدم که اگه باز هم پیش بریم می تونیم ارتباط بین یوفو ها و این مناطق رو بهتر ببینیم . همین موضوع در بقیه موارد هم صدق می کنه . اینکه ادعا کرده بودم یوفوهای نورانی در کویر ایران دیده شدن رو هم توی روزنامه های قدیمی پیدا کردم و براتون گذاشتم که البته خیلی بیشتر از اینهاست. درباره سقوط بالگردهای آمریکایی در طبس که 5 اردیبهشت هم سالگرد اونه یعنی یکی دو روز دیگه و من ارتباط این سقوط رو با دخالت انسانهای ناشناخته کویر مطرح کردم یه متن پیدا کردم که اینجا میذارم :
    " ... نود کماندوی شرکت کننده در عملیات ( پنجه عقاب ) که از نیروهای زبده آمریکایی بودند و ماهها در صحرای آریزونای آمریکا و در فورت برگ آموزش نظامی دیده بودند به همراه هشت بالگرد و سه هواپیمای هرکولس از ناو هواپیمابر نیمیتس به داخل کویر ایران رهسپار شدند تا در پایگاهی کویری که از پیش آماده شده بود مستقر شوند . بالگردهای آمریکایی در این عملیات از جدیدترین و پبشرفته ترین بالگردهای امریکایی انتخاب شده بودند . اما در طول مسیر به دلایل ناشناخته ای دو فروند از این بالگردها ظاهرا در قسمت هیدرولیک دچار نقص فنی می شوند و از ادامه مسیر باز می مانند . شش فروند بالگرد به مسیر خود ادامه می دهند تا اینکه به پایگاه کویری می رسند ... گزارش هواشناسی کاملا نشان می داد که در زمان عملیات احتمال بروز توفان شن بسیار کم است .
    اما چنین نبود و گزارشها نشان می دهد که توفانهای شن کم و بیش در آن منطقه وجود داشته . یکی از بالگردها به هوا برمی خیزد تا از هواپیما سوختگیری کند که منحرف می شود و بر اثر تصادف منفجر می شوند و شش سرباز آمریکایی کشته می شوند ... در اینجا دستور عقب نشینی صادر می شود ..."
    اطلاعاتی که من کسب کردم نشون میده که یوفوها به راحتی میتونن وسایل پرنده و همینطور هر خودرو و دستگاه الکترونیکی و حتی مکانیکی رو از کار بندازن . این اختلالات میتونه باعث نقص فنی و سقوط بشه ، همینطور ایجاد طوفانهای مصنوعی و خیلی از چیزای دیگه ای که بسیار حساب شده و نامرئی انجام میدن . اونها در کارشون کمتر ردپایی به جا میذارن بطوریکه ما فکر می کنیم که اینها همه طبیعیه و ... در مورد جنگ ایران و عراق هم اطلاعاتی دارم که نشون میده این انسانهای ناشناخته دخالتهای محدودی در جنگ داشتن ، البته اونها کاملا از سیستم ما انسانهای روی زمین جدا هستن و فقط اموری رو انجام میدن که از مراتب بالاتر به اونها اعلام میشه ، منظورم از مراتب بالاتر شهرهای مخفی دیگه س که فرماندهی رو به دست دارن . در واقع اونها پشت پرده هستن و تا ازشون کمک خواسته نشه معمولا وارد میدان نمیشن ، اینکه اونها چرا اینجوری هستن بحث دیگه ایه .
    ضمنا در مورد نظر سنجی shayan arya هم نظرم اینه :

1- در بعضی از کرات موجودات زنده و هوشمندی زندگی می کنند . جوابم بله است .

2- یوفوها وجود دارند . جوابم بله است .

3- بعضی از یوفوها با موجودات کرات دیگر مربوط هستند اما درصد خیلی کمی . جوابم در بعضی از موارد بله ولی در بیشتر موارد نه است .

ضمنا هیچ نیازی نیست که موجودات بسیار بسیار پیشرفته تر از ما حتما روی سطح یک سیاره زندگی کنند . اونها می تونند در فضای بین سیارات و داخل سازه های خودشون باشن . یعنی به اون درجه از تکامل برسن که دیگه مکان زندگیشون رو خودشون بسازن .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 23-04-2010 at 19:41.

2. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

به نظر من دیدگاهی که مطرح کردید خوبه ... ولی اینکه در دیگر کرات منظومه ما موجودات زنده نمی تونسته باشه زیاد درست نیست . موجودات اولیه ای که ما انسان ها و حیوانات از اون بوجود آمدیم ، در هر شرایط زیستی می تونن وجود داشته باشن.
    .
    به نظر من این طور نیست ، سلول های اولیه ای که ما ازشون به وجود اومدیم توی هر شرایطی نمیتونستن حضور داشته باشن ، اتفاقا شرایط بسیار خاصی رو میطلبیدن .
    کسی تو مریخ دنبال موجود چهارپا یا دو پا نیست . گرچه این دیدگاه تا زمانی که به ماه سفر نکرده بودیم وجود داشت. امروزه بحث چیز دیگری است
    بله مسلما همین طوره .

فقط برای تکامل شرایط مناسبتری رو می طلبن .
    در این مورد مقایسه معنی نداره ، نمیشه گفت مناسب تر ، شاید متفاوت بهتر باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من تا حد بسیار کمی .

4. 4 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

حرف بابک جان هم درسته که با بررسی خوب منظومه خودمون می تونیم تا حدی نتیجه گیری هامون رو کلی کنیم .به نظر من تا حد بسیار کمی .
    یادمه یه جایی بحث بود در همین رابطه بعد یه نفر یه فرضیه داد که "شاید تو هر کهکشانی فقط یه محل برای حیات وجود داره و تو کهکشان راه شیری هم فقط زمین دارای حیاته و ما باید دنبال کهکشان های دیگه باشیم و اینکه تو کهکشان خودمون چیزی پیدا نمیکنیم"

این نظر شخصی من نیست(اتفاقا خودم هم قبولش ندارم) ولی خواستم اینجا بگم که دوستان در موردش نظر بدن
    و به نظر من این ضرب المثل "مشت نمونه خروار است" در مورد فضا و کهکشان ها(به طور کلی universe) صدق نمیکنه.
    ممکنه تو یه نقطه از فضا امکان حیات باشه و تو نقطه دیگه نباشه، پس به نظر من اینکه پیدا نکردن حیات در منظومه خورشیدی (که تا الان چیزی کشف نشده) رو نباید کلی نتیجه گیری کنیم و بگیم که چون اینجا پیدا نشد پس کلا دیگه وجود نداره!

6. 4 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من توی یه کتابی خونده بودم که احتمال داره در کرات دیگر و شاید کهکشان های دیگه فرایند حیات و تکامل کاملا متفاوت از تکامل حیات زمین اتفاق بیوفته. یعنی مثلا اگه اکسیژن عنصر بسیار مهم در تکامل حیات زمین بوده در کرات دیگه اکسیژن به عنوان یک سم عمل کنه و مثلا نیتروژن گوگرد هلیم...تعیین کننده باشه.
    خودم که اینو قبول ندارم و معتقدم لازمه حیات در هر جایی شکل حیات به شیوه زمین است.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... یه جایی بحث بود در همین رابطه بعد یه نفر یه فرضیه داد که "شاید تو هر کهکشانی فقط یه محل برای حیات وجود داره و تو کهکشان راه شیری هم فقط زمین دارای حیاته و ما باید دنبال کهکشان های دیگه باشیم و اینکه تو کهکشان خودمون چیزی پیدا نمیکنیم.این نظر شخصی من نیست(اتفاقا خودم هم قبولش ندارم) ولی خواستم اینجا بگم که دوستان در موردش نظر بدن...
    بعنوان جوک سال قبولش می کنم.
    لازمه حیات در هر جایی شکل حیات به شیوه زمین است.
    کاملا اشتباهه.

==============

سطح ماه , 21 جولای 1969 ; قطعه ای از یک فیلم 14 دقیقه ای , ظبط شده توسط خدمه آپولو (ادوین آلدرین و نیل آرمسترانگ) ; بنایی با 60 متر طول و 9متر ارتفاع , واقع در منطقه "دریای آرامش " ; دهلیز ها و دالان های منتهی به تونل و گشتن کف بنا توسط آرمسترانگ.

آدرس دانلود :
    کد:

در سال 1976 تیمی تحقیقاتی برای بررسی یک بنا- به بهانه تحقیقات زمینشناسی , زیست شناسی و ... - به غار Los Tayos ( دارای ساختاری مشابه با نمونه بالا) در اسپانیا رفتند ; قدمت ساختار 250000 سال تخمین زده شده (علیرغم تکذیب بعضی ها) , و جالب اینجاست که آرمسترانگ هم- برای تائید مکان -جزو آنان بود:

Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:15. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

9. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بالاخره یعنی چی؟ با نرم افزار دسکاری شده یا نشده؟
    والا ما به این نمیگیم دستکاری
    به نظر من یوفو توسط دوربین ضبط نشده ، بلکه به فیلم ضبط شده اضافه شده

11. 3 کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب حالا به بررسی مشاهدات قبل و بعد از میلاد مسیح در سراسر جهان میپردازیم

اینم بگم که اکثر این مشاهدات مربوط به رخدادهای آسمانی (شهابسنگ و ...) و هواشناسی هستند .

مشاهدات قبل از میلاد مسیح :

1500 سال قبل از ميلاد : فرعون تاتموس سوم دواير پليد و نا ارام درخشاني را در پهنه اسمان نظاره مي کند.

329 سال قبل از ميلاد : اسکندر مقدوني اعلام مي کند که هنگامي که لشگريان وي در حال عبور از رودخانه جاکارتس بودند دو شي پرنده در اسمان ظاهر شده و چندين بار به سمت لشگريانش حمله بردند به طوري که باعث رم کردن اسب ها و فيل ها و متواري شدن سربازان گرديدند. و سربازان تا روز بعد از عبور از رودخانه منصرف گشتند. انها اين حادثه را حادثه اي شيطاني که باعث شکستشان خواهد شد پنداشتند.

170 سال قبل از ميلاد : ناوگاني تماشايي از کشتي هاي پرنده در اسمان لانوپيوم مشاهده گرديدند.

99 سال قبل از ميلاد : هنگامي که ليويوس تروسو مشغول خواندن اعلاميه جنگ در ابتداي شروع جنگ ايتاليا بود صداي عظيمي از اسمان شنيده شد و کره اي از اتش در اسمان شمالي در قلمرو اسپولتوم ظاهر مي شود که رنگ طلايي دارد. سپس به نظر مي رسد که بزرگ تر شده و از زمين به سمت اسمان مي رود. درخشندگي اش طوري است که خورشيد را تحت الشعاع خود قرار مي دهد. پس از ان به سمت مشرق رفته و ناپديد مي شود.

42 سال قبل از ميلاد : از روم گزارش مي رسد که چيزي شبيه به يک نوع سلاح با صدايي عظيم از زمين بر مي خيزد و به اسمان ميرود! (ايا نوعي موشک رويت شده بود يا نوعي سفينه؟)

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

حالا مشاهدات بعد از میلاد مسیح به غیر از مشاهدات قرن اخیر :

70 ميلادي : در 21 مي اين سال يک شبح شيطاني در ابعادي باور نکردني قبل از غروب افتاب در اسمان ظاهر گشت. نيروهاي نظامي شهرها را محاصره کردند و سلاح هايشان را به سمت اسمان نشانه رفتند.

80 ميلادي : هنگامي که امپراتور روم اگريکولا در سفر اسکاتلند بود در شبي زمستاني شعله هاي عجيبي در اسمان بر فراز جنگل کالدون مشاهده مي کند. تمام اسمان روشن شده بود و زماني که هوا صاف بود يک کشتي اسماني هر شب با سرعتي زياد در اسمان پرواز مي کرد!

98 ميلادي :هنگام غروب افتاب در اسمان رم صفحه اي درخشنده ظاهر گشت و سپس به سمت مشرق رفت!

398 ميلادي :چيزي شبيه به کره اي سوزان که شمشيري از ان خارج شده بود بر فراز اسمان شهر بيزانس مشاهده شد. به نظر مي رسيد که اين جسم پرنده از بالاترين نقطه اسمان زمين را لمس مي کرد. چيزي که تا کنون ديده نشده.

776 ميلادي : افرادي که در بيرون کليسا ايستاده بودند دو صفحه درخشان بزرگ قرمز رنگ را بر فراز کليسا مشاهده کردند که در حال مانور بودند. بسياري از مردم با ديدن انها وحشت زده شدند و از قلعه فرار کردند!

810 ميلادي : سنت گريگوري به نقل از الکويين منشي و مورخ شارل مگنه و مولف کتاب ويتا کارولي در قسمت سي و يکم کتابش اظهار داشته که در سال 810 هنگامي که از شهر اخن المان دور مي شده يک شي گرد و بزرگ درخشان را در اسمان مشاهده کرده که از سمت شرق به غرب پرواز مي کرده است. اين شي انقدر بزرگ بوده که اسبهاي سلطنتي رم کرده و باعث زمين خوردن و زخمي شدن شارل مگنه مي شوند!

1235 ميلادي : ژنرال يوريتسوم ژاپني در روز 24 سپتامبر اين سال در کمپ نظامي خود بود که واقعه اي عجيب روي داد. در هنگام شب و صبح روز بعد نورهايي در اسمان مشاهده مي گردند که مانورهايي را در اسمان انجام مي دادند. ژنرال از طالع بيناني که همراه او بودند علت ان واقعه را جويا مي شود و ان ستاره شناسان دانشمند با خونسردي باشخ ميدهند که اين وقايع طبيعي هستند و وزش باد هنگام سحرگاهان باعث مي شود ستارگان در اسمان به رقص درايند!!

1239 ميلادي : 24 جولاي – انگلستان قبل از دميده شدن ستارگان يک شي درخشان در اسمان ظاهر شد و به نظر مي رسيد که مي تواند بروي هر دو سمت خود پرواز کند. اين جسم بزرگ ابتدا از جنوب به سمت بالا پرواز کرد و فورا با گردشي سريع به سمت شمال پرواز مي کند. ان جسم طوري پرواز مي کرد که به نظر مي رسيد با هر سرعتي که بخواهد مي تواند پرواز کند. بدين ترتيب به اعماق اسمان پرواز نمود!

1254 ميلادي : در نميه شب هشتم ماه يک شب پر ستاره ناگهان يک کشتي عظيم در اسمان ظاهر گشت. اين کشتي مجلل با نورهاي رنگي بود. راهبان سنت البان براي مدتي طولاني اين کشتي را مشاهده کردند اما ان جسم از نظر ناپديد شد!

1290 ميلادي : در بايلند يورک شاير شمالي در انگلستان هنگامي که راهب بزرگ و ديگر راهبان مشغول خوردن غذا بودند يک شي مسطح و دايره اي شکل نقره اي رنگ و درخشان بر فراز کليسا به پرواز درامد و باعث وحشت راهبان گرديد!

1332 ميلادي : در ساعات اوليه شب در اگزبريچ انگلستان ستوني نوراني در اسمان مشاهده شد. اين شي از اسمان جنوب برخاست وبا حرکتي ارام به سمت شمال رفت. در جلوي اين شي عجيب دوکي شکل نوري قرمز رنگ به سمت جلو ساطع مي شد. سپس ان جسم سرعت گرفت و در اعماق اسمان ناپديد گشت!

1492 ميلادي : ساعت 10 شب 11 اکتبر کريستوف کلمب و همسفرش پدرو گوتيرز هنگامي که بر عرشه کشتي سانتا ماريا ايستاده بودند شي درخشاني را در دوردست مشاهده کردند. اين شي در تمام طول شب چندين بار مشاهده شد و مرتبا بالا و پايين مي رفت. کريستف کلمب قبل از اينکه به خشکي برسد به مدت چهار ساعت شاهد پرواز ان شي بود. به نظر او اين نشانه رسيدن انها به خشکي بود!

1528 ميلادي : مردم شهر سيژ در اوتريخت هلند با ديدن يک صليب زرد رنگ و پرنده وحشت زده شدند. چرا که انها تصور مي کردند دشمن به شهر حمله کرده است.

1554 ميلادي : در ساعات 6 تا 8 صبح 10 مارس در فرانسه در اطراف ماه يک نقطه نوراني ديده شد که از خود نورهايي پخش مي کرد و صدايي گوشخراش داشت و مانند نوک يک پيکان به نظر مي رسيد که از يک پهلوي خود به پهلوي ديگر مي چرخيد!

1643 ميلادي :11 مارس اين سال وقايع نگاري به نام جان ايولين درانگلستان گزارش مي دهد که : من نبايد فراموش کنم که چه چيز مارا در شب قبل بي نهايت و حيرت زده کرد. جسمي نوراني مانند ابر و به شکل يک شمشير که نوک ان سمت شمال بود در اسمان مشاهده شد. اين شي مانند ماه ارام بود و بقيه اسمان نيز صاف و ارام بود. اين جسم ساعت 11 شب تا 1 بامداد در اسمان ديده شد و در نهايت به سمت جنوب انگلستان پرواز نمود!

1700 ميلادي : از تمدن سرخپوستان امريکا گزارش مي رسد که موجودات انسان گونه درخشاني وجود داشته اند که سرخپوستان را با يک لوله مخصوص!(سلاح اشعه اي) فلج مي کردند. و نيز در تاريخ اين سرخپوستان امده است که برخي از زنان سرخپوست با گروهي از اين مردان ستاره اي ازدواج کرده اند!

1742 ميلادي : يکي از اعضاي انجمن سلطنتي انگلستان مي نويسد : در 16 دسامبر اين سال من از منطقه جيمز پارک عبور مي کردم که ناگهان نوري از پشت درختان و خانه ها از سمت غرب و جنوب به اسمان برخاست که مانند يک موشک بزرگ به نظر مي رسيد. وقتي که ان شي تا 20 درجه از ديد من اوج گرفت به حالت افقي در امده و به سمت شمال و شرق به پرواز کرد. ان شي بسيار نزديک به نظر مي رسيد و حرکتش ارام بود. من حدود نيم مايل انرا با چشمانم تعقيب کردم. يک شعله در قسمت عقب ان نمايان بود. انتهاي ان مانند رديفي از ميله هاي اهنين به نظر مي رسيد. و در يک نقطه از ان شي سيلندر مانند دنباله هاي نور ساطع مي شد. به زوري که نيمي از طول ان کاملا شفاف به نظر مي رسيد. سر ان شي به اندازه 3 درجه نسبت به قطر ان و دم ان نيز به اندازه سه درجه نسبت به طول تخمين زده مي شد.

1790 ميلادي : از فرانسه چنين گزارش شده که در خلال تابستان يک بازرس پليس به نام ليابوف شاهد بود که يک کره نوراني بزرگ بر فراز فارملند در حال پرواز است. اين کره نوراني سپس فرود امد و مردي از ان خارج شد که به زباني نا مفهوم سخن مي گفت. بعد از اين حادثه ان کره ناگهان منفجر شد و ان مرد نيز ناپديد گرديد! اين واقعه توسط بسياري از مردم ان زمان رويت شده و به خوبي نيز ثبت گرديده است.

1870 ميلادي : اين واقعه از دفترچه ثبت يک کشتي و از قول کاپيتان ان اف.دبليو.بنر نقل گرديده است :

ملوانان کشتي يک شي خيره کننده شبيه يک ابر را در اسمان مي بينند. ان شي شبيه به يک ابر مدور بوده که يک نيم دايره در درون ان به چهارقسمت تقسيم شده بود. محور مرکزي ان به بيرون زده بود و دوباره به عقب برگشته بود. اين شي از نقطه اي با زاويه 20 درجه نسبت به افق تا زاويه 80 درجه رفت. سپس در ناحيه شمال شرقي مستقر گرديد و گاهي در نواحي جنوب و جنوب شرقي نيز مشاهده مي گرديد. ان شي در مقابل باد به حالت مورب قرار گرفت و براي مدت نيم ساعت به اين شکل مشاهده شد و در اخر ناپديد گرديد!

13. 4 کاربر از fredrick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

چرا بیشتر این وقایع در اروپا رخ داده...؟ اگه دنبال تمدن بودن، اون زمان متمدن ترین کشورها در خاورمیانه و آسیا قرار داشتن... برای چی بر فراز اروپا به ویژه انگلستان پرواز داشتن...؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بچه ها یه سوال مسخره
    تازگیها برام یه سوال شده چرا بشقاب پرنده ها همه یه ریختند و از بچگی با یه قیافه به ما شناخته شدند؟

ناسا آپولو رو ساخت و بعد پیشرفت کرد شد شاتل !!! قیافه هاشون زمین تا آسمون فرق داره
    چطور میشه این موجودات فرا زمینی ما با این همه پیشرفتشون سالهاست با بشقاب پرنده هاشون میان یه سرکی میکشند

هر جور حساب میکنم بازیی بیش نیست !!

پینوشت:
    سالها پیش یادمه اخبار جهان یه خبر فوری پخش کرد که ایرانم جزوش بود دوربین داشته از یه مراسم مهم فیلمبرداری میکرده که یکهو یه شی بزرگ تو آسمون با سرعت سرسام آور رد میشه دوربین با بدختی ازش فیلم میگیره .. این موضوع مربوط به کشور کلمبیا بوده اگه چیزی میدونید توضیح بدید

16. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 The Golden Library

1790 ميلادي : از فرانسه چنين گزارش شده که در خلال تابستان يک بازرس پليس به نام ليابوف شاهد بود که يک کره نوراني بزرگ بر فراز فارملند در حال پرواز است. اين کره نوراني سپس فرود امد و مردي از ان خارج شد که به زباني نا مفهوم سخن مي گفت. بعد از اين حادثه ان کره ناگهان منفجر شد و ان مرد نيز ناپديد گرديد! اين واقعه توسط بسياري از مردم ان زمان رويت شده و به خوبي نيز ثبت گرديده است.
    فیلم The Fourth Kind - 2009 بوده و به زبون سومریان باستان میخواسته بگه I am God ...  

به جناب DATAGOSTAR352 پیشنهاد میکنم این فیلمو ببینه... واقعاً ایده های نابی برای خیالپردازی توش پیدا میکنی...!

سطح ماه , 21 جولای 1969 ; قطعه ای از یک فیلم 14 دقیقه ای , ظبط شده توسط خدمه آپولو (ادوین آلدرین و نیل آرمسترانگ) ; بنایی با 60 متر طول و 9متر ارتفاع , واقع در منطقه "دریای آرامش " ; دهلیز ها و دالان های منتهی به تونل و گشتن کف بنا توسط آرمسترانگ.

آدرس دانلود :
    کد:

در سال 1976 تیمی تحقیقاتی برای بررسی یک بنا- به بهانه تحقیقات زمینشناسی , زیست شناسی و ... - به غار Los Tayos ( دارای ساختاری مشابه با نمونه بالا) در اسپانیا رفتند ; قدمت ساختار 250000 سال تخمین زده شده (علیرغم تکذیب بعضی ها) , و جالب اینجاست که آرمسترانگ هم- برای تائید مکان -جزو آنان بود.

جناب seamack ، برنامه Google Earth واقعاً چیز خوبیه و بنایی به طول 60 متر و ارتفاع 9 متر رو به راحتی میشه روی ماه پیدا کرد... و همچنین عقلم چیز خوبیه... اگه چنین چیزی واقعیت داره پس چرا هیشکی تا حالا چنین چیزی رو با تلسکوپش ثبت نکرده...؟؟؟!!! اصلاً مختصات این نقطه روی سطح ماه چیه...؟؟؟!!! اگه تونستی اینو روی سطح ماه پیدا کنی بهت جایزه میدم و اونم یه کلیک روی دکمه تشکره...

عکسای ساختگی، ادعاهای دروغ، منابع خالی بند و 100 من یه غاز ، همه و همه دست به دست هم داده اند به مهر تا یه چنین چرندیاتی رو تراوش کنن...!!!

همچنین WikiPedia و Google ـم چیزای خوبی هستن... از کی تا حالا اکوادور توی اسپانیاس و اسپانیا توی آمریکای جنوبیه...؟؟؟ هر چیزی که میبینید که نباید Copy/Paste کنید...!

The Gold of the Gods

The cave was popularized by Erich von Daniken’s 1973 book The Gold of the Gods, in which he wrote that Juan Moricz had claimed to have explored Cueva de los Tayos in 1969 and discovered mounds of gold, unusual sculptures and a metallic library. These items were said to be located within artificial tunnels that had been created by a lost civilization with help from extraterrestrial beings. Von Däniken had previously stirred public imagination by suggesting that extraterrestrials were involved in ancient civilizations in his popular book Chariots of the Gods?.

The 1976 Expedition

As a result of the claims published in von Däniken’s book, an investigation of Cueva de los Tayos was organized by Stan Hall from Britain in 1976. One of the largest and most expensive cave explorations ever undertaken, the expedition included over a hundred people, including experts in a variety of fields, British and Ecuadorian military personnel, a film crew, and former astronaut Neil Armstrong. The team also included eight experienced British cavers who thoroughly explored the cave and conducted an accurate survey to produce a detailed map of the cave. There was no evidence of Von Däniken’s more exotic claims, although some physical features of the cave did approximate his descriptions and some items of zoological, botanical and archaeological interest were found

پس میبینی که نیل آرمسترانگ و بقیه فقط به قصد تفریح و واسه بررسی ادعای اریک ون دانیکن در کتابش به اونجا رفتن و هیچ چیزی برای تأیید اون ادعا پیدا نکردن...

کد:
    گالری عکس سفر اکتشافی سال 1976 که همونطور که میبینیدی هیچ چیز خفنی درکار نیست...! :

کد:
    همچنین، این منطقه و مناطق اطرافش به پارک ملی (منطقه حفاظت شده و ممنوع از لحاظ ساخت و ساز و غیره) (طبیعتی که باید بر نسل های آینده حفظ بشه) در اکوادور تبدیل شدن...

تنها چیزایی که در اون اطراف و اون مناطق اکوادور میشه پیدا کرد آثاری مربوط به تمدن امپراطوری پیش از اینکا ها (Pre-Inca) هستش... و تنها چیز مشکوکی که در اون خطه از زمین وجود داره نقش هاییه که این تمدن ها (اینکاها و قبلیاشون) روی زمین های وسیعی رسم کردن و نه بیشتر...

==========
    Update

How did Neil Armstrong get involved? "The expedition needed an honorary figurehead," Stan Hall said. "The name of Prince Charles, who had recently received a degree in archaeology, was proposed, but I knew Neil Armstrong had Scottish connections. My mother was an Armstrong and via another Armstrong in Langholm, where Neil Armstrong had been made an honorary citizen, I made contact. Months later, I got a reply that Neil Armstrong was more than willing to join us on this mission. It's when the expedition suddenly became a life's challenge." z

کل داستان از قراریه که توی متن لینک زیر توضیح داده شده و بسیار جالب توجهه و همه چیز از ادعاهای فردی به اسم جارامیلو شروع شده و بعداً معلوم شده اونجایی که آرمسترانگ و بقیه گشتن اشتباه بوده و مکان مورد نظر جای دیگه ایه و کلاً داستان خیلی خیلی جالبیه... فردی به نام موریکز این اطلاعات رو از فردی ناشناخته (همون جارامیلو) به ون دانیکن داده و اون تو کتابش نوشته و متأسفانه به دلایل تغییرات سیاسی و نظامی و جنگی در اکوادور، هر دفعه مشکلی در ادامه تحقیقات Hall با جارامیلو پیش اومده و متأسفانه روزی جارامیلو توسط چند تا دزد کشته شده...!

الان Hall هفتاد و خورده ای سالشه و هنوز پروژه پیدا کردن کتابخانه آهنین متعلق به اینکاها و قبلیاشون (7000-8000 BC) رو هواس... و کلاً این قضییه بیشتر باستان شناسیه تا اینکه چیز خیلی عجیب غریبی باشه...

بسیار علاقه مند شدم دنبال این قضییه رو بگیرم ببینم بالاخره به کجا کشیده... :

کد:
    hmmm... بسیار جالبه برام...

البته برادران خیالپرداز که این مطالب رو بخونن ، احتمالاً شاهد یه Upgrade عظیم تو داستاناشون خواهیم بود (همانند داستان ها و تخیلات فراوانی که در چند دهه گذشته بعد از اون کتاب، در مورد این منطقه گفته شده که همگی خالی بندی و تخیلن و واقعیت همین لینک بالاس)...!!! خدا رحم کنه... 
    Last edited by Cleeev; 24-04-2010 at 03:36.

18. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •